• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

amın cnm bende kpss hazırlandıgım ıcın
kk oyalıyo ıns sızı bulurum temmuzdan sonra :)
inş. canm
[QUOTE="fthfzee, post: 38430467, member: 638czkocalı dul:KK30: hiç duymamıştım bu sözü ama benim için yapılmış gibi:) aaa istemiyor musun peki hayalin ne tatlm ?
Hahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum :KK42:[/QUOTE]
canım benim inş. olursun hani müzikle ilgileniyorsun ya ben daha farklı uçuk birşey beklemiştim :rolleyes:

inş. canm

Hahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum :KK42:
canım benim inş. olursun hani müzikle ilgileniyorsun ya ben daha farklı uçuk birşey beklemiştim :rolleyes:[/QUOTE]
Tek ucukluum bu :) yinede ucuk sayilmaz mi ? Muzio ve polislik ne alakaysa hahaha :) ayy ne bileyim ygs olmazsa eger tipiisss tipiss kpss :) ne zaman baktim polislik garanti sonra kpss girmem :) kizz dua et olayim

canım benim inş. olursun hani müzikle ilgileniyorsun ya ben daha farklı uçuk birşey beklemiştim :rolleyes:
Tek ucukluum bu :) yinede ucuk sayilmaz mi ? Muzio ve polislik ne alakaysa hahaha :) ayy ne bileyim ygs olmazsa eger tipiisss tipiss kpss :) ne zaman baktim polislik garanti sonra kpss girmem :) kizz dua et olayim[/QUOTE]
ne ogr canım sen bolum ?

Tek ucukluum bu :) yinede ucuk sayilmaz mi ? Muzio ve polislik ne alakaysa hahaha :) ayy ne bileyim ygs olmazsa eger tipiisss tipiss kpss :) ne zaman baktim polislik garanti sonra kpss girmem :) kizz dua et olayim[/QUOTE]
tatlım ben dua ederimde ahhh beniim dualarım kabul olsa önce kendimde bir farklılık olurdu:KK14: ama hiç aklıma gelmemişti polislik farklı oldu hakkını yiyemem:Dhem ygs daha kolay inş. olur canım fiziksel olarak engel olabilecek bir durumun var mı boy göz falan?

Tek ucukluum bu :) yinede ucuk sayilmaz mi ? Muzio ve polislik ne alakaysa hahaha :) ayy ne bileyim ygs olmazsa eger tipiisss tipiss kpss :) ne zaman baktim polislik garanti yakisikpss girmem :) kizz dua et olayim
tatlım ben dua ederimde ahhh uniim dualarım kabul olsa önce kendimde bir farklılık olurdu:KK14: ama hiç aklıma gelmemişti polislik farklı oldu hakkını yiyemem:Dhem ygs daha kolay inş. olur canım fiziksel olarak engel olabilecek bir durumun var mı boy göz falan?[/QUOTE]
Bak bu da guzeldi haklisin.. :) yok cnm allah korusun tek engelim ygs simdide onu kafaya taktim basvuru icin yeterli puani alayim sonrasi allahin izniyle gelir.. Valla sevdicegimde cok sukur destek oluyor ilk zamanlarda nasil yalvardim ne olur izin ver olayim diye yok deyip duruyordu sonradan dank etti ki ol diye tutturdu allahtan simdi destek hep o bana gaz veriyor :) aaaaa askimm biliyor muusn sen ogretmen olmaa polis ol saana cok yakisirr diye :) ins oluruumm hemen yazacam oldumm diye :) ahhhh ahhhh

Back