Cocuklukk hayalimmmmmm gel gor ki un baslayinca dank etti deneyevem bakalim olursa olur olmazsaa mecbur kpss [/QUOTE]neden polıslık tatlım
hayırlısı kuzum ıns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuklukk hayalimmmmmm gel gor ki un baslayinca dank etti deneyevem bakalim olursa olur olmazsaa mecbur kpss [/QUOTE]neden polıslık tatlım
ıstıyor ama kazanması mesela bakalım olacakmıTskr ederim kuzum.
İstemiyor mu sinavlara girmek ?
inş. canmamın cnm bende kpss hazırlandıgım ıcın
kk oyalıyo ıns sızı bulurum temmuzdan sonra :)
Hahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum [/QUOTE][QUOTE="fthfzee, post: 38430467, member: 638czkocalı dul hiç duymamıştım bu sözü ama benim için yapılmış gibi:) aaa istemiyor musun peki hayalin ne tatlm ?
Normalde meslegi ne cnmıstıyor ama kazanması mesela bakalım olacakmı
canım benim inş. olursun hani müzikle ilgileniyorsun ya ben daha farklı uçuk birşey beklemiştim [/QUOTE]inş. canm
Hahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum
bı sırkette yonetıcı dıyeyım ozel sektor ıste cnmNormalde meslegi ne cnm
Tek ucukluum bu :) yinede ucuk sayilmaz mi ? Muzio ve polislik ne alakaysa hahaha :) ayy ne bileyim ygs olmazsa eger tipiisss tipiss kpss :) ne zaman baktim polislik garanti sonra kpss girmem :) kizz dua et olayim[/QUOTE]canım benim inş. olursun hani müzikle ilgileniyorsun ya ben daha farklı uçuk birşey beklemiştim
Devlette olsa daha iyi olurdu ozel kotu yabı sırkette yonetıcı dıyeyım ozel sektor ıste cnm
Tek ucukluum bu :) yinede ucuk sayilmaz mi ? Muzio ve polislik ne alakaysa hahaha :) ayy ne bileyim ygs olmazsa eger tipiisss tipiss kpss :) ne zaman baktim polislik garanti sonra kpss girmem :) kizz dua et olayim[/QUOTE]canım benim inş. olursun hani müzikle ilgileniyorsun ya ben daha farklı uçuk birşey beklemiştim
Kizzz uye adin mi degistiıstıyor ama kazanması mesela bakalım olacakmı
haklısınnn cnm ıns olurDevlette olsa daha iyi olurdu ozel kotu ya
olsun biz seni böylede seviyoruzAmann allahim iyi ki telefondan giireyim dedim alintilarim.ne hale gelmisss oooffffffffff
hıhı :) evt cnm benımKizzz uye adin mi degisti
sende öylesin tatlm ilk geldiğinde anladım ama gidecekmişsincok tatlı sıcak kanlı kızlarsınız sızz
ay cnımm cok nazıksınn tsk ederımsende öylesin tatlm ilk geldiğinde anladım ama gidecekmişsin
rica ederimmay cnımm cok nazıksınn tsk ederım
tatlım ben dua ederimde ahhh uniim dualarım kabul olsa önce kendimde bir farklılık olurdu ama hiç aklıma gelmemişti polislik farklı oldu hakkını yiyememhem ygs daha kolay inş. olur canım fiziksel olarak engel olabilecek bir durumun var mı boy göz falan?[/QUOTE]Tek ucukluum bu :) yinede ucuk sayilmaz mi ? Muzio ve polislik ne alakaysa hahaha :) ayy ne bileyim ygs olmazsa eger tipiisss tipiss kpss :) ne zaman baktim polislik garanti yakisikpss girmem :) kizz dua et olayim