- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
merhaba cnm :) hgKizlar merhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba cnm :) hgKizlar merhaba
sende hoşgeldin tatlm:)merhaba cnm :) hg
kavuşunca geçer mi diyorsun yanisağol canım :)
zevkli zevkli hatta eşim baya beğendi biz bu işe girelim netten satış yapalım falan dedi
belli değil daha; ama bir aksilik çıkmazsa normal doğum olacak...
***kıskançlıktan bahsetmişsiniz...
benim de sizden pek farkım yoktu ayrıyken geçen sene de haftanın yarısında istanbul-yarısında ankara olunca ayrı gibiydik zaten...
tamamen geçmedi tabi ki ama baya bir köreldi o kıskançlık bende; eşim pek belli etmez kıskançlığını zaten ama onda da değişimler var baya
hb cnm nbr nasılsın :)sende hoşgeldin tatlm:)
iyiyim cnm sen nasılsın bakalımhb cnm nbr nasılsın :)
:) tşkr ederim kuzum bende iyiiym ne yapıyon bakayımiyiyim cnm sen nasılsın bakalım
konulara bakıyorum canm KK da olmasa nasıl vakit geçirebilirdim acaba:) tşkr ederim kuzum bende iyiiym ne yapıyon bakayım
:) hiç sorma can sıkıyor.. dışarı çıkmıyor musunkonulara bakıyorum canm KK da olmasa nasıl vakit geçirebilirdim acaba
burası küçük bir yer cnm dışarıda vakit geçirilecek gibi bir yer değil 10.000 nüfuslu bir ilçe. çarşı pazar yapıyoruz sadece alışveriş yapılacak doğru düzgün mağaza bile yok.. eşim gelince planlarımız var biraz merkeze gidip doya doya alışveriş yapıcammbenim böyle monoton bir hayatım var sen neler yapıyorsun cnm en son kıskançlıktan konuşuyorduk baksana elbereth61 ve eşide bizdenmiş:) merak ettim burcun nedir?:) hiç sorma can sıkıyor.. dışarı çıkmıyor musun
canım bende inanır mısın dışarıya çıkmıyorum bile malum kpss hazırlanıyorum hem çıksamda sevdiceğim yanımda olmadıktan sonra neye yarar... aynen yalnız olmadığımıza sevindim de bak evlenince köreliyormuş :) gerçi bende köreleceğini hiç ama hiç sanmam :) cnm burcum aslan :) eşin gelsin 15 gün boyunca bakın keyfinize ohh ne güzel :)burası küçük bir yer cnm dışarıda vakit geçirilecek gibi bir yer değil 10.000 nüfuslu bir ilçe. çarşı pazar yapıyoruz sadece alışveriş yapılacak doğru düzgün mağaza bile yok.. eşim gelince planlarımız var biraz merkeze gidip doya doya alışveriş yapıcammbenim böyle monoton bir hayatım var sen neler yapıyorsun cnm en son kıskançlıktan konuşuyorduk baksana elbereth61 ve eşide bizdenmiş:) merak ettim burcun nedir?
evet çok güzel de ben şimdiden geleceğinden çok tekrar gideceğini düşünüp üzülüyorum kpss zaten tek başına bütün zevklerden vazgeçiş sebebi ama şurada 6 ay kaldı cnm şimdilik sabrette sonradan çıkar acısını inşallah buralardan mutluluk haberlerini alırız:) kıskançlığımızda umarım körelir ben daha pek birşey anlamadım çünkü evliliğimden.kendimi nişanlı gibi hissediyorum şu smile a bayıldım çok tatlııcanım bende inanır mısın dışarıya çıkmıyorum bile malum kpss hazırlanıyorum hem çıksamda sevdiceğim yanımda olmadıktan sonra neye yarar... aynen yalnız olmadığımıza sevindim de bak evlenince köreliyormuş :) gerçi bende köreleceğini hiç ama hiç sanmam :) cnm burcum aslan :) eşin gelsin 15 gün boyunca bakın keyfinize ohh ne güzel :)
merhaba hoşgeldinslm kızlar
hosbulduk asker esııı :)merhaba hoşgeldin
tanışalım mı asker eşihosbulduk asker esııı :)
tanısalım tatlım :)tanışalım mı asker eşi
ben yeni evliyim eşim uzman çavuş bende okul öncesi öğretmenliği mezunuyum şubat atamasını bekliyorum şu an kayınvalidemle kalıyorum ve sanırım en can alıcı yerim eşimin tayini şırnağa eş götürülemeyen yere çıktığı için gidemedim yanına seni de tanıyalımmtanısalım tatlım :)
ay kıyamam kuzum allah kavustursun bende unv bıttı hazırlanıyorum bu yıl benımkıde asker cnm :) gelınce soz nısan :)ben yeni evliyim eşim uzman çavuş bende okul öncesi öğretmenliği mezunuyum şubat atamasını bekliyorum şu an kayınvalidemle kalıyorum ve sanırım en can alıcı yerim eşimin tayini şırnağa eş götürülemeyen yere çıktığı için gidemedim yanına seni de tanıyalımm
sen veda zamanını düşünmemeye çalış geldiği zaman tadını çıkarmaya bak.. aahh kuzum ben öğretmen olmak istemiyorumm ygs gireceğim tekrardan. hayallerim bambaşkaaa dua et ne olurr istediğim olsun :'( eğer hayalim olmazsa mecbur kpss kazanmam gerekecek inş diğer hedefim olmazsa öğretmen olurum vallahi sende kocalı dullardansınevet çok güzel de ben şimdiden geleceğinden çok tekrar gideceğini düşünüp üzülüyorum kpss zaten tek başına bütün zevklerden vazgeçiş sebebi ama şurada 6 ay kaldı cnm şimdilik sabrette sonradan çıkar acısını inşallah buralardan mutluluk haberlerini alırız:) kıskançlığımızda umarım körelir ben daha pek birşey anlamadım çünkü evliliğimden.kendimi nişanlı gibi hissediyorum şu smile a bayıldım çok tatlıı
slm cnm hgslm kızlar