Asker Eşleri

kavuşunca geçer mi diyorsun yani

:) hiç sorma can sıkıyor.. dışarı çıkmıyor musun
burası küçük bir yer cnm dışarıda vakit geçirilecek gibi bir yer değil 10.000 nüfuslu bir ilçe. çarşı pazar yapıyoruz sadece alışveriş yapılacak doğru düzgün mağaza bile yok.. eşim gelince planlarımız var biraz merkeze gidip doya doya alışveriş yapıcammbenim böyle monoton bir hayatım var sen neler yapıyorsun cnm en son kıskançlıktan konuşuyorduk baksana elbereth61 ve eşide bizdenmiş:) merak ettim burcun nedir?

canım bende inanır mısın dışarıya çıkmıyorum bile malum kpss hazırlanıyorum hem çıksamda sevdiceğim yanımda olmadıktan sonra neye yarar... aynen yalnız olmadığımıza sevindim de bak evlenince köreliyormuş :) gerçi bende köreleceğini hiç ama hiç sanmam :) cnm burcum aslan :) eşin gelsin 15 gün boyunca bakın keyfinize ohh ne güzel :)

evet çok güzel de ben şimdiden geleceğinden çok tekrar gideceğini düşünüp üzülüyorum kpss zaten tek başına bütün zevklerden vazgeçiş sebebi ama şurada 6 ay kaldı cnm şimdilik sabrette sonradan çıkar acısını inşallah buralardan mutluluk haberlerini alırız:) kıskançlığımızda umarım körelir ben daha pek birşey anlamadım çünkü evliliğimden.kendimi nişanlı gibi hissediyorum şu smile a bayıldım çok tatlıı

tanısalım tatlım :)
ben yeni evliyim eşim uzman çavuş bende okul öncesi öğretmenliği mezunuyum şubat atamasını bekliyorum şu an kayınvalidemle kalıyorum ve sanırım en can alıcı yerim eşimin tayini şırnağa eş götürülemeyen yere çıktığı için gidemedim yanına seni de tanıyalımm

ay kıyamam kuzum allah kavustursun bende unv bıttı hazırlanıyorum bu yıl benımkıde asker cnm :) gelınce soz nısan :)

sen veda zamanını düşünmemeye çalış geldiği zaman tadını çıkarmaya bak.. aahh kuzum ben öğretmen olmak istemiyorumm ygs gireceğim tekrardan. hayallerim bambaşkaaa dua et ne olurr istediğim olsun :'( eğer hayalim olmazsa mecbur kpss kazanmam gerekecek inş diğer hedefim olmazsa öğretmen olurum vallahi sende kocalı dullardansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…