• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bende iyiyim canm teşekkür ederim. doğumun ne zamana denk geliyor tahminen:) artık bebeğin olduğunda buralarda da göremeyiz seni:KK43:

şu an son adete göre 20 şubat... şubat başı beklemeye başlayacağız galiba
bilmem bence ben arada derede yine girerim bu kadar sık olmasa da :rolleyes:

şu an son adete göre 20 şubat... şubat başı beklemeye başlayacağız galiba
bilmem bence ben arada derede yine girerim bu kadar sık olmasa da :rolleyes:
ay ben bile heyecanlandım çok az zaman kalmış :D biliyor musun bende bebeğim olduğunda kız olmasını isterdim tabi en başta sağlıklı olmasını

ay ben bile heyecanlandım çok az zaman kalmış :D biliyor musun bende bebeğim olduğunda kız olmasını isterdim tabi en başta sağlıklı olmasını

hepimizin ilk isteği sağlıklı olması tabi ki ama herkesin gönlünde bir şey yatıyor ister istemez :)
eşim benden mutlu kızı olacağı için :KK75: şimdiden baba-kız sevdası başladı kıskanıyorummm :-)

hepimizin ilk isteği sağlıklı olması tabi ki ama herkesin gönlünde bir şey yatıyor ister istemez :)
eşim benden mutlu kızı olacağı için :KK75: şimdiden baba-kız sevdası başladı kıskanıyorummm :-)
cnm allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi:KK16: doğduğunda şimdi o nasıl kıymetli olur ikiniz için de:KK69:

iyiyiz canım kıpır kıpırız da belim ağrıdı biraz bebek şekerleri için kavanozları hazırladım yoruldum...
doktor da sen çok hareketlisin uzan dinlen sürekli dedi :KK48:
Masallah size :D ilk çocuk ilk heyecan olunca ister istemez insan kendini yoruyor kolay değil şekerleri hazırlamak ayrıca çook zevkli ve keyifli olmalı hazırlanışı :) eşine söyle yardım etsin annemiz yorulmasın değil mi :)

Masallah size :D ilk çocuk ilk heyecan olunca ister istemez insan kendini yoruyor kolay değil şekerleri hazırlamak ayrıca çook zevkli ve keyifli olmalı hazırlanışı :) eşine söyle yardım etsin annemiz yorulmasın değil mi :)

bitirdim canım :)
o yardımcı oluyor elinden geldiğince de bu tarz şeylerde becerim vardır biraz ;)
eşim görünce bu işe girelim biz sen bu hızla yaparsan oooo dedi :KK8::KK60:

bitirdim canım :)
o yardımcı oluyor elinden geldiğince de bu tarz şeylerde becerim vardır biraz :KK66:
eşim görünce bu işe girelim biz sen bu hızla yaparsan oooo dedi :KK8::KK60:
Canım müsait olunca şekerlerin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettim o_O hamile halinde iyi enerjin var maşallah :) başka kadınlar olsa oyy belim oyy başım diye söylenir tembellik yapardı sen her işe koşuyorsun :) bu arada aramıza bi arkadaşı daha katıyorum :) topik canlansın diye konusuna yazdığım üyeyide davet ettim :)

Canım müsait olunca şekerlerin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettim o_O hamile halinde iyi enerjin var maşallah :) başka kadınlar olsa oyy belim oyy başım diye söylenir tembellik yapardı sen her işe koşuyorsun :) bu arada aramıza bi arkadaşı daha katıyorum :) topik canlansın diye konusuna yazdığım üyeyide davet ettim :)
iyi yapmışsın canm:) şöyle canlı bir konu bulalım mı üstüne sohbet edelim fikirleriniz nelerdir?

sen bizim şubat annelerini gör hepsi böyle yatan yok dr yat diyenler hariç ;)

Eklentiler

• IMG_20141219_225015[1].jpg
    IMG_20141219_225015[1].jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20141219_225044[1].jpg
    IMG_20141219_225044[1].jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 54
sen bizim şubat annelerini gör hepsi böyle yatan yok dr yat diyenler hariç :KK66:
Ayyyy çoooook şekerlerrrrr bayıldım ellerine sağlıkk epey uğraşmışsın canım :) bizde o günleri görsekte yapsak eğlenceli ve zevkli olmalıı. Şimdi günler geçmiyordur size sabırsızca beklemeler falan :) normal doğum mu olacak hayırlısıyla ?

Hımmm güzel bir soruu yaratıcı fikirleri alalım.. :) bak şimdi pat diye sordunya tıkandım :) başka zaman olsa bir sürü konu aklıma gelir :)
aslında bende sizden fikir bekleyerek ortaya attım:) okul öncesi öğretmeniyim ama yaratıcılıktan eser yok bende okul öncesinde çok önemli aslında :KK43:

Back