O zamann bizimle dogumunu paylasirsan cok sevinirim cook heyecanli :))
Ohooo sizin nobetleriniz ne kadar guzelmis
bende lanet ettim
ornegin haftaici sali diyelim işe gidiyor iş cikisi nobeti oluyor ertesi gun carsamba ayni sekilde sabah mesaisi baslayip bir daha aksama cikiyor tabii bazen geceye kadar kislada kaldigida oluyo..
sizin gibi nobet sonra ertesi gun izinleri yok
sizde ne guzel bugun nobetse yarina izin.. Ben biktim artik hep haftasonu gidiyor ... Ayda 3 nobet. cuma gunu nobetteydi sabah 7:30 da gitti bir daha cumartesi 8 gibi eve geldi
zaten her nobetinde de muhakkak olay oluyor
suan kaldigi lojman kislaya coook yakin eskiden kaldigi lojmanda servisle işe giderdi simdi yurume gidiyor :) dusun oglen eve geliyo skype da konusuyoruz bazen muhabbete dalariz bir bakarim saat 12:58 olur ve gider. Cok yakin oldugu icin nobetten kacabilir :) sorun olmaz sanirim gece 3 gibi devriyeleri var o saatte gider diyecemde henuz tam bilmiyorum :) aynen canim bende baskasinin evinde kalamam.. Oyle coook yakin arkadasim olursa ins ogretmen olurumda arkadaslarima rica ederim alisana kadae kalirlar :) sonrada tv acik uyursam korkmam.. Beni urkuten lojman tam sarikamis sehitliginin orasi
anlatirlardi gece devriyede isik falan yanarmis zifiri karanlik dusun... Sehitlikte birisi el feneriyle isigi tutarmis bizimkilere .. Kurban olduguk nasil yardimci oluyorlar
benide o urkuttu .gerci onlardan korkmamak gerekte iste insan huylaniyor