• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

canlar nöbette nasıl tek kalıyorsun en büyük fobimde o :D ben korkarım evde :KK51:

ışıklar açık oluyor illa ki :) genelde ütü vs işlerimi o akşama bırakıyorum...
tv karşısında yatıyorum koltuğu açıyorum da :)
şimdilik korkulacak bir durum yok burada; polis kızıyım ben lojmanda bazen karartma yapılırdı babam görevde olurdu küçüktüm daha 5-6 yaşlarım ama etkilemiş ki iyi hatırlıyorum. asker daha zor bakalım doğuda nasıl olacak :KK51:

ben videolarını izledim az kalsın düşüp bayılıyordum nasıl olacak hiç bilmem o_O

eşime izlettim ben 2 taneden sonra tamam kapa kapa dedi; beni etkilemedi :KK33:

ne tatlı heyecanlar yaşıyorsunuz darısı bize inş.Hoppa:KK36:

aminn canım inşallah :KK39:
tek sorun her dk :kk77: bu modda olmam doğumdan sonra sıkı bir diyet beni beklerrr:KK76:

Bende balıkesir de öğrenciydim benim ki ve devreleri eğitim için mi, kamp için mi ne gelmişler balıkesire.. haftasonları izinlerinde üniversitenin civarında dolanıp, cafelerde arkadaş grubuyla takılıyorlardı.. arkadaş gruplarından bazıları üniversiteden kız ayarlamış o sayede bende 1 kerelik aralarında bulundum :) o anda gözüme çarpmıştı içim içimi yiyordu nasıl tanışırım ederim diye bende belli etmeden bakıyorum ediyorum o an beni benden almıştı.. tabii daha bilmiyorum askeri personel olduğunu çocuğu ilk defa o gün gördüm sonradan daha görmedim ve hep aklımdaydı.sonra yıllar geçti etti 2 yıl balıkesirde okuyup 3. sınıfta ben yatay geçişle kaydımı KTÜ'ye aldırdım.. ktü itirafta bir yazıya yorum yaptım. o sırada şeytan beni dürttü mesajlarda diğer kutusuna hayatta bakmam o an aklıma geldi ve açtım herkesin mesajlarını temizledim ve erkek arkadaşımın mesajını nedense silmedim:KK45: selam yazmış bende evet ne istediniz yazdım o bana konuşmamızın sakıncası var mı umarım rahatsız etmiyorumdur dedi bende profiline baktım ve askeri personel olduğunu görünce başladım saymaya asker milletinden nedir çektiğim hepiniz ayısınız yazıp durmayın o alayı başınıza yıkmasını çok iyi bilirim bir daha mesaj yaz bak o alaya gelip seni şikayet etmiyor muyum yeter be nedir sizden çektiğimiz göreceksiniz diye saydımda saydım :D:KK48: ( üni. ile alay bizim bitişik aramızda sadece tel örgü var askerler aşırı derece rahatsız ediyor hatta komutanlar okulda takılırlar bende onlardan sandım ) sonra bana bu kadar kaba çıkmana gerek yoktu balıkesirde hiç bu kadar sert değildin çattık arkadaş.. her insanı aynı kefeye koyma iyi akşamlar dedi. o an jeton düştü fotoğraflarına baktım ki hoşlandığımmm çocuktuuu.:KK36:. ve normalde hiç facebook kullanmaz o an arkadaşının tavsiyesi üzerine ktü itirafı beğenir ve benim adımı görünce hemen yazmış onun dışında adımı soyadımı arkadaşlarımdan zamanında öğrenmiş ikide bir göreve gidiyor diye beni bekletmek istememiş eğitim alıyordu malum mezun olmuş eğitimleri vardı o yüzden aramamış .. o anda ktü itirafta denk gelince içinden dua etmiş allahım lütfen cevap versin diye.. allahıma binlerce kez şükürler olsun iyiki hayatımda bu hayatta başıma gelen en en en güzell şey onu çooook ama çook seviyorumm :KK74::KK9::nazar:CANIIIIMMMM AŞKIMM :KK15::KK15:

biz buna kader kısmet diyoruz işte :KK5:

ışıklar açık oluyor illa fi genelde ütü vs işlerimi o akşama bırakıyorum...
tv karoluronda yatıyorum koltuğu açıyorum da :)
şimdilik korkulacak bir durum yok burada; polis kızıyım ben lojmanda bazen karartma yapılırdı babam görevde olurdu küçüktüm daha 5-6 yaşlarım ama etkilemiş ki iyi hatırlıyorum. asker daha zor bakalım doğuda nasıl olacak :KK51:

eşime izlettim ben 2 taneden sonra tamam kapa kapa dedi; beni etkilemedi :KK33:

aminn canım inşallah :KK39:
tek sorun her dk :kk77: bu modda olmam doğumdan sonra sıkı bir diyet beni beklerrr:KK76:
Bati neysede dogu daha sakin issiz oluyorya ben cok korkardim... Aslinda iyi fikir tum isleri o aksama birakmak :) yatarkende tv acik olur oturdugun odanin kapisini kapatti mi olur biter :) benim sevdicegimde bana diyor ki arkadaslarin eslerine rica ederiz gelir bizde kalir olmadi nobetten kacar gece gelirim sabah erkenden giderim diyo :)
Offf ooff o videolar cook fena ben daha kan aldiramiyorum kaldiki dogum :( dusup bayiliyorum aninda kapattim kanim cekiliyor.. Ne guzel soguk kanlisin senin icinn sorun degil :) sende azicik korksaydin bizimle paylasirdin nasil bir his oldugunuda korkmuyorsun ki :) simdi bize aaa acimadi desende aciyordur :)

Bati neysede dogu daha sakin issiz oluyorya ben cok korkardim... Aslinda iyi fikir tum isleri o aksama birakmak :) yatarkende tv acik olur oturdugun odanin kapisini kapatti mi olur biter :) benim sevdicegimde bana diyor ki arkadaslarin eslerine rica ederiz gelir bizde kalir olmadi nobetten kacar gece gelirim sabah erkenden giderim diyo :)
Offf ooff o videolar cook fena ben daha kan aldiramiyorum kaldiki dogum :KK43: dusup bayiliyorum aninda kapattim kanim cekiliyor.. Ne guzel soguk kanlisin senin icinn sorun degil :) sende azicik korksaydin bizimle paylasirdin nasil bir his oldugunuda korkmuyorsun ki :) simdi bize aaa acimadi desende aciyordur :)

o kaçıp gelmek pek mümkün olmuyor işte canım ki düşün eşimin taburu arabayla 5 dk anca sürüyor yürüme gidiyor hatta işe ;) aynı sitede arkadaşı var eşimin nöbetleri de aynı gün aynı timde olduklarından, onun 2 çocuğu var biri 2 yaşında daha o yüzden ben gidiyorum da ona da gittiğimde yatmaya eve geliyorum mutlaka kalamıyorum... soma'ya gittiler görevli 5 gün her gün-akşam oradaydım ama yatmaya eve geldim hep.
zaten bizde pazar nöbetçiyse pazartesi izin. hafta içi nöbetlerinde de ertesi gün öğleden sonra izin. en çok perşembe nöbetlerini seviyorum o yüzden h.sonu cuma öğlen başlıyor :KK28:

kendim için öyleyim; birinin bir yeri kesilsin içim gider aslında :KK17: şöyle mantığım var o acı beni öldürmeyecek geçip gidecek bir acı sonuçta; bir süre dayanacağım sonra bitecek :KK55:
yok yok acıyı hissediyorum ama dayanabiliyorum, o yüzden acıyor diyorsam acıyor değil diyorsam değildir :KK45:

o kaçıp gelmek pek mümkün olmuyor işte canım ki düşün eşimin taburu arabayla 5 dk anca sürüyor yürüme gidiyor hatta işe :KK66: aynı sitede arkadaşı var eşimin nöbetleri de aynı gün aynı timde olduklarından, onun 2 çocuğu var biri 2 yaşında daha o yüzden ben gidiyorum da ona da gittiğimde yatmaya eve geliyorum mutlaka kalamıyorum... soma'ya gittiler görevli 5 gün her gün-akşam oradaydım ama yatmaya eve geldim hep.
zaten bizde pazar nöbetçiyse pazartesi izin. hafta içi nöbetlerinde de ertesi gün öğleden sonra izin. en çok perşembe nöbetlerini seviyorum o yüzden h.sonu cuma öğlen başlıyor :KK28:

kendim için öyleyim; birinin bir yeri kesilsin içim gider aslında :KK17: şöyle mantığım var o acı beni öldürmeyecek geçip gidecek bir acı sonuçta; bir süre dayanacağım sonra bitecek :KK55:
yok yok acıyı hissediyorum ama dayanabiliyorum, o yüzden acıyor diyorsam acıyor değil diyorsam değildir :KK45:

O zamann bizimle dogumunu paylasirsan cok sevinirim cook heyecanli :))
Ohooo sizin nobetleriniz ne kadar guzelmis :( bende lanet ettim :( ornegin haftaici sali diyelim işe gidiyor iş cikisi nobeti oluyor ertesi gun carsamba ayni sekilde sabah mesaisi baslayip bir daha aksama cikiyor tabii bazen geceye kadar kislada kaldigida oluyo.. :( sizin gibi nobet sonra ertesi gun izinleri yok :( sizde ne guzel bugun nobetse yarina izin.. Ben biktim artik hep haftasonu gidiyor ... Ayda 3 nobet. cuma gunu nobetteydi sabah 7:30 da gitti bir daha cumartesi 8 gibi eve geldi :( zaten her nobetinde de muhakkak olay oluyor :( suan kaldigi lojman kislaya coook yakin eskiden kaldigi lojmanda servisle işe giderdi simdi yurume gidiyor :) dusun oglen eve geliyo skype da konusuyoruz bazen muhabbete dalariz bir bakarim saat 12:58 olur ve gider. Cok yakin oldugu icin nobetten kacabilir :) sorun olmaz sanirim gece 3 gibi devriyeleri var o saatte gider diyecemde henuz tam bilmiyorum :) aynen canim bende baskasinin evinde kalamam.. Oyle coook yakin arkadasim olursa ins ogretmen olurumda arkadaslarima rica ederim alisana kadae kalirlar :) sonrada tv acik uyursam korkmam.. Beni urkuten lojman tam sarikamis sehitliginin orasi :( anlatirlardi gece devriyede isik falan yanarmis zifiri karanlik dusun... Sehitlikte birisi el feneriyle isigi tutarmis bizimkilere .. Kurban olduguk nasil yardimci oluyorlar :( benide o urkuttu .gerci onlardan korkmamak gerekte iste insan huylaniyor :(

O zamann bizimle dogumunu paylasirsan cok sevinirim cook heyecanli :))
Ohooo sizin nobetleriniz ne kadar guzelmis :KK43: bende lanet ettim :KK43: ornegin haftaici sali diyelim işe gidiyor iş cikisi nobeti oluyor ertesi gun carsamba ayni sekilde sabah mesaisi baslayip bir daha aksama cikiyor tabii bazen geceye kadar kislada kaldigida oluyo.. :KK43: sizin gibi nobet sonra ertesi gun izinleri yok :KK43: sizde ne guzel bugun nobetse yarina izin.. Ben biktim artik hep haftasonu gidiyor ... Ayda 3 nobet. cuma gunu nobetteydi sabah 7:30 da gitti bir daha cumartesi 8 gibi eve geldi :KK43: zaten her nobetinde de muhakkak olay oluyor :KK43: suan kaldigi lojman kislaya coook yakin eskiden kaldigi lojmanda servisle işe giderdi simdi yurume gidiyor :) dusun oglen eve geliyo skype da konusuyoruz bazen muhabbete dalariz bir bakarim saat 12:58 olur ve gider. Cok yakin oldugu icin nobetten kacabilir :) sorun olmaz sanirim gece 3 gibi devriyeleri var o saatte gider diyecemde henuz tam bilmiyorum :) aynen canim bende baskasinin evinde kalamam.. Oyle coook yakin arkadasim olursa ins ogretmen olurumda arkadaslarima rica ederim alisana kadae kalirlar :) sonrada tv acik uyursam korkmam.. Beni urkuten lojman tam sarikamis sehitliginin orasi :KK43: anlatirlardi gece devriyede isik falan yanarmis zifiri karanlik dusun... Sehitlikte birisi el feneriyle isigi tutarmis bizimkilere .. Kurban olduguk nasil yardimci oluyorlar :KK43: benide o urkuttu .gerci onlardan korkmamak gerekte iste insan huylaniyor :KK43:

eşim de öyle işte yakınlık ve rahatlık açısından :) hatta şimdi geliyor 1 saat yokum ben çay demliyim bir şeyler hazırlıyım :)
(yazarken zil çaldı çıktım hemen 5 dk oldu gideli :) )

yaa bizim de ilk sene öyleydi. ayda 4 nöbet oluyor zaten. nişanlıyken isyan etmiştim 2 gün evde olsa geleceğim yanına ama yok illa nöbeti oluyordu. hatta daha sevgiliyken bir keresinde cuma akşamı geldim buraya; cumartesi nöbete gitti evde yalnızım; bir güzel temizlik yaptım yemek falan yaptım; sabah da erkenden uyandım bekliyorum gelsin diye 10 bulmaz gelmem demişti, en son 11 de mesaj attı göreve çıktık ne zaman gelirim bilmiyorum diye :KK43:
saat 4 te geldi akşama doğru :) hiçbir şey anlamadım anlayacağın

cuma-cumartesi öyle zaten. salı sabah gidiyor mesela o zaman çarşamba öğlen evde ama şimdi... bazen söyleniyorum da sen şimdi böylesin doğuda ne yapıcaz 15 gün gelmeyince diyor :KK51:

eşimınlık ve rahatlık açısından :) hatta şimdi geliyor 1 saat yokum ben çay demliyim bir şeyler hazırlıyım :)
(yazarken zil çaldı çıktım hemen 5 dk oldu gideli :) )

yaa bizim de ilk sene öyleydi. ayda 4 nöbet oluyor zaten. nişanlıyken isyan etmiştim 2 gün evde olsa geleceğim yanına ama yok illa nöbeti oluyordu. hatta daha sevgiliyken bir keresinde cuma akşamı geldim buraya; cumartesi nöbete gitti evde yalnızım; bir güzel temizlik yaptım yemek falan yaptım; sabah da erkenden uyandım bekliyorum gelsin diye 10 bulmaz gelmem demişti, en son 11 de mesaj attı göreve çıktık ne zaman gelirim bilmiyorum diye :KK43:
saat 4 te geldi akşama doğru :) hiçbir şey anlamadım anlayacağın

cuma-cumartesi öyle zaten. salı sabah gidiyor mesela o zaman çarşamba öğlen evde ama şimdi... bazen söyleniyorum da sen şimdi böylesin doğuda ne yapıcaz 15 gün gelmeyince diyor :KK51:
Bu isin zor tarafida hasretlik.. Siz yine suan iyisiniz nobet ertesi izni var. Evde olmayinca tum ev islerini bitiririz ne guzel :) simdi kizini ozler onun icinde zor olacak.. Sizinde ev yakinsa en guzeli... diger turlu ohoo erkenden evden cikmalari gerekiyor simdi is cikisi bak 5dk evinde :) off ne guzel sevgiliykende yanyana zaman gecirmissiniz ben yanina gidemiyorum ailem.izin vermiyor :((

Bu isin zor tarafida hasretlik.. Siz yine suan iyisiniz nobet ertesi izni var. Evde olmayinca tum ev islerini bitiririz ne guzel :) simdi kizini ozler onun icinde zor olacak.. Sizinde ev yakinsa en guzeli... diger turlu ohoo erkenden evden cikmalari gerekiyor simdi is cikisi bak 5dk evinde :) off ne guzel sevgiliykende yanyana zaman gecirmissiniz ben yanina gidemiyorum ailem.izin vermiyor :KK43:(

çok değil canım o zaman geçirme, birkaç kere gittim ben de. o da mezun olmuştum işte yüksek lisans başvurusu vs. muhabbetiyle geldim. hatta bir keresinde 2 gün bekledim de taburdan çıkıp yanıma gelememişti; göremeden dönmek zorunda kalmıştım :cry:

çok değil canım o zaman geçirme, birkaç kere gittim ben de. o da mezun olmuştum işte yüksek lisans başvurusu vs. muhabbetiyle geldim. hatta bir keresinde 2 gün bekledim de taburdan çıkıp yanıma gelememişti; göremeden dönmek zorunda kalmıştım :cry:
Allahtan bitmis o donemler bak simdi ne guzel hep yaninda .. Darisi basima insallah canim benim :) eee bebisss nasilll :)

elberet61 38333545 .!.:
amin canım inşallah :) bitiyor o günler merak etme :KK66:

iyi bebiş babası konuştukça o da kıpır kıpır :KK46: baba-kız pabucumu dama atacaklar benim:KK50:
İnsallah canim insallaahh. Babasini nasilda taniyor kiyamam yaa. :) eee artik bebeis olunca bizim pabuc da atiliyor ne yapalim :)) hahah .

bende iyiyim canm yeni konulara bakıyorum :) o zaman ben ortaya ikimizi de ilgilendiren bir konu atayım..öğretmenlikte atandığımız yerde 3 yılı tamamlamak gerekirken eş durumuyla 1 yıla iniyor ya bu süre acaba tsk da eş durumuyla ilgili öncelikler var mıdır? şimdi yeni bir değişiklik olmuş kurumların ortak ihtiyacına göre apayrı bir ile eş durumu tayini olabiliyormuş herhalde..çok karışık anlattıysam kusuruma bakma lütfen inan benimde kafam karışık aslında benim demek istediğim bizde olduğu gibi tsk da da eş durumu olduğunda zorunlu hizmet süresi tamamlanmadan tayin çıkar mı acaba? bir ışık arıyorum herhalde:KK43: umutsuzca

bende iyiyim canm yeni konulara bakıyorum :) o zaman ben ortaya ikimizi de ilgilendiren bir konu atayım..öğretmenlikte atandığımız yerde 3 yılı tamamlamak gerekirken eş durumuyla 1 yıla iniyor ya bu süre acaba tsk da eş durumuyla ilgili öncelikler var mıdır? şimdi yeni bir değişiklik olmuş kurumların ortak ihtiyacına göre apayrı bir ile eş durumu tayini olabiliyormuş herhalde..çok karışık anlattıysam kusuruma bakma lütfen inan benimde kafam karışık aslında benim demek istediğim bizde olduğu gibi tsk da da eş durumu olduğunda zorunlu hizmet süresi tamamlanmadan tayin çıkar mı acaba? bir ışık arıyorum herhalde:KK43: umutsuzca
Evet canım çıkıyor..çünkü eşlerimiz bizim yerimize doğu görevini bitirdiği için biz muaf sayılıyoruz ahh tatlım atanalımda gerisi hiiç sorun değil.. Elbet herşey yoluna girer.. Anlayacağın adaylık zırvalığı yüzünden zoraki 1 yıl kalıyoruz... Adaylık işi olmasa doğu görevlerini yaptıysalar ve görev yerleri batıysa biz hoop batıya gidiyorduk.. Fakat stajyerlik durumu ( adaylık ) işi bozuyo :KK43: birde canım adaylık kalkmadan ağustos atamasına dahil olabiliyor muyuz ?? Ooff off yoksa bizim planlar değişecek gibi :KK43: gerçi kendisi değiştirmek istemiyorda ben değiştirecem gibi...Hayırrr batıya tayin olmak durumunda.. O sayede 1 yıla düşüyor.. Eğer doğuda 5 yıl kalacaksa sende mecbur yanında olacaksın :KK43: Sözlümün 2016 mayıs sonunda inş batıya tayin oluyor... Bu yüzden ben 1 yıl doğuda kalacağım sırf adaylık engeli yüzünden :KK43: Eğer yükseeeek puan alırsam direkt batıyı tercih Ederim doğudan yine kurtulurumda puanlar düşük olunca malum doğuya atıyorlar... İyi puan alsan eşin doğu görevini bitirse komple muafsın cnm

Evet canım çıkıyor..çünkü eşlerimiz bizim yerimize doğu görevini bitirdiği için biz muaf sayılıyoruz ahh tatlım atanalımda gerisi hiiç sorun değil.. Elbet herşey yoluna girer.. Anlayacağın adaylık zırvalığı yüzünden zoraki 1 yıl kalıyoruz... Adaylık işi olmasa doğu görevlerini yaptıysalar ve görev yerleri batıysa biz hoop batıya gidiyorduk.. Fakat stajyerlik durumu ( adaylık ) işi bozuyo :KK43: birde canım adaylık kalkmadan ağustos atamasına dahil olabiliyor muyuz ?? Ooff off yoksa bizim planlar değişecek gibi :KK43: gerçi kendisi değiştirmek istemiyorda ben değiştirecem gibi...Hayırrr batıya tayin olmak durumunda.. O sayede 1 yıla düşüyor.. Eğer doğuda 5 yıl kalacaksa sende mecbur yanında olacaksın :KK43:
canım yönetmelikte yazan adaylık süresi 1 yıldan az 2 yıldan çok olamaz diyor yani göreve başladığın gün itibariyle 1 yılın dolmalı eş durumu atamalarıda ağustosun sonunda oluyor, atamalarda eylülün ortasına doğru olduğundan yetişemezsiniz canm ama şubatta da eş özrü ataması oluyor bir sene daha beklemenize gerek kalmaz en azından. sana bir alıntı göndereceğim şimdi

Back