• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bence de canım yaza girerken bi evlen yaz tatilini doya doya geçirirsin hem.
inş. kuzum tek dileğimiz o :KK43: şimdi bile insan özlüyor :KK43: yanına da gidemiyorum malum ailem izin vermez :KK43: o da gelemiyor görevleri var.. ben böyleysem seni düşünemiyorum bile :KK51: inşallah atanırım da rahat rahat görüşürüz :KK45:yoksa ebedi yanına göndermez ailem:mad: :KK11::KK53:

hanımlarr eşlerizinle nasıl tanıştınız bakayım :) H hayalvehayat elbereth61 elbereth61 fthfzee fthfzee :)
ben lise sondaydım okul formalarımla terzi arıyordum eşimin dükkanlarının yanındaki terziyi bekledim o arada gördük birbirimizi o anda ki kalbimn atışını hala hatırlıyorum sonra o gün takip etmiş beni sonra yolda bir daha karşılaştık beni baya aramış sonra numaramı buldu arkadaşımdan ve başladık:) küçük yerde yaşayınca bole oluyor:)

ayyy canım beniiiim ne kadar güzelmişş ayrıca çook romantikk masal gibi allah bozmasınn.. :) nerden nereye vaay bee.. :) olacağın önüne geçemiyoruz :) arada bu konuları anınca insan duygulanıyor... zaman çok çabuk geçiyor

aminn canım benim :)
sen de anlatsanaa :KK39:

hikaye güzel şeker tadında bi son var baksanıza:))

hem de ne şeker :KK46: sağol canım :KK19:

ben lise sondaydım okul formalarımla terzi arıyordum eşimin dükkanlarının yanındaki terziyi bekledim o arada gördük birbirimizi o anda ki kalbimn atışını hala hatırlıyorum sonra o gün takip etmiş beni sonra yolda bir daha karşılaştık beni baya aramış sonra numaramı buldu arkadaşımdan ve başladık:) küçük yerde yaşayınca bole oluyor:)
:) ah bu arkadaşlarımız olmasa ne olurdu bilemem :D

inş. kuzum tek dileğimiz o :KK43: şimdi bile insan özlüyor :KK43: yanına da gidemiyorum malum ailem izin vermez :KK43: o da gelemiyor görevleri var.. ben böyleysem seni düşünemiyorum bile :KK51: inşallah atanırım da rahat rahat görüşürüz :KK45:yoksa ebedi yanına göndermez ailem:mad: :KK11::KK53:
bende sen gibiydim canım eşim tokattaydı nişanlıydık ama ailem tutucu biraz izinlerinde bile doyamıyordum yanına da gidemiyordum e hal bole olunca başlıyor evlilik hayalleri. ben pişman değilm evlendiğime en azından izinlerinde sadece benim olacak:) ama sevgiliykn ayrı kalmaktan daha zormuş. ayy inş. atanırız da şu zaman öyle daha hızlı geçer değil mi?

şimdi eşime sordum canım, merkez olması şart değil eş götürülebilir ilçe de olabilir, lojmanı olan karakol da dedi.
yani bildiğiniz gibi o 2 yıl bitince aynı il içi eş götürülebilir yere geçiyormuş, il değişmiyormuş. doğuda 5 yılı tamamlaması gerekiyormuş. bu arada orası 2 yıllık eş götürülemez dimi? bazı yerler 3 yılmış(onu da şimdi öğrendim :cry: )
canım ya çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için belirsizlik o kadar berbat ki.. doğruymuş demek ki 2 mi 3 mü bende bilmiyorum eşimin çalıştığı yerde hep 2 yılda tayinleri çıkmış isteyenlerin ama bir arkadaşının 2 yılı dolduğu ve tayin istediği halde çıkmamış tayini 3. yılını dolduruyormuş içimde bi korku ya 3 yılsa diye ahh ahhh:KK35: artık zaman gösterecek ne olacağını.. bu arada canım tanışma hikayeniz ne güzelmiş kadere bak 6. sınıfta bakıştığın kişi evleneceğin erkek uzun yıllar insanların birbirini tanıyarak evlenmesi ne hoş deil mi:)

Bende bebek istiyorum. ama eşim yanımda olmadan hamilelik çok zor geliyor.

evet canım benim yanımda eşim ama ayrıyken çok zor olurdu sanırım nöbetler bile zor geçiyor...
ben de bekledim eşimin yurt dışı görevi çıkma ihtimali vardı; çıkmadı en azından 1 sene gitmeyeceği kesinleşince karar verdik.
çocuğumuz kucağımdayken kolay olur ama karnımdayken sensizlik zor olur dedim...

Bende bebek istiyorum. ama eşim yanımda olmadan hamilelik çok zor geliyor.
bende senle aynı fikirdeyim canm böyle ayrı kalınca üzülüyoruz o psikolojiyle hamile olmak eşimize hamilelik nazı yapamamak kötü olur..ay ama bir de insan düşünüyor küçücük bir bebiş olsa belkide herşeyi unutturur..elbereth61 bebeğin doğdugunda bize duygularını anlatır mısın bizim yerimizde olanlara bebek nasıl gelir acaba..o_O

Bende balıkesir de öğrenciydim benim ki ve devreleri eğitim için mi, kamp için mi ne gelmişler balıkesire.. haftasonları izinlerinde üniversitenin civarında dolanıp, cafelerde arkadaş grubuyla takılıyorlardı.. arkadaş gruplarından bazıları üniversiteden kız ayarlamış o sayede bende 1 kerelik aralarında bulundum :) o anda gözüme çarpmıştı içim içimi yiyordu nasıl tanışırım ederim diye bende belli etmeden bakıyorum ediyorum o an beni benden almıştı.. tabii daha bilmiyorum askeri personel olduğunu çocuğu ilk defa o gün gördüm sonradan daha görmedim ve hep aklımdaydı.sonra yıllar geçti etti 2 yıl balıkesirde okuyup 3. sınıfta ben yatay geçişle kaydımı KTÜ'ye aldırdım.. ktü itirafta bir yazıya yorum yaptım. o sırada şeytan beni dürttü mesajlarda diğer kutusuna hayatta bakmam o an aklıma geldi ve açtım herkesin mesajlarını temizledim ve erkek arkadaşımın mesajını nedense silmedim:KK45: selam yazmış bende evet ne istediniz yazdım o bana konuşmamızın sakıncası var mı umarım rahatsız etmiyorumdur dedi bende profiline baktım ve askeri personel olduğunu görünce başladım saymaya asker milletinden nedir çektiğim hepiniz ayısınız yazıp durmayın o alayı başınıza yıkmasını çok iyi bilirim bir daha mesaj yaz bak o alaya gelip seni şikayet etmiyor muyum yeter be nedir sizden çektiğimiz göreceksiniz diye saydımda saydım :D:KK48: ( üni. ile alay bizim bitişik aramızda sadece tel örgü var askerler aşırı derece rahatsız ediyor hatta komutanlar okulda takılırlar bende onlardan sandım ) sonra bana bu kadar kaba çıkmana gerek yoktu balıkesirde hiç bu kadar sert değildin çattık arkadaş.. her insanı aynı kefeye koyma iyi akşamlar dedi. o an jeton düştü fotoğraflarına baktım ki hoşlandığımmm çocuktuuu.:KK36:. ve normalde hiç facebook kullanmaz o an arkadaşının tavsiyesi üzerine ktü itirafı beğenir ve benim adımı görünce hemen yazmış onun dışında adımı soyadımı arkadaşlarımdan zamanında öğrenmiş ikide bir göreve gidiyor diye beni bekletmek istememiş eğitim alıyordu malum mezun olmuş eğitimleri vardı o yüzden aramamış .. o anda ktü itirafta denk gelince içinden dua etmiş allahım lütfen cevap versin diye.. allahıma binlerce kez şükürler olsun iyiki hayatımda bu hayatta başıma gelen en en en güzell şey onu çooook ama çook seviyorumm :KK74::KK9::nazar:CANIIIIMMMM AŞKIMM :KK15::KK15:

canım ya çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için belirsizlik o kadar berbat ki.. doğruymuş demek ki 2 mi 3 mü bende bilmiyorum eşimin çalıştığı yerde hep 2 yılda tayinleri çıkmış isteyenlerin ama bir arkadaşının 2 yılı dolduğu ve tayin istediği halde çıkmamış tayini 3. yılını dolduruyormuş içimde bi korku ya 3 yılsa diye ahh ahhh:KK35: artık zaman gösterecek ne olacağını.. bu arada canım tanışma hikayeniz ne güzelmiş kadere bak 6. sınıfta bakıştığın kişi evleneceğin erkek uzun yıllar insanların birbirini tanıyarak evlenmesi ne hoş deil mi:)

hayırlısı olsun canım inşallah 2 yıldır.

öyle tabi tanımak güzel ama hep uzak hep uzak...

bende sen gibiydim canım eşim tokattaydı nişanlıydık ama ailem tutucu biraz izinlerinde bile doyamıyordum yanına da gidemiyordum e hal bole olunca başlıyor evlilik hayalleri. ben pişman değilm evlendiğime en azından izinlerinde sadece benim olacak:) ama sevgiliykn ayrı kalmaktan daha zormuş. ayy inş. atanırız da şu zaman öyle daha hızlı geçer değil mi?
hiç sorma :( aynı dert bende şuan var .. yanına ebedi yollamazlar haklı olarak.. evde yalnız yaşıyor :( nişanlansam bile belkide yine gidemem :KK51::KK12: en kötü ihtimal atanmak atanınca istediğim gibi gidecem :( görüşememek çok zor ooffffff:mad::mad::mad: canım benim inşalllaah atanırız da biter bu çile başka çarem benim hiç yok ..

bende senle aynı fikirdeyim canm böyle ayrı kalınca üzülüyoruz o psikolojiyle hamile olmak eşimize hamilelik nazı yapamamak kötü olur..ay ama bir de insan düşünüyor küçücük bir bebiş olsa belkide herşeyi unutturur..elbereth61 bebeğin doğdugunda bize duygularını anlatır mısın bizim yerimizde olanlara bebek nasıl gelir acaba..o_O

anlatırım tabi canım :)
doğduktan sonra iyi geleceği kesin ama hamilelik yalnız zor olur bence... arkadaş sakın demişti yanında olmayacaksa bekle hamile kalma diye (eşimin arkadaşının eşi-asker eşi o da yaşamış ayrılığı hamileliğinde)

evet canım benim yanımda eşim ama ayrıyken çok zor olurdu sanırım nöbetler bile zor geçiyor...
ben de bekledim eşimin yurt dışı görevi çıkma ihtimali vardı; çıkmadı en azından 1 sene gitmeyeceği kesinleşince karar verdik.
çocuğumuz kucağımdayken kolay olur ama karnımdayken sensizlik zor olur dedim...
canlar nöbette nasıl tek kalıyorsun en büyük fobimde o :D ben korkarım evde :KK51:

hayırlısı olsun canım inşallah 2 yıldır.

öyle tabi tanımak güzel ama hep uzak hep uzak...
aynen canım ya hep geleceğin hayaliyle yaşadım.. şu anımın tadını hiç alamadım evlendim hala 1.5 yıl bekliyorum . bazen düşünüyorum 1.5 yıl geçince de ne aksilik çıkacak acaba diye?:KK62:

anlatırım tabi canım :)
doğduktan sonra iyi geleceği kesin ama hamilelik yalnız zor olur bence... arkadaş sakın demişti yanında olmayacaksa bekle hamile kalma diye (eşimin arkadaşının eşi-asker eşi o da yaşamış ayrılığı hamileliğinde)
doğumdan korkmuyor musun :KK17:o_O

ailem arkadaşlarım çok yakınlar ama eşimin yanımda olması bir başka olur. işte nazı aşermesi :) de cabası olsun hissetsin dimi.

tabi ki hissetsin karnındayken de... eşim eve geldiğinde ilk işi göbeğimi öpmek :)
ayrıca bütün sıkıntıyı sen tek çekeceksin hazır doğmuş bebeğe konacak yok öyle şey :KK69:
annenene babana da nazlanırsın ama eş başka gerçekten ve o nazlanmalar tamamen istemsiz oluyor yani en azından benim için öyle... bazen hatta çok mu abartıyorum çok mu yoruyorum seni diye sarılıyorum :KK74:

Back