• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Bir şey kalmamış canım iznine az daha sabret.. evet canım 2016 yaza doğru batıya tayini çıkıyor bizde o zamana düğün düşünüyoruz ki eşyaları bir daha doğudan batıya taşımak yerine batıdan alırız evi döşeriz olur biter.. ev döşediniz mi ?
hayır canım döşemedik kayınvalidemde kalıyorum şimdilik . desene 2016 yazında ikimizde kavuşuyoruz inş.

hayır canım döşemedik kayınvalidemde kalıyorum şimdilik . desene 2016 yazında ikimizde kavuşuyoruz inş.
bize kalsa hemende :( ailem diyor batıya gitsin düzeni daha iyi kurarsınız doğuya bir daha gitme eşyalara yazık olur dedi.. banada mantıklı geldi canım.. inş. senin eşinde biran önce kurtulurda sende aynı mutluluğu yaşarsın canım... kv ile yaşamak nasıl bir duygu ? sorun olmuyordur umarım

bize kalsa hemende :KK43: ailem diyor batıya gitsin düzeni daha iyi kurarsınız doğuya bir daha gitme eşyalara yazık olur dedi.. banada mantıklı geldi canım.. inş. senin eşinde biran önce kurtulurda sende aynı mutluluğu yaşarsın canım... kv ile yaşamak nasıl bir duygu ? sorun olmuyordur umarım
eşimin ailesi çok iyiler geçinmek bakımından hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun ama yeni evli olup ayrı kalmak beni tek üzen çook özlüyorum. canım o zaman şubatta da olmazsa önce sen atanıp sonra mı evlenceksiniz anladığım kadarıyla?nasıl düşünüyorsunuz

önce öyleydi şimdi merkezde ama lojman bulmak sıkıntılı diyor.sanırım ortamı da beğenmediği için çok istemiyor.
canım biraz anlatır mısın ben bu durumu çok merak ediyorum eşin hakkarinin eş götürülmeyen yerinde 2 yıl çalıştıktan sonra mı şemdinli merkeze tayini çıktı?

ay yok cnm şemdinli/gelişen köyündeydi görev değişikliği oldu şimdi merkeze geldi. 6 ay oldu daha doğu görevine başlayalı.

Back