• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

hoş buldum cnm benim eşimde j. uzm. çavuş okul öncesi öğretmenliği bitirdim ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum ve eşimden ayrıyım şuan. ne zamandır evlisiniz canm?

hoş buldum cnm benim eşimde j. uzm. çavuş okul öncesi öğretmenliği bitirdim ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum ve eşimden ayrıyım şuan. ne zamandır evlisiniz canm?

hayırlısı olsun canım...
nerede görev yapıyor eşin eş götürülmezde mi şu an?
1 buçuk senelik evliyiz yaklaşık olarak siz?

biz konuşmuşuz ya seninle fotoyu değiştirdin galiba ondan hatırlayamadım kusura bakma

eşim şırnak beytüşşebapta canım aynen eş götürülemezde. ben daha yeni evliyim 4 aylık.. eşim 3 yıldır tokattaydı ilk ataması tokata çıkmıştı. 3 sene sevgililik 2 sene nişanlılık sürdü sonra pat diye şırnak çıktı.. eşim tokattayken bende okulumu bitirmekle meşguldüm. . yaşınızı öğrenebilir miyim?:KK16: sizin süreçler nasıl gelişti?

ö. değil bende hatırlayamadım.. gülçinle konuşmuştuk o söylemişti ankarada oldugunuzu:)

eşim şırnak beytüşşebapta canım aynen eş götürülemezde. ben daha yeni evliyim 4 aylık.. eşim 3 yıldır tokattaydı ilk ataması tokata çıkmıştı. 3 sene sevgililik 2 sene nişanlılık sürdü sonra pat diye şırnak çıktı.. eşim tokattayken bende okulumu bitirmekle meşguldüm. . yaşınızı öğrenebilir miyim?:KK16: sizin süreçler nasıl gelişti?

bizim süreçler çok karışık canım ya :)anlatsam roman olur ;)
ilk-çocukluk aşkım benim eşim. 2002 den başlayan bir geçmişimiz var ama 5 sene birbirimizi hiç görmemişliğimiz de var...

5.5 sene yüksekovadaydı eşim de oradan buraya gelince yeniden başladık. orada görev yaparken yeniden başlamıştık (izin döneminde) ama ilk operasyonundan sonra ayrılmayı seçti; ben de bekleyeceğime söz verdim; bekledim...
26 olacağım tam kızımın doğumuna inşallah ;)
senin yaşın kaç?

ayy hamile misiniz sağlıklı bir bebek nasip etsin allah size:KK68: bebeğiniz kız mı erkek mi belli mi? bende 23 yaşındayım canım

ayy hamile misiniz sağlıklı bir bebek nasip etsin allah size:KK68: bebeğiniz kız mı erkek mi belli mi? bende 23 yaşındayım canım

evet tatlım :) 8. aya girdik; kızım olacak hayırlısıyla inşallah ;)
darısı istediğiniz zamanda başınıza :)

sen hangi şehirdesn?

teşekkür ederim canım inşallah bende çok istiyorum ama ayrılığımızın bitmesini bekliyoruz. bende kastamonudayım kv ile kalıyorum şimdilik ama şubat atamasında atanacağım inş. 1 ayınız kalmış sadece nasıl bir duygu hamilelik 1 ay sonra 3 kişi olmak?:KK16:

teşekkür ederim canım inşallah bende çok istiyorum ama ayrılığımızın bitmesini bekliyoruz. bende kastamonudayım kv ile kalıyorum şimdilik ama şubat atamasında atanacağım inş. 1 ayınız kalmış sadece nasıl bir duygu hamilelik 1 ay sonra 3 kişi olmak?:KK16:

inşallah atanırsın canım ;)

8. aya bugün girdik 2 ayımız var daha yani :)
odası eşyaları her şeyi hazır nasıl olacak onu hayal ediyorum bazen ama bilmiyorum :)
heyecanlı ama çok.
geçen gün sinemaya gittik, birinden çıktık başka filme :) son zamanlar bunlar 1 filmi bile mumla arayacağız yakın zamanda :KK70:

evet göreviniz bitsin yoksa senin için çok zor olur özellikle hamilelik dönemi; bizim de önümüzdeki yaz tayin durumumuz var doğu olacak; oraya kalmadan bebeğimi kucağıma alayım dedim yoksa dönüşü beklerdim sanırım :KK51:

Doğuya gitmeden olması çok iyi olmuş canim inşallah rahat bir yere tayininiz cikar da rahat buyutursunuz bebisinizi:KK16: . bu arada kiz mi erkek mi bebegin?

Doğuya gitmeden olması çok iyi olmuş canim inşallah rahat bir yere tayininiz cikar da rahat buyutursunuz bebisinizi:KK16: . bu arada kiz mi erkek mi bebegin?

cinsiyeti kız :KK19:
inşallah canım iyi bir yer çıkar, eş götürülemez ihtimali de var hayırlısı bakalım artık.

:KK20: Ay allah korusun cikmasin es götürülemez ben yandim sen yanma hele bir de bebek olunca. Kiz bebekte ayri bir güzel olur değil mi:KK69:

cinsiyeti kız :KK19:
inşallah canım iyi bir yer çıkar, eş götürülemez ihtimali de var hayırlısı bakalım artık.
Canm k. Bakma alinti yapmayi unutmusum hep. Esin yuksekovada onceden gorev yapmis ya orasi es goturulemeyen yer miydi

:KK20: Ay allah korusun cikmasin es götürülemez ben yandim sen yanma hele bir de bebek olunca. Kiz bebekte ayri bir güzel olur değil mi:KK69:

önemli değil canım konuyu takipte olduğum için yazdığında da bildirim geliyor bana; sana belki bildirim gitmiyordur diye alıntı yapıyorum ben.

ayy evet tam babasının kızı olacak sanırım bir de babasına şimdiden çok nazlanıyor :KK48::KK46:

onu ben de şimdi sordum lojman varmış orada eş götürülemez değilmiş yüksekova.

önemli değil canım konuyu takipte olduğum için yazdığında da bildirim geliyor bana; sana belki bildirim gitmiyordur diye alıntı yapıyorum ben.

ayy evet tam babasının kızı olacak sanırım bir de babasına şimdiden çok nazlanıyor :KK48::KK46:

anladim canm es goturulemeyen yere sadece bir kez tayin cikiyor dimi

Back