- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
hoşbulduk tanışalım mı iş durumu eş durumu...
hoşgeldinn aramıza :)
eşim jandarma uzm çvş. ankaradayız. matematikçiyim ama şimdilik çalışmıyorum yüksek lisans yapıyorum.
sen???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk tanışalım mı iş durumu eş durumu...
hoş buldum cnm benim eşimde j. uzm. çavuş okul öncesi öğretmenliği bitirdim ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum ve eşimden ayrıyım şuan. ne zamandır evlisiniz canm?
hoş buldum cnm benim eşimde j. uzm. çavuş okul öncesi öğretmenliği bitirdim ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum ve eşimden ayrıyım şuan. ne zamandır evlisiniz canm?
eşim şırnak beytüşşebapta canım aynen eş götürülemezde. ben daha yeni evliyim 4 aylık.. eşim 3 yıldır tokattaydı ilk ataması tokata çıkmıştı. 3 sene sevgililik 2 sene nişanlılık sürdü sonra pat diye şırnak çıktı.. eşim tokattayken bende okulumu bitirmekle meşguldüm. . yaşınızı öğrenebilir miyim? sizin süreçler nasıl gelişti?
ayy hamile misiniz sağlıklı bir bebek nasip etsin allah size bebeğiniz kız mı erkek mi belli mi? bende 23 yaşındayım canım
teşekkür ederim canım inşallah bende çok istiyorum ama ayrılığımızın bitmesini bekliyoruz. bende kastamonudayım kv ile kalıyorum şimdilik ama şubat atamasında atanacağım inş. 1 ayınız kalmış sadece nasıl bir duygu hamilelik 1 ay sonra 3 kişi olmak?
Doğuya gitmeden olması çok iyi olmuş canim inşallah rahat bir yere tayininiz cikar da rahat buyutursunuz bebisinizi . bu arada kiz mi erkek mi bebegin?
Canm k. Bakma alinti yapmayi unutmusum hep. Esin yuksekovada onceden gorev yapmis ya orasi es goturulemeyen yer miydicinsiyeti kız
inşallah canım iyi bir yer çıkar, eş götürülemez ihtimali de var hayırlısı bakalım artık.
Ay allah korusun cikmasin es götürülemez ben yandim sen yanma hele bir de bebek olunca. Kiz bebekte ayri bir güzel olur değil mi
önemli değil canım konuyu takipte olduğum için yazdığında da bildirim geliyor bana; sana belki bildirim gitmiyordur diye alıntı yapıyorum ben.
ayy evet tam babasının kızı olacak sanırım bir de babasına şimdiden çok nazlanıyor
onu ben de şimdi sordum lojman varmış orada eş götürülemez değilmiş yüksekova.
anladim canm es goturulemeyen yere sadece bir kez tayin cikiyor dimiönemli değil canım konuyu takipte olduğum için yazdığında da bildirim geliyor bana; sana belki bildirim gitmiyordur diye alıntı yapıyorum ben.
ayy evet tam babasının kızı olacak sanırım bir de babasına şimdiden çok nazlanıyor
onu ben de şimdi sordum lojman varmış orada eş götürülemez değilmiş yüksekova.
seve seve canım tanıt bakalım kendini :)hoşbulduk tanışalım mı iş durumu eş durumu...