hanımlar merhaba,
doğu tayinlerinde eşle beraber gitmenin avantajları dezavantajları nelerdir? bizim ilk doğumuz olacak ve çok kararsızız. lojman olursa buyuk ihtimalle gideceğim ama eşlerin uzun görev süreleri oluyormuş. eşim yokken nasıl geçireceğim vakti ne yapacağım hiç bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. çok teşekkür ederim.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun, biz 2 doğu yaşadık hemde 2 si de ayrı olmak üzere...
eşinin yanında olmak en büyük avantajı aile birliği ve düzeni bozulmaması bizim 2 doğumuz da eş götürelemeyen yerdi,üstelik ilkinde hamilelik 2 sinde eğitim sorunu yüzünden gitmem zaten ne yazık ki çok ta uygun değildi, dolayısyla ayrı kaldık kızımla, eşimden.
bir kere çok zor en zoru psikolojik açıdan... şartlar müsaitse eşiniz ile gidin derim mecbur kalmadıkça ayrı kalmayı düşünmeyin.bir kadın için özellikle şartlar ağırlaşıyor,sorumluluklar artıyor omzuna binen yük sizi fazlasıyla yoruyor fiziksel ve psikolojik ..bizim önceliğimiz hep kızımızdı belirttiğim durumlar yüzünden,bu amaçla zor da olsa katlandık bitirdik şükür kıbrıs a çıktı tayimiz tercih dışı beni tek teselli eden ailemin bir arada olacak olması ,öyle ki yoruldum artık ,bıtkınlık geldi kadın başına kocaman büyük bir şehirde yalnız bir çocukla destek yok ,yanında nefes yok her imkanım olsa da aile düzeni gibisi yok.bence eşinizin yanında olun nacizane fikrim sevgiler...
Son düzenleme: