Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi olur canim cok sagol
Eşinin görevi ne acaba tam olarak :26::26::26:
Uzman jandarma canim
Branşını sordu eşimin arkadaşı ona göre yardımcı olacakmış yerler hakkında...Branşta mı var askerlikte :26::26::26:
Branşını sordu eşimin arkadaşı ona göre yardımcı olacakmış yerler hakkında...Branşta mı var askerlikte :26::26::26:
Esime ulasamadim ama bi arkadas da bransjandarmada onemli degil onemli olan mekan dedi yani dogru aslinda belirttigim bransda da olsa bos olan neresi varsa atiyolar oraya.
Urfa 3. Bölge canım, biz 3 yapacaktık zaten.hayırlı olsun tayin yeriniz ..kıbrıstan sonra dogu nasıl oluyor anlamadım bız hakkarıden gelıyoruz kıbrıstan sonra bıze de dogu cıkabılır mı ..esım ıkı yıl da batıda gorev yapıcaz kıbrıstan sonra demıstı ...
o zamn kendı tencerelerımı hıc almayayım yanıma ..ıkı parca ucuz bır seyler alır ıdare ederım ....carsafları da var kullanılmıs carsaflarım onları goturur gelırken de atarım ..yenı evime sıfır carsaflar alırım kendıme
Vaveylacım arkadaş solhan,genç ve bingöl merkez yazsın dedi. Gencin herhangi bir yerini yazsın rahat eder diyor.Kığı diye ilçesi var orası sıkıntılı bir yer orasını tercih etmesin diyor.Açık yerler belli olunca yerlere göre detaylıca yardımcı olurum dedi...Eğer isterseniz arkadaşımızın telefon numarasınıda verebiliriz direk konuşabilirsiniz...Hakkınızda hayırlısı olsun inş...
arkadaşlar bizim tayinde Kıbrıs açıktı Akdoğan askeri lojmanlarında kalacakmışız sanırım mağusa ya bağlı imiş buralarda görev yapan yada bigisi olan var mı ? ilkokul eğitimi ,lojmanları ,nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Kızlar ben bi kaç sayfa öncesine kıbrısla ilgili genel bi açıklama yaptım, onu okuyun, aklınıza takılanları tekrar sorun bana cevaplarım. Burda her yer hemen hemen ayrı.Bizimde tayin KIBRIS DİKMEN miş orayı lojman durumunu yardım edebilecek arkadaş varmı?
Hayirli olsun tayininiz.Basortu artik asker teskilatinda pek sorun olusturmuyor. Bir suru kapali arkadas var burda.sıkıntı yasadiklarini gormedim.batmandayken lojmanda kapali bir uzman esi vardi ayrica.her ortama girdi davet vs. Hakkaride gorev yapan biri ile konussun esin bilgi alir.hanımlar merhaba,
benim eşimin tayini Hakkari Yüksekova jöh e çıktı. lojman durumu söz konusuymuş ama ben çekiniyorum açıkçası. ben başörtülüyüm lojmanda sorun olur mu? büyük bi birlikmiş hastanesi falan hep içindeymiş. bebeğimle hastaneye giderken böyle bi sorun yaşar mıyım? dışarıda ev tutmamız güvenli değilmiş. hem gitmek istiyorum hem de başörtüm sorun olur mu diye çekiniyorum. orda yaşayan arkadaşlar varsa ya da bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi? benim için çok önemli. bu arada bende konya yunaktan ayrılıyorum buraya gelecek olan varsa yardımcı olabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar ben bi kaç sayfa öncesine kıbrısla ilgili genel bi açıklama yaptım, onu okuyun, aklınıza takılanları tekrar sorun bana cevaplarım. Burda her yer hemen hemen ayrı.
Kızlar ben bi kaç sayfa öncesine kıbrısla ilgili genel bi açıklama yaptım, onu okuyun, aklınıza takılanları tekrar sorun bana cevaplarım. Burda her yer hemen hemen ayrı.
Absolut arkadaşım, şimdi öncelikle yeni yeriniz hayırlı olsun, inşallah geldiğiniz yeri aratmaz. Burda hayat gezersen güzel geçer. Gezmeniz için de arabanızın olması şart, inş arabanız vardır, yoksa burdan alırsınız. Çünkü burda toplu taşım araçları yok herkesin arabası var. Lojmanlar rumlardan kalma eski müstakil evler, beklentini yüksek tutmamanı tavsiye ederim. Dışarda kalalım desen, elektirik ve su parası insanın iflahını keser burda. Sebze ilk başlarda pahalı gelebilir, ama zamanla kanıksıyosun Hastane işleri biraz sıkıntılı, burdaki doktorlar biraz paragöz. Ama iyi doktorlar da var yok değil. Biz Yakın Doğu'ya gidiyoruz genelde, bu sene de ssk ile anlaşma yaptılar, 80 lira veriyosun tüm tahliller falan içinde oluyo. Anlaşma öncesinde hormon başına 30 40 lira para alıyolardı, baya tuzluydu yani. Askeri pek sevmezler burda, seven kısım da mücahitlerdir genelde.
Şehir merkeZlerinin dışında her yer köydür burda. Kırklar havalimanına çok yakın 5 dakika hatta. Lefkoşa ve Mağusanın ortasında kalıyor. Hemen hemen her yere eşit mesafede gidebilirsiniz. Kırklar biraz izbe bi köy, pek imkan yok. Ama yakınlarında paşaköy,akdoğan,gaziköy gibi biraz daha büyük köyler var. Paşaköyde tümen var, kantin, revir, kuaför, terzi ne ararsan bulabilirsin. Kırkların içinde askeri kantin var mı bilmiyorum.
Büyük market diyebileceğimiz 3 tane yer var. Erülkü kırklara en yakın olanı, lefkoşanın girişinde. Bi de lemar ve önder var onlar da mağusada, gerçi lemar lefkoşada da var. Erülkünün bazı ürünleri var, tereyağ, tahin, pekmez gibi, köylerden gelen. Ben 2 yıl boyunca bunları aldım, çok güzel tavsiye ederim. Burda fabrika çok olmadığı için köy ürünü var, taze taze yersin. Türkiyedeki gibi sktarihi 2 yıl olan yoğurtlar yok, en fazla 1 hafta. Peynir de aynı şekilde.
Araba konusuna tekrar değincem, arabanız varsa limandan gelirsiniz, burda şerit soldan akıyo afallamazsınız inş:) evler eşyalı, devletin vermiş olduğu kıytırık eşyalarda yaşamaya mecbur bırakılıyoruz. Yatakların için ekstra koruyucu çarşaf, perde, kilim tarzı halın varsa getirmen çok üyi olur. Tabağını çanağını neyin varsa arabaya sığabilecek getir, çünkü burası türküye gibi ucuz değil.
Gezilecek çok güzel yerleri var, gazimağusada kapalı maraş orduevinin denizi çok güzel, berraktır. Girne kalesi, st. Hilarion gibi tarihi mekanları seversen güzel yerler var burda.
şimdilik aklıma bunlar geldi, aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.[/QUOT
arkadaşım maşallah sana çok açıklayıcı bir cevap olmuş kendi adıma da teşekkür ederim bizim de lefkeye çıktı tayinimiz.orayla ilgili bilgilerin var mı acaba.