• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

İlk tayin olunca sanırım zaman geçmek bilmiyor. Bekle bekle gelmedi mayıs ayı :43:
İlk kez olacağı için binlerce soruyla bekliyoruz tayin yerini doğu batı değil bütün meselemiz eş gidemeyecek yer olmaması :18:
İnşallah herkes için en güzeli olur :17:

Benim kacinci bekleyis ama yine heyecan var.mayisi bekleyip sonra hazirani beklemek war

merhaba arkadaşlar,
bizde bu yıl tayinciyiz. batıdan batıya tayin olucaz.
ne zaman açıklanacağı hakkında bilginiz var mı?
en son 8 mayıs diye duydum ama doğru mu bilmiyorum
denizcilerin açıklanmış galiba.

Kızlar bi söylenti dolanıyo gidişler haziranın sonunda olacak diye, acaba kıbrıs için mi yoksa sizler de böyle bişey duydunuz mu?

Kızlar bi söylenti dolanıyo gidişler haziranın sonunda olacak diye, acaba kıbrıs için mi yoksa sizler de böyle bişey duydunuz mu?

Normalde ne zaman oluyo sizde bacim? Bizim temmuzda oluyo da. He bir de mayis yaklasti sesim cikmazsa beni ölmüs bil belki kavusuruz ahiri zamanda :27: cok heycanliyim ruyalarimda goruyorum tee o kadar yani :27:

slm kızlar nasılsınız benim esimde astsubay ankaradyız suan 3 yıl sonra dogucuyuz bizde.batıda kac yıl kalınıyo kızlar bilginiz varmı hakkariden ankaraya geldi esim.burda kac yıl kalacagız yazın 1 yıl olacak geleli batıya.esim 4 yada 3 yıl kalınıyo diyo ama tam bilginiz varmı

Son düzenleme:
İlk tayin olunca sanırım zaman geçmek bilmiyor. Bekle bekle gelmedi mayıs ayı :43:
İlk kez olacağı için binlerce soruyla bekliyoruz tayin yerini doğu batı değil bütün meselemiz eş gidemeyecek yer olmaması :18:
İnşallah herkes için en güzeli olur :17:

bizim 3 yıl var doguya gitmeye benimde en büyük korkum o es gitmeyen yer cıkmasından korkuyorum simdiden.ayrı kalmak istemiyorum hiç:26:

Benim kacinci bekleyis ama yine heyecan var.mayisi bekleyip sonra hazirani beklemek war

Beklemek sıkıntısı bi kenara eş götürülemeyecek yer korkusu hiçbirşeye benzemiyo valla :14:

bizim 3 yıl var doguya gitmeye benimde en büyük korkum o es gitmeyen yer cıkmasından korkuyorum simdiden.ayrı kalmak istemiyorum hiç:26:

Galiba hepimizin ortak korkusu bu :53:

Son düzenleme:
Normalde ne zaman oluyo sizde bacim? Bizim temmuzda oluyo da. He bir de mayis yaklasti sesim cikmazsa beni ölmüs bil belki kavusuruz ahiri zamanda :27: cok heycanliyim ruyalarimda goruyorum tee o kadar yani :27:
Normalde mayısın 9-10 u gibi açıklanıyo, 1 hafta erkene çektiler. İlişik kesme de gittiğin yere göre değişiyodu ama temmuzun ortasından önce olmaz genelde. Haziranın sonunda gitmiş olacakmışız. Ben de çok heycanlıyım, bugün salı bişey kalmadı şunun şurasında. Cumayı saymıyorum, zabaaan 5 inde belli olduğu için :D

bu sabah 6 da bellı olacakmıs bızım tayınler hakkarıdeyız suan cok heyecanlıyım bakalım neresı gelecek

kıbrıs kırklara cıktı nasıl bır yer bılen var mı

Hayırlı olsun ben kıbrıstayım, kırklar bize 15 dk, müsayit bi zamanaımda sana uzunca anlatıcam, şimdi bebişim uyandı.
hayırlı olsun biz diyarbakırdayken gezmeye gitmiştik urfaya güzel bence birçok yere göre ..urfadan da gelen arkadaşım var çok memnunmuş urfdan

hayırlı olsun
sağol canım, urfa güzel diyolar da, bu tercih dışı psikolojisi var ya beni bi an üzdü :D

Back