• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Aynen oyle :/ bizde sarktan sonra batiya gidince alalim diyoruzda ne olacak bilmiyorum asker esi olmak zor :)

Aynen bizim de niyet oydu ama gideceğini bilerek de almak, sonra onların toplanması nakliyesii :27: Gerçi hiç bir şey almadan da olmaz sonuçta. Yahu ben hayran hayran izliyorum 15 senedir burada görev yapıyorum diyen askerleri, bize mi vurdu yani şu zırt pırt tayin meselesi :53:

Aynen bizim de niyet oydu ama gideceğini bilerek de almak, sonra onların toplanması nakliyesii :27: Gerçi hiç bir şey almadan da olmaz sonuçta. Yahu ben hayran hayran izliyorum 15 senedir burada görev yapıyorum diyen askerleri, bize mi vurdu yani şu zırt pırt tayin meselesi :53:
Yani illaki esya alinirda ikidebir tasimak sıkınti :/ valla durmadan birseyler cikiyo insanlari perisan diyorlar :/ gorev yeri neresi suan

Yani illaki esya alinirda ikidebir tasimak sıkınti :/ valla durmadan birseyler cikiyo insanlari perisan diyorlar :/ gorev yeri neresi suan

Henüz meslek olarak askerlik değil bizimkisi. Zorunlu hizmeti tamamlıyor ve kalma niyetinde. Ben baya baya panik yapınca sanki şuan görevdeymiş gibi oldu biraz ama çok kararlı kalma konusunda. Ben de karışmıcam kendi karar versin diyodum ama iyiden iyiye gözüm korkmaya başladı artık :14:

Henüz meslek olarak askerlik değil bizimkisi. Zorunlu hizmeti tamamlıyor ve kalma niyetinde. Ben baya baya panik yapınca sanki şuan görevdeymiş gibi oldu biraz ama çok kararlı kalma konusunda. Ben de karışmıcam kendi karar versin diyodum ama iyiden iyiye gözüm korkmaya başladı artık :14:

Anladım giren pişman girmeyen bin pişman :44:gerçekten çok zor bir meslek dışarıdan görüldüğü gibi değil içine girince işler değişiyor inşallah pişman olmaz hayırlısı olsun diyelim :)

ahh canım çok kritik sorular sormuşsun :) nikahınızın olmuş olması gerekiyor lojman için. balayı izin için herşey sans diyorum kısaca. öyle şeyler gördüm ki bu meslekte engelleyici hazırlıklı olmak lazım. Mesela ben randevu alıp doğum için kontrole gidecektim , binbaşı gitmeyin demiş pazartesi gidin demiş :27: ve ben o gün doğurdum izin vermeseydi doğuramayacaktım beklemem gerekiyordu :1: yani kısaca izin vs. için çok şey hayal etme.. zorluğu çok Allah kolaylık versin

Ciddi misiniz :/ ayy ne kadar kotu

Son düzenleme:
merhaba canım bizim bu sene tayin istedik
bakalım ne olacak
malatyada lojmanda oturma imkanı var mı
siz kendi isteğinizlemi oturuyorsunuz dışarda ?

Öncelikle hayırlısı olsun tayininiz. Malatyada çok büyük bir lojman var karacılarla ortak kaç kişilik bilmiyorum ama oldukça büyük. puanınız yeterse ve çok seçici olmazsanız lojman çıkar. Bizim lojmanı tercih etmemem sebebimize gelince de benim işyerime çok ters o yüzden tercih etmedik. Malatya doğu diye geçiyor ama dışarıda oturmada sıkıntı yok.evler çok güzel zaten dışarıda çok büyük ve ferah hep siteler var zaten kiralarda 500-600 arası değişiyor. daha uygun isterseniz 450 ye toki ve manas var şehir dışında kalıyorlar biraz ama. siz nereden geleceksiniz?

Öncelikle hayırlısı olsun tayininiz. Malatyada çok büyük bir lojman var karacılarla ortak kaç kişilik bilmiyorum ama oldukça büyük. puanınız yeterse ve çok seçici olmazsanız lojman çıkar. Bizim lojmanı tercih etmemem sebebimize gelince de benim işyerime çok ters o yüzden tercih etmedik. Malatya doğu diye geçiyor ama dışarıda oturmada sıkıntı yok.evler çok güzel zaten dışarıda çok büyük ve ferah hep siteler var zaten kiralarda 500-600 arası değişiyor. daha uygun isterseniz 450 ye toki ve manas var şehir dışında kalıyorlar biraz ama. siz nereden geleceksiniz?

çok teşekkür ederim canım bilgilerin için bizim doğudan doğu istedik ama bu sene bize batı olabilirmiş
benim merakım acaba lojmanlar bol olsada herkesi oturabildiğimi

Back