Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok mantıklı düşünüyosun aynenn.ben ilk kontorlüme tek gttm annem vardı ama yinede insan eşini sitiyo yanında ilk kez bebeğini göreceksin ama eşin yok tek mi oldu bu çocuk dimi ama?göreve gtmişti 20 günlüğüne tek kalmıyım dye geldi annem yanıma gecen yıl ocakta soğukta.zor oluyo en iyisini yapıyosun bende ya olmazsa dye korkumdan brazda acele ettim ama hayırlıymışki allah nasip etti yani diyeceğim our illaki allah büyük bozuk bi piskoloijle bebek bekliyceğine sağlıklı bi zamanda olsun dahaiyiy
ıyı gunler ablalarım deyım cunku okuduguma gore bendn buyuksunuz :) sızlere sorum benım nısanlım uzman cavuslugu kazandı ve egıtıme ıstanbula gıtcek ben gıtmesıne bazen engel olmaya calısıyorum bılmıyorum olmalımıyım sız tecrubelısınız napmalıyım rahatmı uzman esı olmak lutfen fıkırlerınze cok ıhtıyacım var bırer buyuklerım olarak paylarsrsanız cok sevınırım kendımı rahatlatmaya ıhtıyacm var ..
Canım sana kısa ve öz tek söyleyeceğim ; asker eşi olmak zor .. Dışarıdan görüldüğü gibi değil , Kendini sağlam bir şekilde bu psikolojiye hazırla. Ama nişanlının da geleceği söz konusu başka yapabileceği bir iş var mı ? Kaş yapayım derken göz çıkarma...
sımdılık yok yapacagı bı ış fakat zorlugu ne uzman esı olmanın bıraz acabılırmısınz .
cok sagol abla guzel dılegın ıcın ozel harekatcı degıl ama sınır gelme ıhtımalı var ayrı kalmak kokutuyo benı bıde ya bısey olursa korkusukı bu aslında heryerde olcak bısey ama ıster ıstemez ınsanın aklına gelıyo
Canım benim asker eşi olmanın rütbeyle alakası yok bir kere.. uzmanı ,astsubayı subayı.. eğer jandarma ise ; sürekli tayin görür 2 yıl bir yer 3 yıl bir yer derken yıllar geçeeeer gider. İyi yeri de var kötü yeri de var yani il içi merkezler iyidir ama bazen bu bir hayaldir. ilçeler var , köyü var dış karakolu var... karakolda çalışmak da zor özel harekatta çalışmakta.. Eşim özel harekatçı sık görevlere gider bazen 1 hafta - 10 gün - 20 gün Vallahi 45 günü devirdik küçük çocuğumla bir başıma gurbetlerde kaldım.. Ama karakolda çalışmak da zor yerine göre , o zamanda çok yoğun çalışırlar evin yolunu bulamazlar. Şunu da söyleyim ; her yer benim bahsettiğim gibi kötü çalışma şartlarına sahip değil.. biraz da şans diyelim. Sen kalbini karartma.. Gülü seven dikenine katlanır..
cok sagol abla guzel dılegın ıcın ozel harekatcı degıl ama sınır gelme ıhtımalı var ayrı kalmak kokutuyo benı bıde ya bısey olursa korkusukı bu aslında heryerde olcak bısey ama ıster ıstemez ınsanın aklına gelıyo
Canım her şeyin hayırlısı olsun.. üzülme zaman içinde maalesef ki ayrı kalmalara da alışacaksın.. korkma Allah'a Emanet..
Yani bu meslegin zorlugu ayri kalmakmi abla dogu eskisi gibi degil diyolar oylemi abla sen esinden dolayi daha iyi biliysundur :-/
Canım her şeyin hayırlısı olsun.. üzülme zaman içinde maalesef ki ayrı kalmalara da alışacaksın.. korkma Allah'a Emanet..
Bakalim abla hayirlisi bi sorum daha olcak nolur kusuruma bakma ama is yogunlugu derkn ne gibi mesela ve ilave olarak bnm nisanlim ilk atamada on tercih haklari oluyomus o yazdiklarndan biri geliyo demi abla yani sinir yerleri yazmzsada gelme ihtimali varmi acaba bi bilgin varmi bu konuda abla simdiden tesekkurlerr
Canım şimdi ben sana ne söylesem ; sen bunu bu işin içine girmeden anlayamayacaksın. her doğu farklı.. iyi yeri var kötü yeri var.. kimi yerde iş yoğunluğu var kimi yerde yok.. dediğim gibi bir yerde şans ..
Bakalim abla hayirlisi bi sorum daha olcak nolur kusuruma bakma ama is yogunlugu derkn ne gibi mesela ve ilave olarak bnm nisanlim ilk atamada on tercih haklari oluyomus o yazdiklarndan biri geliyo demi abla yani sinir yerleri yazmzsada gelme ihtimali varmi acaba bi bilgin varmi bu konuda abla simdiden tesekkurlerr
Evet canım.. sınır yerleri yazmasa da gelme ihtimali var.. Hayırlısı olsun.
Ama o illeri yazmycakki abla nasil gelebilir sinir :-/
Canım diğer açtığın konulara da baktım manga komutanlığından bahsetmişsin. benim eşim jandarma. dediğin komutanlıkla ilgili bilgim yok canım. üzgünüm
Ablam o zaman esinden manga piyade komutanligi hakkinda bilgi alsan ve on tercihnde sinir olan sehirleri yazmiycak yinede gelirmiyms sinirne olur guzel haberini bekliyorum bn egitime gndermemeyi bile dusunuyorum cunku :-(
arkadaşım piyadesi jandarması farketmez yazmadığın yerin gelme ihtimali var her zaman.ki bu doğu için daha fazla.hele ki mesleğe yeni girmiş bir uzman çavuş için daha da fazla.çünkü genelde diğer eskiler oralarda çalışmış oluyor ve yenileri gönderebiliyorlar. bu bir kumar gibi. masadan nasıl kalkacağın şans. benim eşim şuan sınır karakolunda. bebeğim ve yalnızız. eş götürülemediği için gidemedik. uzmanların bir de 4 yıllık görev süreleri.yani sınır karakoluna eş götürülemeyen bir yere giderse 4 yıl jkalacak.tüm bunları göz önüne alın.
dışarda iş yok anlıyorum ama askerlik çok zor inanın. uzmanlara lojman falan da vermiyorlar genelde. doğuda merkezlere bile düşseniz diğer rütbeliden kalırsa lojmana girebilirsiniz. doğu da eşin göreve gidecek illaki .yalnız tek başına sivilde kalabilecek misin? tekrar tekrar düşünün derim ben. onurlu meslek evet ama tüm bu zorlukları göz önüne alın ve ona göre karar verin.sonradan üzülmeyin