- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
arkadaşım nikahı sadece lojman için düşünüyorsan uzman çavuşlara lojman zor çıkıyor malesef.hatta onların lojman hakkı yok diğer rütbelilerden kalırsa giriyorlar.sadece lojman içinse acele etmene gerek yok.diğer izinler konusunda devlet düğün izni veriyor yasal hakkı. ama 1 haftamı 10 gün mü bilemiyorum.onu uzmanlık yapan birine sormak lazım.burdaki bi arkadaşa da yazmıştım uzamnalrı ilk önce ( sınıfına göre değişirş tabi) doğuya vermeyi terc,h ederler çünkü en çok orada ihtiyaç var. bence nikahınızı tayini belli olunca yapın. çünkü eş götürülemeyen çook yer var doğuda.yeni evli olarak yalnız kalma durumunuz var en azından nişanlı olursanız durum daha kolaylaşır. gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama zor işler bunlar .sağlam bünye lazım.iyi ya da kötü süprizlere hazırlıklı olmak lazım. hakkınızda hayırlısı olsun :
evet lojman için bi problem çıkmasın diye erken olsun diye düşünüyorduk.bi akrabam sözleşmeli havacıydı sanki ondan 10 gün gibi bşey duymuştum ama onlarında kuralları farklıdır diye düşündüm bilemedim.ama oda uzmandı ve lojmanda kalıyorlardı.
nişanlımın arkadaşı da geçen sene askerliğini bitirdikten sonra uzmanlığı kazandı ilk görev yeri olarakta istanbul çıktı ,1 yıldır orda görev yapıyor.
çok teşekkürler bilgilendirip yardımcı olduğunuz için ..