bende hiç yapmadım ama anneme cok yardım etmişliğim var olur az ölçüyle dene
bakalım feyzayı kanguruya aldım mıutfağa geldk şimdi ağlıyo anca durmuyo cadııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hiç yapmadım ama anneme cok yardım etmişliğim var olur az ölçüyle dene
bakalım feyzayı kanguruya aldım mıutfağa geldk şimdi ağlıyo anca durmuyo cadııı
Yapabildin canim tatliyi nasil oldubende annemdeyim
okyonus canım naptın diş kontrolü nasıl geçti sormayı unuttum..benimde eşim nöbetçi bu akşam yalnızım...
Alt telleri sıktı baya agrim var cnm ya dos etlerimde agriyorgunde 4 kez dis fircalamaktan dis etlerimde cekileck korkuyorumkuzenime gittim bugun dun kurtaj oldu 2aylik bebeginin kalbu durmuds aldilar
Askerin nobeti bitmez ya cok sıkıcı ama mecburuz ben gorev ciktiginda cok sinir olurdum
ah canım ya geçsin bi an önce inş kurtul tellerden...allahım sabır versin kuzenine cok zor bişey bnde düşük tehlikesi atlattım cok korkmuştum cok canım yanmıştı kim blr nasıl üzülmüştr...
aynen canım bile isteye evlendk ama yinede zor geliyo işte...
Selem canim hosgeldin nerede ikamet ediyorsunuz
Bende cok ozledim canim ya ins bizde su dogu gorevini hayirlisiyla atlatiriz darisi basimiza bebis nasil cinsiyeti öğrenndizmi
Benim esim sirnakta ustegmen sarkta 2 yil boyle gececek es goturulmen bir karakolda hayirlisiyla bir atlatsak
oyle valla canım banada yap büyüt diyençok oldu ama ben kendimi hazır hissetmiyorum aynı şekilde eşimde Allah hayırlı zamanda hayırlısyla nasıp etsin inş. ben şimdi hamile kalsam eşim hamileliğimi göremeyecek belki izni uymayacak doğumuma gelemeyecek doktor kontrollerınde yalnız olacagım ben hamileliğimi yalnız gecırmek istemiyorum bebeğimin ilk zamanlarını eşimde görsün istiyorum hem anne hem baba olmak zor. cocuk olurda ileride yine böyler tayin için ayrı kalırmıyız kalabılırz belli olmaz ama en güzel zamanlarımı eşimle geçirmiş olurum şimdi oyle değil ki ben 2 aylık evliyken başladım kpss çalışmaya deli gibi ders calıştım ne tatil ne birsey herseyden soyutladım kendimi eşimdende. İlk yılım böyle geçti evliliğimden hiç birsey anlamadım ikinci yıl dolmadan eşimin tayini için neresını yazsak benim atamam için neresini yazsak arastırdık durduk stres sıkıntı zaten boşuna ugrasmısız eşim tercih dışı gitti yazdıgımız yerlerle alakası olmayan bir yere ben işe basladım eşim tayin oldu 2. yıl dolmadanda eşim gitti eee 2 yılda böyle ayrı gececek eşim döndüğünde evlilikte 4 yılımız dolacak ama bana sorsan bir yılı dolduracak anımız bile yok. cocuk ille olacak ama hayırlı bir zamanda hazır hissettiğimde olur inş. Allah aratmasın. korkutuyorlarda beni aa bak sonra olmaz cocugun cok istersin ama neyin garantisi var ki hayatta olmayacak oldumu simdde olmaz oyle işte çok dertliyim bu konuda. özeniyorum bende bebek gördükce lojmanda haftasonu herkes esiyle cocuguyla binir arabalarına cıkıyorlar gezmeye ben oyle evde tek basıma banada çok zor geliyor ama hazır hissetmeden eşim yanıma gelmeden istemiyorum.her akşam eve gittiğimde kamuflajlı servisten inenlerle karşılaşmak kapıda asker botu görmek zaten yeterince yaralıyor beni bide yalnız bebek bakmak bilmiyorum büyük konusmayımda inan kaldıramam
Alt telleri sıktı baya agrim var cnm ya dos etlerimde agriyorgunde 4 kez dis fircalamaktan dis etlerimde cekileck korkuyorumkuzenime gittim bugun dun kurtaj oldu 2aylik bebeginin kalbu durmuds aldilar
selam canım, ne iyi olmuş topik canlanmış. atlatacaksınız inşallah hepimiz gibi, bebiş erkek canım
canım boşver sen elalemi. çocuk yap diyenler sanki yanında seninle o sıkıntıyı çekecek mi, uzaktan konuşmak kolay tabi. insanın eşiyle paylaşması gereken bir olay hamilelik süreci de hassas geçiyor zaten. hayırlısıyla gelince düşünürsünüz acelesi yok gençsin daha hem iş hayatın var artık.
oyle canım takmıyorum yoksa oooo kafayı yer insan olmuyormu diyen bile oldu
çok üzüldüm canım geçmiş olsun
hoşgeldin canım paşa geliyor isim düşünmeye başladınızmı?hayırlısıyla doğsun sağlıcakla sizin dogu bitti bizde atlatsak hayırlısıyla
sağol canım atlatacak inş. biraz daha iyi çok istiyorlardı kısmet değilmiş yine olur Allahın izniyle
slm kızlarr kimse yok galiba ..
Esim izne geldi canım ben pek giremıyorum ama döncem esim gittiği gibi
Esim izne geldi canım ben pek giremıyorum ama döncem esim gittiği gibi
okyanus, sweetseptember beni hatırladınız mı kızlar?
uzun zmandır bu topiğe girmiyordum, sweetin bebek beklediğini görünce yazmak istedim
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
okyanus canım sizde bu zor günleri bir an önce atlatırsınız inşallah.
bebek konusunda tüm söylediklerine katılıyorum.
benimde 8,5 aylık oğlum var batıda olmamıza rağmen eşim hiç yardım edemiyor
sürekli olay,trafik kazası, cinayet, hırsızlık, tecavüz bıktım artık
oğlum 20 günlüktü yalnız kaldığımızda o gün bugündür hastada olsam hep kendim baktım.
bizde bu yıl tayinciyiz bakalım nereye gidicez.
batıdan batıya tayin görünüyor ama belli olmaz diyor eşim.
inşallah hayırlı bir yer olur.
okyanus, sweetseptember beni hatırladınız mı kızlar?
uzun zmandır bu topiğe girmiyordum, sweetin bebek beklediğini görünce yazmak istedim
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
okyanus canım sizde bu zor günleri bir an önce atlatırsınız inşallah.
bebek konusunda tüm söylediklerine katılıyorum.
benimde 8,5 aylık oğlum var batıda olmamıza rağmen eşim hiç yardım edemiyor
sürekli olay,trafik kazası, cinayet, hırsızlık, tecavüz bıktım artık
oğlum 20 günlüktü yalnız kaldığımızda o gün bugündür hastada olsam hep kendim baktım.
bizde bu yıl tayinciyiz bakalım nereye gidicez.
batıdan batıya tayin görünüyor ama belli olmaz diyor eşim.
inşallah hayırlı bir yer olur.
canımmm cok sevindm izne gelcek diyodun gözün aydın bol bol vakit geçirin..ah ne değerlidir şimdi sizin için bu izin günleri.bizimde böleydi hey gidi günler herseyin çok tatlı olduğu günler..neyse canım görüşrüz