Asker Eşleri

teşekkürler tatlım pek araştırmaya zamanım yok artık bugün baktı kelebekli fln vardı pek begenmedim araştırıcam acilinden yaptırıcam

iyi akşamlar kızlaar,
okyonuscum naptın bugün gelişmeler nasıl?

canım baktığım mobilyaların hiç birini almadık doğtaşa gittik bizimle ilgilen kişi çok suratsızdı paşamda kızdı inadına almadıbellonadan aldık 6000tl üzeri alışverise lcd hediyeydi onuda kaptık 8900tl tuttu bizimbir ay sonra teslim olcak esyalarım koltuklarımı acık renk istedim ellerinde yoktu şimdi linklerini bulup ekliycem hemen halılarımıda aldık bir perdeler kaldı onlarıda begenicem daha kafamda bişi yok zten bir yıl burdayız pek pahalıya bakmakta istemiyorum gideceğim eve kesin uymuycakbu arada beyaz esyalarımızı teslim almış nişanlım dün buzdolabımı fln sildim çok güzeller çok begenerek aldım zten beyaz alalım demişti nişanlım arkadaşları beyaz almış fln filen ben dinlemedim

kızlar ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim kocaman öpüyorum hayırlısıyla çoğunu hallettik

canııım hayırlı olsun güle güle kullanın mutlu günlerde inşallah,
hemen koy resimlerini merak ettim çok
beyaz eşyaları ben de beyaz aldım canım ama aklım grilerde kalmadı değil, en önemlisi içine sinmesi tatlım.

okyonuscum bişey diyim mi,
biz de doğtaşa girmiştik, güzel şeyler beğenmiştim ama aynı dediğin gibi çok ilgisiz ve suratsız satıcıları vardı almadık ordan

okyonuscum bişey diyim mi,
biz de doğtaşa girmiştik, güzel şeyler beğenmiştim ama aynı dediğin gibi çok ilgisiz ve suratsız satıcıları vardı almadık ordan

ay canım çok suratsızlar bunlar heryerde aynı herhalde paşamda çok kızdı alıcıyla ilgilenmiyolar ters ters cvp veriyordu begendiklerim vardı ama mecburen çıktık bizde

canım ekşiycem liste nişanlımda ben modelleri hatırlıyorum ama isimleri değil şimdi bulcam hemen netten

canım mobilyaların çok güzelmiş, güle güle kullanın, yatak odan benimkine benziyor

off canım ne olabilir işte kayınvalidem aradı,
telefonu en sevimli ses tonumla açtım,
kadın ne dese beğenirsin,
"naber benim hayırsız kızım!"
aramıyomuşum unutmuşum ben onları

o arasın yalnız olan sensin canım sıkma canını hayırsız anne sende aramıyosun hiç ne iyip içiyosun diye sormuyosun deseydin

telefonumdaki konuşma süresi bitmiş, 60 tl faturam geldi. daha maaş da yatmadı. ben bunun açıklamasını yapmak zorunda mıyım canım ya?
kimseyi aramıyorum çaldırıyorum beni arıyolar eşim de ailem de

düşünmüyolar işte bunları onları çaldıramazsında eşin annen gibi aramazlar anlayışlı olmazlar daha sorarlar neden çaldırdın die

düşünmüyolar işte bunları onları çaldıramazsında eşin annen gibi aramazlar anlayışlı olmazlar daha sorarlar neden çaldırdın die

çaldırırmışım ararmış canım bi de üste çıkıyo.
söylemedim eşime de canı sıkılmasın diye.
sadece limitin dolduğunu kimseyi arayamadığımı biliyor.
huzur bozmak için yapıolar çünkü biliyorum

Canım merhaba hoş bulduk Eşim Urfa'ya döndü dün. İzin falan da alamadı,sinir oldum iyice. Ben de Ankaradayım hala. Acaba gitsem mi diye düşünüyorum ama çok sıcak nasıl olsa bayramda da gelicez,çok kararsızım anlayacağın. Bi yandan da eşimi yanlız bırakmak istemiyorum. Senin kaynanan gene formunda desene Aradı ya illa laf edecek hayret bir şey ya

canım üzüldüm izin durumuna ama havalar düzeliyor, belki oralar da rahatlamıştır. eşinin yanına gidebilirsin biraz serinlediyse. ankara bile bugün ne kadar soğuktu.
önemli olan yan yana olmanız canım. tabi sağlığına göre karar verirsin.
kayınvalidem formunda malesef, o zaten her hafta bi arıyordu, eşimle de hergün konuşuyor. benimle konuşsa ne olacak sanki...sinir bozmak için işte.

hepside çok güzel canım,güle güle kullan ,bende salonum için tv ünitesi ve yeni koltuk takımı almak istiyorum çok güzel modeller var. doğtaşa bakacaktım ,görevliler böyle ise hiç bakmayayım yada aynısını banada yaparlarsa direk mail atalım sitelerine
saçmalığın bu kadarına da pes diyorum. yalnız olan sensin onların seni aramaları lazımken bir de yüzsüzlük yapıp aranmayı mı bekliyorlar sweetciğim kayınvaliden imalı laflar ettiğinde sende ona imalı cevaplar ver canım.birde eşinle hergün konuşuyormuş. keşke eşin annesini biraz yönlendirse sweeti arayın sorun dese
merhaba canım, demek Ankara sın.ben de sweet gibi düşünüyorum bayrama daha çok var canım. eşini yalnız bırakma[/B

okyonuscum hayırlı olsun güle güle kullan bitanem
sweetcim sen onun sözlerini takmamaya başlamadığın sürece o hep seni dellendirecek
derincim en kısa zamanda kavuşun inşallah..bayrama da birşey kalmamış canım

bu arada bugünlerde hepimiz boşladık burayı yaaaa:44:

selam hatınlar

okyanus hayırlı olsun canmmm güle güle otur

derincim ailenlede her dakka bir beraber olaamıyorsun...bence bayram kadar bekle:)

bu arada eşim ağrıda çok yoğun yaaadanada çok rahattı bir zart zurt çıkan kursları oluyordu ama burası bir garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…