günaydın kızlar,
haftanın en son gününden ve yağışlı bi ankaradan selamlar hepinize
okyonuscum gözünaydın canım, haftaya resmen asker eşi oluyosun. beyaz eşyaları teslim alabildiniz mi canım?
nikah şekeri için acele et, düğün sezonu, çok güzel magnetler var kalıcı oluyor tavsiye ederim.
teşekkürler canım nikah sekeri için pek zamanım yok aceleye geldi bir haftasonra olsun dedi nişanlım bende bişi demedim haftaya bugün işte hemen en acilincen bulmam gerek
angel sunumun nasıl geçti canım?
gözünaydın canım, desene artık sende evliler kervanına katılıyorsun resmen de olsa, nasıl bir kıyafet düşünüyorsun? sitenin evlilik hazırlığı bölümünden fikir edinebilirsin canım, çok güzel nikah şekerleri ve davetiyeleri var
iyi akşamlar kızlaar,
okyonuscum naptın bugün gelişmeler nasıl?
okyonuscum bişey diyim mi,
biz de doğtaşa girmiştik, güzel şeyler beğenmiştim ama aynı dediğin gibi çok ilgisiz ve suratsız satıcıları vardı almadık ordan
canııım hayırlı olsun güle güle kullanın mutlu günlerde inşallah,
hemen koy resimlerini merak ettim çok
beyaz eşyaları ben de beyaz aldım canım ama aklım grilerde kalmadı değil, en önemlisi içine sinmesi tatlım.
kızlaaar çabuk gelin sinir katsayım çok fena artttııı
canım mobilyaların çok güzelmiş, güle güle kullanın, yatak odan benimkine benziyor
off canım ne olabilir işte kayınvalidem aradı,
telefonu en sevimli ses tonumla açtım,
kadın ne dese beğenirsin,
"naber benim hayırsız kızım!"
aramıyomuşum unutmuşum ben onları
telefonumdaki konuşma süresi bitmiş, 60 tl faturam geldi. daha maaş da yatmadı. ben bunun açıklamasını yapmak zorunda mıyım canım ya?
kimseyi aramıyorum çaldırıyorum beni arıyolar eşim de ailem de
düşünmüyolar işte bunları onları çaldıramazsında eşin annen gibi aramazlar anlayışlı olmazlar daha sorarlar neden çaldırdın die
günaydın kızlar,
birtanecim yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllarabiz de ilk yıldönümümüzü ayrı geçirdik.canları sağolsun bize en güzel hediye
derincim hoşgeldin ankaraya, tatil durumlarınız nasıl, eşin gelebildi mi?
angel başarılar canım sunumda
Canım merhaba hoş buldukEşim Urfa'ya döndü dün. İzin falan da alamadı,sinir oldum iyice. Ben de Ankaradayım hala. Acaba gitsem mi diye düşünüyorum ama çok sıcak nasıl olsa bayramda da gelicez,çok kararsızım anlayacağın. Bi yandan da eşimi yanlız bırakmak istemiyorum. Senin kaynanan gene formunda desene Aradı ya illa laf edecek hayret bir şey ya
Bellona Mobilya - Monet Koltuk Takımı
Bellona Mobilya - Alfa Yatak Odası Takımı
Bellona Mobilya - Beta Yemek Odası Takımı
linkler bunlar kızlar oturma grubunun ikilisini almadım 2 tane üçlü 2 tekli aldık orta sehbayıda ldık yanları krem altı kahve üzeride cam
yatal odasından sadece şifoniyeri almadık kalanları aldık
yemek odasındada masa sandalye ve tv sehbasını aldık üniteden vazgeçtik
saçmalığın bu kadarına da pes diyorum. yalnız olan sensin onların seni aramaları lazımken bir de yüzsüzlük yapıp aranmayı mı bekliyorlartelefonumdaki konuşma süresi bitmiş, 60 tl faturam geldi. daha maaş da yatmadı. ben bunun açıklamasını yapmak zorunda mıyım canım ya?
kimseyi aramıyorum çaldırıyorum beni arıyolar eşim de ailem de
merhaba canım, demek Ankara sın.ben de sweet gibi düşünüyorum bayrama daha çok var canım. eşini yalnız bırakmaCanım merhaba hoş buldukEşim Urfa'ya döndü dün. İzin falan da alamadı,sinir oldum iyice. Ben de Ankaradayım hala. Acaba gitsem mi diye düşünüyorum ama çok sıcak nasıl olsa bayramda da gelicez,çok kararsızım anlayacağın. Bi yandan da eşimi yanlız bırakmak istemiyorum. Senin kaynanan gene formunda desene Aradı ya illa laf edecek hayret bir şey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?