• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam hatınlar:51:

okyanus hayırlı olsun canmmm güle güle otur:D

derincim ailenlede her dakka bir beraber olaamıyorsun...bence bayram kadar bekle:)

bu arada eşim ağrıda çok yoğun yaa:(adanada çok rahattı bir zart zurt çıkan kursları oluyordu ama burası bir garip:(

ahhh aahh mataranim malesef öyle.1 seneyi geçirdim şimdi şu son 10 ayı geçiremiyorum bende çok bunaldım.eşim evde yok hafatnın tamamını yalnız geçirmek hafta da 1 güne tabi olmak dışarı çıkamamak evin içinde tıkılı kalmak vs.çok bunaldım çok.eşim bişeyler yapalım bir uğraş bulalım sana diyor aklıma bişey gelmiyor ne yapılabirki bir 10 ay daha çekeceğiz böyle.bunalıma mı giriyorum ne:43:

ahhh aahh mataranim malesef öyle.1 seneyi geçirdim şimdi şu son 10 ayı geçiremiyorum bende çok bunaldım.eşim evde yok hafatnın tamamını yalnız geçirmek hafta da 1 güne tabi olmak dışarı çıkamamak evin içinde tıkılı kalmak vs.çok bunaldım çok.eşim bişeyler yapalım bir uğraş bulalım sana diyor aklıma bişey gelmiyor ne yapılabirki bir 10 ay daha çekeceğiz böyle.bunalıma mı giriyorum ne:43:

kuzuuummm iyi ki kızın var ya yalnız olsaydın :Sdüşünsene çok daha bunalım durum olurdu...yeni evine taşındın yok mu oralarda komşuuuu

derincim ailenlede her dakka bir beraber olaamıyorsun...bence bayram kadar bekle:)

bu arada eşim ağrıda çok yoğun yaa:(adanada çok rahattı bir zart zurt çıkan kursları oluyordu ama burası bir garip:(
merhaba canim bizde agrida idik kibrisa cikti simdi tayimimz sizin merkez mi sinifi ne esinin yardimci olabilecegim birsey olursa burdayimmm

sağolun kızlar baya bir yük kalktı üzerimden mobilyalarımda içime sindi halılarımıda aldım bir perdelerim kaldı:97:

merhaba canim bizde agrida idik kibrisa cikti simdi tayimimz sizin merkez mi sinifi ne esinin yardimci olabilecegim birsey olursa burdayimmm

aaaa öylemiii:)çok sevindim sizi gördüğüme ben henüz gitmedim eşim gitti başladı işte...merkezdeyiz evet:)lojman bekliyoruz ama yenilerimi beklesek eskilere mi geçsek bilemedik:SS

çok mu kötü bir il?eşim muharebeci bu arada...benm tayin işlerimde var okulları biliyorsan bana açılan tek okul olan yer hakkındada soru sorabilirim:D

Kızlar Hakkari hakkında yine derin araştırma yaparken yüzümde tebessüm etkisi yaratan bi şey buldum sizle paylaşmak istedim ;

Hakkari : 16.Hakkari Dağ Komando Tugayının bulunduğu yer. Şehrin göbeğinde kocaman bir Sümbül dağı vardır. O sebeble hava erken kararır Hakkaride. Birde şehir meydanında atının üzerinde "Şaha Kalkmış bir Atatürk Heykeli " vardır. Hatta rivayet edilirki: Zamanında Hakkariye atanan bir teğmen, oralardan çok sıkıldığı bir gün , bir büyük rakıyı bitirmesinin ardından, Atatürk heykeline binip ;" Paşam , dehlede gidelim buralardan, burda hayat yok." demiş.

ahh ahhh ağlanacak halimize güleriz :58:

kuzuuummm iyi ki kızın var ya yalnız olsaydın :Sdüşünsene çok daha bunalım durum olurdu...yeni evine taşındın yok mu oralarda komşuuuu

evet cnm taşındım evim güzel ama komşu yok yine apartmanda sadece evli 2 aileyiz diperleri bekar ve erkek polis öğretmen var,çok şansızım bu konuda.evet iyiki kızım var ama onun içinde üzülüyorum,vakit geçirebileceği bir yer yavrumun kafesin içinde büyüyo sanki

günaydın kızlar,
haftasonuna yine kaçırılma haberleriyle başladık.
allah sonumuzu hayır etsin.
yazık günah bir kaymakam adayı da kaçırılmış, büyük ihtimalle benim elendiğim sınavla atananlardan biri.
otobüsle gitmemek gerekiyor demek ki doğuda artk hiç bir yere.:47:

günaydın kızlar :3: sweetçim artık doğunun güvenli olduğuna inamıyorum ben bu itler yüzünden :47:

kızlar ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim kocaman öpüyorum :71::70:hayırlısıyla çoğunu hallettik :66:
canım hayırlı olsun eşyaların.güle güle kullan inşalah.kuşum yazılarında okudum.1 sene kalacağım için fala masraf yapmadım demişsin ya ben 85o ytl yatak odası takımı aldım.şifonyerleri yok.sadece bazası dolabı yatağı ve tuvalet aynası var.iki tane çekyat bir tane masa bir sehpa takımı tüm bunlarıda 1000 e aldım.halısı malısı toplasan hepsi anca 2000-2500 tutar taş çatlasın.buna rağmen kayınvalidem bana yatak odası getirmedim dye laf söyledi.bende dedimki kusura bakma ama insanların bir yatak odası takımı aldıkları fiyata biz ev düzdük:)ne yapsan yaranamıyorsun ne yazıkki.
kızlaaar çabuk gelin sinir katsayım çok fena artttııı:47:

kuşum o sana söylediğinde sana aklındna ilk geçeni söyle ona.çok zevkli oluyor:))

jelicim yaranamıyoruz işte malesef,
benimkiler kendileri hiçbişey almamalarına rağmen yine de laf ettiler.
aslında ben tepe home dan alacaktım herşeyi beğenmiştim, ama baktım eşimin durumu belli, ben de işe yeni başlamışım zaten direkt borca girmişim.pahalı geldi açıkcası o zaman. bi de tepe home taşınma garantisi vermedi. içimde kaldı ama eşimle hep gezerken söylüyorum üzülüyor bu sefer.ama kayınvalidem laf edince pahalı şeyler aldınız gibisinden sinirlerim atıyor.enayi yerine konmuş gibi hissediyorum.
cevabını vericem ama bu sefer kadın alttan alan bi tip de deil, yüz göz olmak istemiyorum iyice.hep kibar konuşuyorum.:47:

jelicim yaranamıyoruz işte malesef,
benimkiler kendileri hiçbişey almamalarına rağmen yine de laf ettiler.
aslında ben tepe home dan alacaktım herşeyi beğenmiştim, ama baktım eşimin durumu belli, ben de işe yeni başlamışım zaten direkt borca girmişim.pahalı geldi açıkcası o zaman. bi de tepe home taşınma garantisi vermedi. içimde kaldı ama eşimle hep gezerken söylüyorum üzülüyor bu sefer.ama kayınvalidem laf edince pahalı şeyler aldınız gibisinden sinirlerim atıyor.enayi yerine konmuş gibi hissediyorum.
cevabını vericem ama bu sefer kadın alttan alan bi tip de deil, yüz göz olmak istemiyorum iyice.hep kibar konuşuyorum.:47:

haklısın canım yaranmak mümkün değil.aldığım çekyatlar o kadar kalitesizdiki ne markası vardı ne al benisi vardı.sonuçta bende yeni evleniyorum değilmi hep hayalimde çiçekli böcekli rengarenk oturma gurubu vardı.ama dedim şimdi yapacağım her masraf benden çıkıcak zorda kalıcam.aldım kalitesiz kalitesiz(eşimin babası istikbalde çalışıyor yılardır)bana dediki siz şimdi böyle alın ben 2 yıl sonra evinizi taşırken her şeyin en iyisini alıcam size.kayınvalidem eşimi aramış oğlum çekyatlarınızı kurunda ben giderken size yenisini alıcam demiş.1 senedir kullanıyorlar bir keresinde giderken iyi bir oturma gurubu alıcam dedim bana bunlar neyine yetmiyor dedi.yemin ederim leş gibiler çekyatlar her tarafı yırtılmış taşınırken berbat durumdalar.ama onları o kadına bırakmam.alıcam onuda götürücem oturma gurubumuda alıcam gerekirse fakire fukaraya birine veririm ama o kadına bırakmıcam.bulaşık makinemide aldı çekyatlarımıda kullandı klozet takımlarıma varana kadar çıkardım kullandırdım.ama nankörler bacım nankörler.eşimede dedim asla asla gelirim 2-3 gün kalırım sen istersen aylarca kal ben ordan kendi anneme giderim senede en fazla 2-3 günüm orda geçer dedim.haklısın dedi.

merhaba kızlarr uzun zaman sonra gelebildeim kk .ne .düğün oldu bitti şükür telaşı stresi bitti,balayına giittikk (keşke hiç bitmeseydi ) sonra ew tuttuk eşyalar temizlendi yerleşti ama hala eksiğim var buzdolabımla bulaşık makinem bosch ailesinin keyfini bekliyo 10 gündür bekliyoruz.perdeler dikimde halılar gelcekk öyle işte bi garip ew kurma hikayesi oldu bizim ki de . sizi özledim ben yaa kim bilir ne muhabbetler vardır die.
sweetcim o kaynanatörden bende de var aramaz aranmayı bekler,sürekli bi ben üstünüm havası bişey beğenmez daha iyisinid e yap görelim diince donar kalır,valla ben şimdiden bezdim. bugünde ewlilik yıldönümleriymişte eşim bi ara die rica etti ,aramadım daha hiç içimden gelmio:19:

Back