- Emoji Skoru
- 27.699
- Puanlar
- 798
merhaba kızlarr uzun zaman sonra gelebildeim kk .ne .düğün oldu bitti şükür telaşı stresi bitti,balayına giittikk (keşke hiç bitmeseydi ) sonra ew tuttuk eşyalar temizlendi yerleşti ama hala eksiğim var buzdolabımla bulaşık makinem bosch ailesinin keyfini bekliyo 10 gündür bekliyoruz.perdeler dikimde halılar gelcekk öyle işte bi garip ew kurma hikayesi oldu bizim ki de . sizi özledim ben yaa kim bilir ne muhabbetler vardır die.
sweetcim o kaynanatörden bende de var aramaz aranmayı bekler,sürekli bi ben üstünüm havası bişey beğenmez daha iyisinid e yap görelim diince donar kalır,valla ben şimdiden bezdim. bugünde ewlilik yıldönümleriymişte eşim bi ara die rica etti ,aramadım daha hiç içimden gelmio![]()
oo canım hayırlı olsun ne güzel düğüünü atlatmışsın balayınıda yapmışsınız eviniz hazır değilmiydi benimde ekimde düğünüm bizz evi tamamlamaya çalışıyoruz düğün olmadan beyaz esyalarımı aldık geçen hafta boshtan dünde mobilyalarımı halılarımı aldık perde seçicem ölcü alıcaz ona göre onlar dikilcek mobilyalar eyülde gelicek evimize :97: