• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

merhaba kızlarr uzun zaman sonra gelebildeim kk .ne .düğün oldu bitti şükür telaşı stresi bitti,balayına giittikk (keşke hiç bitmeseydi ) sonra ew tuttuk eşyalar temizlendi yerleşti ama hala eksiğim var buzdolabımla bulaşık makinem bosch ailesinin keyfini bekliyo 10 gündür bekliyoruz.perdeler dikimde halılar gelcekk öyle işte bi garip ew kurma hikayesi oldu bizim ki de . sizi özledim ben yaa kim bilir ne muhabbetler vardır die.
sweetcim o kaynanatörden bende de var aramaz aranmayı bekler,sürekli bi ben üstünüm havası bişey beğenmez daha iyisinid e yap görelim diince donar kalır,valla ben şimdiden bezdim. bugünde ewlilik yıldönümleriymişte eşim bi ara die rica etti ,aramadım daha hiç içimden gelmio:19:

oo canım hayırlı olsun ne güzel düğüünü atlatmışsın balayınıda yapmışsınız eviniz hazır değilmiydi benimde ekimde düğünüm bizz evi tamamlamaya çalışıyoruz düğün olmadan beyaz esyalarımı aldık geçen hafta boshtan dünde mobilyalarımı halılarımı aldık perde seçicem ölcü alıcaz ona göre onlar dikilcek mobilyalar eyülde gelicek evimize :97:

oo canım hayırlı olsun ne güzel düğüünü atlatmışsın balayınıda yapmışsınız eviniz hazır değilmiydi benimde ekimde düğünüm bizz evi tamamlamaya çalışıyoruz düğün olmadan beyaz esyalarımı aldık geçen hafta boshtan dünde mobilyalarımı halılarımı aldık perde seçicem ölcü alıcaz ona göre onlar dikilcek mobilyalar eyülde gelicek evimize :97:

benim ki uzun hikaye . öğretmenim eş özrü tayinlerini bekleyip okula yakın ew tutalım die bekledik. balayından dönüşte eşimin bekar ewinde kalcaktık bi süre ama ew sahibiyle bi anşalmazlık olunca öle apar topar ew tuttuk . ewim çok güzel çok seviyorum ama okuluma biraz uzak olcak gibi:85:

Son düzenleme:
felicityy tebrik ederim canım, allah bir yastıkta kocatsın, hayırlı olsun düğününüz eviniz.
eşyaları dert etme mutlaka eksikler oluyor stres yapmaya değmez.
o halde bile olsa romantik ortamlar yaratmaya çalış evinde, en güzel günleriniz bunlar tatlım:69:
kaynanayı allaha havale ettim, ne hali varsa görsün.benden ona kızıymışım gibi davranmasını asla beklemesin.
eşimin görev yaptığı yere yakın olmuş bugünkü olaylar, aklım orda. haber de alamıyorum.
evde dolaşıp duruyorum.

canım hayırlı olsun eşyaların.güle güle kullan inşalah.kuşum yazılarında okudum.1 sene kalacağım için fala masraf yapmadım demişsin ya ben 85o ytl yatak odası takımı aldım.şifonyerleri yok.sadece bazası dolabı yatağı ve tuvalet aynası var.iki tane çekyat bir tane masa bir sehpa takımı tüm bunlarıda 1000 e aldım.halısı malısı toplasan hepsi anca 2000-2500 tutar taş çatlasın.buna rağmen kayınvalidem bana yatak odası getirmedim dye laf söyledi.bende dedimki kusura bakma ama insanların bir yatak odası takımı aldıkları fiyata biz ev düzdük:)ne yapsan yaranamıyorsun ne yazıkki.

evet canım perdelerimi fln pahalı almıcam idareten alcm bizde ucuz alalım dedik mobilyayı taşıncaz hemen dökülür yine yine masraf olmasın diye bellonadan aldık indirimde vardı uygun oldu bize benim arkadaşım yeni evlendi 2 ay ancak oluyor onlarla mobilyalar aynı gibi koltuk takımımız fln aynı değerleride benziyor onlar 11000 e aldı bizde 8900 ve bize 82 ekran lcd hediye vercekler tv dende yırttık 1000 tl halılarım tuttu 4400de beyaz esyalar artık uzun bir süre bizi idare ederler diye düşünüyorum:97:kayınvalidem görmedi daha benim esşyalarımı annem ben nişanlım aldık hepsini :1:niaşnlımla zevklerimiz uyuyor annemde karışmadı zaten sectik ikimiz annemde beğendi bizle aldık ablam kayınvalideleri fln gitmişti almaya çok gerginlik olmuştu sakin sakin hallettik Allaha şükür

benim ki uzun hikaye . öğretmenim eş özrü tayinlerini bekleyip okula yakın ew tutalım die bekledik. balayından dönüşte eşimin bekar ewinde kalcaktık bi süre ama ew sahibiyle bi anşalmazlık olunca öle apar topar ew tuttuk . ewim çok güzel çok seviyorum ama okuluma biraz uzak olcak gibi:85:

olsun canım gider gelirsin eşin yanında bak herşey yoluna girer hiç stres yapma ben çok stres yapıyordum inan hiç değmiyor Allah hiç ayırmasın inş. hep yanında olursun eşinin bir ömür boyu mutluluklar :68:

felicityy tebrik ederim canım, allah bir yastıkta kocatsın, hayırlı olsun düğününüz eviniz.
eşyaları dert etme mutlaka eksikler oluyor stres yapmaya değmez.
o halde bile olsa romantik ortamlar yaratmaya çalış evinde, en güzel günleriniz bunlar tatlım:69:
kaynanayı allaha havale ettim, ne hali varsa görsün.benden ona kızıymışım gibi davranmasını asla beklemesin.
eşimin görev yaptığı yere yakın olmuş bugünkü olaylar, aklım orda. haber de alamıyorum.
evde dolaşıp duruyorum.

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.bizim durum samannlık seyran olura yakın :)) kaynanatöre karşı da zerre kadar bile sevgim yok neyse boşverelim onları eşimiz bize yeter. sende içini ferah tutmaya çalış eşinden başka ulaşabilcen biyer birileri varsa onlara ulaşmaya çalış. yoksa saatler yıl olur. umarım bi an önce duyarsın sesini ...

olsun canım gider gelirsin eşin yanında bak herşey yoluna girer hiç stres yapma ben çok stres yapıyordum inan hiç değmiyor Allah hiç ayırmasın inş. hep yanında olursun eşinin bir ömür boyu mutluluklar :68:

teşekkür ederim okyonus darısı başına stresli oluyo insan ister istemez.düğününde gönlünce oyna eğlen ben öyle yaptım :)inş hep yanında olurum ayrılmadan ...

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.bizim durum samannlık seyran olura yakın :)) kaynanatöre karşı da zerre kadar bile sevgim yok neyse boşverelim onları eşimiz bize yeter. sende içini ferah tutmaya çalış eşinden başka ulaşabilcen biyer birileri varsa onlara ulaşmaya çalış. yoksa saatler yıl olur. umarım bi an önce duyarsın sesini ...

sağol canım, duydum sesini neyse ki.:98:
eşimin canı sağolsun da annesi ne derse desin artık, sinirlensem de yansıtmıyorum eşime.

aaaa öylemiii:)çok sevindim sizi gördüğüme ben henüz gitmedim eşim gitti başladı işte...merkezdeyiz evet:)lojman bekliyoruz ama yenilerimi beklesek eskilere mi geçsek bilemedik:SS

çok mu kötü bir il?eşim muharebeci bu arada...benm tayin işlerimde var okulları biliyorsan bana açılan tek okul olan yer hakkındada soru sorabilirim:D
merhaba canim sen burdan yaz ben bakarim yeniler cok uzak merkeze ve ne zaman bitecegi belli degil ben beklemeyin derim siz bilirsiniz ordu evinin karssisindaki lojmanlar iyi ve temiz biz abidede kaldik orasi kucuk ve fueloille isindigi i.in temiz olmuyordu pek.okul olayinida takma benim kadrom koyde idi ama hep gorevlendirme yapiyorlar asker eslerine karsida iyi millli egitim sen okulu yaz bir girdiginde oben bakayim cok kotu bir yer degil merkez korkmayin k/i/b hoscakalinnn

merhaba canim sen burdan yaz ben bakarim yeniler cok uzak merkeze ve ne zaman bitecegi belli degil ben beklemeyin derim siz bilirsiniz ordu evinin karssisindaki lojmanlar iyi ve temiz biz abidede kaldik orasi kucuk ve fueloille isindigi i.in temiz olmuyordu pek.okul olayinida takma benim kadrom koyde idi ama hep gorevlendirme yapiyorlar asker eslerine karsida iyi millli egitim sen okulu yaz bir girdiginde oben bakayim cok kotu bir yer degil merkez korkmayin k/i/b hoscakalinnn

sağol canım eşimde merkezdekinden tutalım beklemeyelim ne olacağı belli değil diyor...batıkent lojmanları varmış eşimin işine yakınmış..orası olsun diyorum işe servisle gitmesini istemiyorum ama o yok diyor...okulum tam olarak pazartesi belli olacak ben özelden yazarım...eğer o okul olmazsa il emrine kalacağım zaten..bakalım hayrlısııı...l

Back