korkma monacım bişey olmaz, asker çocukları da güçlü olur.
ben de elli tane yerde okudum, zor ama zevkli bi noktadan sonra. bana çok şey kattı.
ilk defa ankarada bu kadar uzun yıllar kaldım ve çok sıkıldım.alışmışım gezmeye
inşallah canım bi kavuşalım da...
böyle telefonda evlilik yürütmek çok zor,
her şeyi konuşamıyorsun, her şeyi paylaşamıyorsun.
özlemek bi taraftan...
bir de güvende mi acaba diye yiyip bitiriyorsun...
iyi akşamlar kızlar bugün ancak giriyorum bugün nikah işlemleri için koşusturduk 19 agustos nikahımız varrrgelin buyrun hepiniz kayınvaliden geliyor burdurdan perşembe gece gelcekler cuma sabah burdalar nikaha yetişicekler haftasonu bizdeyiz hepberaber pazarda döncekler benim çok acil nikah şekeri seçip yaptırmam lazım kıyafet ayarlıcam amanın çok işim var gene yrn doğtaşa fln mobilyalara bakıcaz alıcaz inş. Allah rastgetirsin işimizi bakalım yrn yine hbre ederim çok öptüm hepinizi
ggüüüünaaaayyydııııııııııııınnnnn
yaa sweet ankaranın yağmurunu çok özledim:2: tam evimizin önünde çamlar vardı..yağmur yağınca mis gibi toprak kokusu dolardı yuvamasana ankaradan hava bildirimi yapmayı yasaklıyorum
günaydın kızlar,
haftanın en son gününden ve yağışlı bi ankaradan selamlar hepinize
okyonuscum gözünaydın canım, haftaya resmen asker eşi oluyosun. beyaz eşyaları teslim alabildiniz mi canım?
nikah şekeri için acele et, düğün sezonu, çok güzel magnetler var kalıcı oluyor tavsiye ederim.
angel sunumun nasıl geçti canım?
iyi akşamlar kızlar bugün ancak giriyorum bugün nikah işlemleri için koşusturduk 19 agustos nikahımız varrrgelin buyrun hepiniz kayınvaliden geliyor burdurdan perşembe gece gelcekler cuma sabah burdalar nikaha yetişicekler haftasonu bizdeyiz hepberaber pazarda döncekler benim çok acil nikah şekeri seçip yaptırmam lazım kıyafet ayarlıcam amanın çok işim var gene yrn doğtaşa fln mobilyalara bakıcaz alıcaz inş. Allah rastgetirsin işimizi bakalım yrn yine hbre ederim çok öptüm hepinizi
gece gök gürültüsünden uyuyamadım, acayip bi yağmur vardı.
bugün de hava buz gibi.:82:
kaç gel birtanecim gezelim haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?