selam canım:80:selam kizlar naber
sağol canım seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.benimde puanım 57 bilmiyorum olur mu?sizin tayin yeri daha iyi üzülme dil sorunu çok olmuyomuş orda bi arkadaşım çalışmıştı sınıf öğretmeniydi sorun fazla yok bikaç tane dil bilmeyen var diyodu.ankaradan öteye hiç gitmeyen biri olarak hem merak hemde endişe var içimde:84:
tünaydın kızlar, özlem uğramamış. dilerim duymuştur eşinin sesini
sweetciğim Allah kavuştursun annenleri yolcu etmişsin. anne ,baba gibi kimse olamaz. sadece sözde kalır hepsi.
okyonuscuğum ,fotolar için ayarlayabilirsen profesyonel bir fotoğrafcı ile anlaşın. sitede albümler bölümünde görmüştüm merve isimli bir bayanın çekimleri vardı ,çekimlere ve müziğine bayıldım. En Mutlu Gn Fotorafs | MerveDagli.com
jeliciğim malesef birlikte yaşanılan evlerde sorunlar mutlaka oluyor.
evet cnm 57.branşım teknoloji tasarım.tek tercih yaptım bakalım hayırlısı olsun.kardeşinin kaç puanı var ve branşı ne?
napıyon ciciş
aneem ne güzel şimdi ewlilik fotoları yabizimkiler taş dan kalma gibi bunların yanında durme durme en sewdiklerimdendir çok güzel olmuş bu ya..
aneem ne güzel şimdi ewlilik fotoları yabizimkiler taş dan kalma gibi bunların yanında durme durme en sewdiklerimdendir çok güzel olmuş bu ya..
selam canım:80:
hayırlı olsun duygucuğum , il emrini işaretlememekle doğru bir karar vermişsin. inşallah merkezi bir okul olur. en azından asker eşlerini tehlikeli yerlere göndermezler diye düşünüyorum.
emaaaann napam işte zaman öldürüyorumyumurtlamam için netten kür tarifleri bakıyom
yımırtam yok ben yani azmış çoğaltacaz nasıl olacksa artık hehe
bende bayıldım canım ,aslında yine eşlerimizle bir romantiklik yapıp güzel fotolar çektirebilirz. çekimler çok güzel
hala şarkının adını bulamadım şarkıda çok etkileyici
bitkisel kürlere inanırım çok faydasını gören çok ben başka konularda gördüm mesela.. senin için derin araştırma yapayım dur
çok kibarsınız efindimbebeğim ben bir incir kürü biliyom kadar bilginiz olursa haber verin cidden hayra geçersiniz hayırlısı artıkın yumurtlayacam bir gün hehehe
selam kızlarrrr
ben buruğum bugün biraz eşimin doğum günü
ve ayrıyız...
neyse 4 gün kaldı gelmesine iple çekiyorum.
incir ooo perfecther şeye faydalıdır bayanlarda uygulamaya şiddetle dewam( ama biz şideti pek önermiyoruz aslında demi ) kist falan yada birleişk yumurta neyim war mı yoksa sadece over mi yetersiz
incir ooo perfecther şeye faydalıdır bayanlarda uygulamaya şiddetle dewam( ama biz şideti pek önermiyoruz aslında demi ) kist falan yada birleişk yumurta neyim war mı yoksa sadece over mi yetersiz
tşk ederim canım güzel dileklerin içinslm canım.üzülme 4 gün sonra eşin gelince biraz rötarlıda olsa kutlarsınız doğum gününü.mutluluklar
he iyidir biraz fazla aslan ama olsunayy canım kocacın burçtaşımmışASLAN BURCU İYİDİR HEHE:d kendimi övmek gibi olmasın..mutlu yıllar eşine seninle birlikte inşllh canmmm
çok saol canım aminnnnmonacığım eşinin doğumgünü kutlu olsun, birlikte nice yıllarınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?