• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

laceycim gerçekten öyle ama işte insan hep en kötülerini getiriyor olayların içindeyken özlemimi okadar iyi anlıyorum ki:(ki hepimiz anlıyoruzdur..

bu arada dün çıldırttı milli eğitim...akşam beşten sonra açtı bi zahmet...bir tane okul açıldı bana zaten..merkezde .bölümümle alakalı şanslıyım okonuda çok şükürki.ama taşımalıymış öğrencileri araştırdığım kadarıyla..olmazsa il emrini şaretledim.bakalım hayırlısı 15 inde belli olacak..:S

en azından merkezmiş canım. il emrinde de merkeze uzak bölgelere de verebilirler. yıllarca eş durumu tayinleriyle ordan oraya sürüklendik. hala da adı merkez ama merkeze uzak bir yerde çalışıyorum.hakkında hayırlısı olsun canım:70:

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...kesin uyudu da duymuyordur telefonumu, en azından ben öyle olması için dua edicem, kara haber tez duyulur nasıl olsa...oooffff allahım sen aklımıza mukayyet ol bizlere sabır ver...

özlemciğim biliyorum ki ne desekte şimdi aklın eşinde.bol bol dua et canım. sabaha sesini duyunca rahatlarsın . bugün bende küçük çaplı bir panik atak yaşadım :50:
eşim nöbete gitti sabah. nöbete kendi arabamızla gidiyor çünkü çalıştığı yer ve evimiin arası uzak ve buraya nöbet arabası koymadılar:47: trafik sabahları berbat oluyor. eşimin arkadaşı aradı mesaiye gelmedi diye, cebine de ulaşamışlar ben çıldırdım. sabah sabha evde dolanıp durdum .bildiğim bütün duaları okudum aklıma saçma sapan binlerce düşünce geldi. 3 saat sonra aradı beni şarjı bitmiş. arkadaşı da eşimi görememiş mesaide . neyseki sesini duyunca rahatladım. biz böyleyiz işte.seslerini duymazsak rahat edemiyoruz

özlem, canım sana özel msj atmak istiyorum ama mesaj sayım 100 olmamış. msnden görüşebilir miyiz? özelime msn adresini atar mısın? burada yazmak istemiyorum.

en azından merkezmiş canım. il emrinde de merkeze uzak bölgelere de verebilirler. yıllarca eş durumu tayinleriyle ordan oraya sürüklendik. hala da adı merkez ama merkeze uzak bir yerde çalışıyorum.hakkında hayırlısı olsun canım:70:

inşllh laceyccim benm bölümde köylerde yok ama ilçelere vermezler umarım:Sbenden yüksek puanlı biri gelirseki ihtimaldir çünkü puanım 45 lerde benm:(ilçelere nasıl gidip gelecem..hele doğubeyazıt eleşkirt tutak vs tarafları çok karışık:(hergün yollarda üffffffffff

inşllh laceyccim benm bölümde köylerde yok ama ilçelere vermezler umarım:Sbenden yüksek puanlı biri gelirseki ihtimaldir çünkü puanım 45 lerde benm:(ilçelere nasıl gidip gelecem..hele doğubeyazıt eleşkirt tutak vs tarafları çok karışık:(hergün yollarda üffffffffff

inşallah olmaz canım. puan çok önemli. dilerim gönlünüzce olur

gece gece aklıma geldi...kaynanamı buradan kınamak istedim:)kınıyorum sayın kaynanacım seni hiçbir sebe yok ama olsun geçmişteki sebeplerden faydalandım:51:

bu arada umur talunun yazısını da çok beğendim,
gerçekten birilerinin farkında olması güzel.
alt kademe personelinin morali olmayan bi ordudan daha ne bekliyorlar bilmiyorum.
eşime "hoşgeldin" bile dememişler gittiği yerde.
cep telefonu yasak demişler.
adamı hem ailesinden ayır hem de yaptığın muameleye bak.
sonra başına bişe gelince de ahhlar vahlar...

bu arada umur talunun yazısını da çok beğendim,
gerçekten birilerinin farkında olması güzel.
alt kademe personelinin morali olmayan bi ordudan daha ne bekliyorlar bilmiyorum.
eşime "hoşgeldin" bile dememişler gittiği yerde.
cep telefonu yasak demişler.
adamı hem ailesinden ayır hem de yaptığın muameleye bak.
sonra başına bişe gelince de ahhlar vahlar...

vatan saolsunlar....söylemek istediğim o kadar çok şey varki...

günaydın hanımlar,
özlemcim seni o kadar iyi anlıyorum ki... konuştunmu eşinle canım haberdar et bizi.

yılmaz özdil yine döktürmüş kızlar, tam da dünkü konunun üzerine.:68:
:68:Reina kapsnda promil fletmeye benzemez - Ylmaz ZDL - Hrriyet

kızlar günaydın canım okudum gerçekten çok doğru 5 aylık bir eğitimle ne olur eşimden biliyorum şırnak ballı sınır taburundaydı ne şartlarda ne zorluklar çektiklerini hepimiz biliyoruz polis kısacık bir eğitimle bizim eşlerimizin yaptıklarını yapamazlar polisi askerin yerine koymak saçmalıktan başka bir şey değil

günaydın hanımlar,
özlemcim seni o kadar iyi anlıyorum ki... konuştunmu eşinle canım haberdar et bizi.

yılmaz özdil yine döktürmüş kızlar, tam da dünkü konunun üzerine.:68:
:68:Reina kapsnda promil fletmeye benzemez - Ylmaz ZDL - Hrriyet

kızlar günaydın canım okudum polisi askerin yerine koymak saçmalık hemde 5 aylık bir eğitimle ben eşimden biliyorumşırnak ballı sınır taburunda çalışmış ne zorluklar içinde onların gördüğü bu 5 aylık eğitim yeter mi askerden sonra şimdi de polislere ağıt yakılacak allah göstermesin bu eğitimle o pisliklerle nasıl baş edebilirler polis hiç dağda yatıp kalkmış mı kendilerine verilen azıcık suyu hem içmiş hem temizliğinde kullanmış mı yazık bu baştakilere yazık polisi askerin yerine koymaya çalışanlara

kızlar günaydın canım okudum gerçekten çok doğru 5 aylık bir eğitimle ne olur eşimden biliyorum şırnak ballı sınır taburundaydı ne şartlarda ne zorluklar çektiklerini hepimiz biliyoruz polis kısacık bir eğitimle bizim eşlerimizin yaptıklarını yapamazlar polisi askerin yerine koymak saçmalıktan başka bir şey değil

yok ya koysunlar vardır büyüklerimizin bi bildiği...:32:

bence de koysunlar canım, eşimi bana geri göndersinler, eşimin kaldığı yerde köpek bağlasan durmaz, bakalım nasıl dayanıcaklar. biz bayılıyoruz sanki allahın dağına
bir tek asker kalmasın mümkünse,çok doğru söylüyolar iç güvenlik askerin işi değilki polisin işi,savaş çıksın eşim gidince sesim çıkarsa ne olayım...klimalı karakoldaki abilerimizde biraz araziye iner,biber gazlarını orda denerler hem...

günaydın kızlar..........
tabi bu yazılardan sonra hanginize günaydın desem ki umutları kaybetmemek lazım....
her gün yeni bir umutdur yeni bir başlangıçtır eşleriniz hakkında iyi düşünün iyiliklerle karşılaşsınlar.....
kötü düşünce her zaman kötülükleri çağırır kızlar.....
ay sabah sabah içim kabardı....

Back