günaydın kızlarr
günaydın canım, nasılsın?
karar verebildiniz mi koltuklara?
bence ikisi de güzel, taşınma bakımından hangisi daha rahat olacaksa onu seçebilirsiniz.
günaydın kızlar
Özlemcim çok iyi anlıyorum seni.........sıkıldıkça gel içini buraya dök.. birbirimizden başka kimimiz var zaten yaşadıklarımızı anlayanaklına kötü şeyler getirmemeye çalış........ben eşim tuncelideyken inan bir hafta hiç haber alamadığım günler olurdu......geçecek bu günler...bitecek gidecekk....
günaydın tatlım ben ilk modeli canlı gördüm annemle ama diğerinin teklisinimi alsam diyordum değişiklik olsun diye vazgeçtim nişanlımda ilk modeli beğendi şimdi onda hem fikiriz ama kararımız değişebilir başka model gördükçe insanın kafası karışıyor :44: doğtaş ve bellonayada baktıktan sonra karar vercez ben doğtaşa netten baktım koltuklar yatak olmuyor şık ama sadece oturmak için benim gelen misafirim için yatak olanlardan olması sart ikisininde başka yatcak yer olmuycak çünkü bir takım alıcaz :97:
günaydın yavru kuş,ay bi dilekçe yazacam sabahtan beri yazamadım yaaaaaa
bayanlar merhaba... bir soru sormak istiyorum ben müsadenizle... nişanlımın askerliği diyarbakır ağır oto taburu gibi biryere çıktı nasıl biryer, diyarbakırın neresinde bilginiz var mı? internette hiçvirşey bulamadıkyardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...
kuşum benim koltuklar da doğtaş....çok ama çok memnunum...leke yapmayan kumaş olark tanıttılar..pek inanmamıştım ama nar lekesi bile sade suyla bi silişte gitti düşünkeşke herşeyimi doğtaş olsaymış...diğer hepsi istikbal..kalite tamam da çok hantallar
sağol bebişimgünaydın canım düğün fotolarınız çok begendim bende kimlerini siyah beyaz çektircem çok özendimm
bayanlar merhaba... bir soru sormak istiyorum ben müsadenizle... nişanlımın askerliği diyarbakır ağır oto taburu gibi biryere çıktı nasıl biryer, diyarbakırın neresinde bilginiz var mı? internette hiçvirşey bulamadıkyardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...
canım bizim bu baktıklarımızda leke tutmayan kumas dediler sadece suyla silince temizleniyor dediler bende pek inanmadım gözümle görmedende inanmam demiştim anneme
bu tarz konularda bilsekde açıkça bilgi vermemiz doğru olmaz bence...
sağol bebişimher çeşit çekerler....o zaman cahildim beeee..şimdi olsam ne fotolar çektirirdim ah aaahhh bu arada bundan sonra her evlilik yıldönümüzde yeni düğün fotosu eklemeye karar verdim
canım bizim bu baktıklarımızda leke tutmayan kumas dediler sadece suyla silince temizleniyor dediler bende pek inanmadım gözümle görmedende inanmam demiştim anneme
sweet nasılsın bitanecim? annenler gitti mi....
made nbr yavru kuş nasılya doktor hiç ağzından kaçırmadı mı cinsiyetini çok merak uyandırıcı bir durum bu arada hamiş halini göremeyecek miyiz facede..
canım inan bence,
benim de krem rengi koltuklarım var hiç bir lekeyi tutmuyor.
sweet nasılsın bitanecim? annenler gitti mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?