• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

:: arno ::
kızlar sizce hangi takımın tekli koltuğu güzel daha karar vermedik ama ben ilk takımın 2 tane 3lüsünü alıcam tekliye karar veremedim gerçi daha nişanlımada sormadm model değişebilir :51:

haber izlemesen ne olucak dengesizin birisi geliyo geceelri nasıl uyuyorsun korkuyorsundur sen her dakika diye aptalca bir soru soruyo yine bütün dengeni alt üst ediyor.kaç gündr kendimi sorguluyorum gece ben nasıl uyuyorum ya ben gece uyurken ona bir şey .....................ama benim

okdar çok ki şu patavazsız insanlar..
onlara da sormak lazım sizin memleketinizin askeri, sizin huzurunuz için çabalayan bu insanlar
o şartlarda görev yaparken siz nasıl böyle rahat rahat yaşıyorsunuz diye...

kızlar sizce hangi takımın tekli koltuğu güzel daha karar vermedik ama ben ilk takımın 2 tane 3lüsünü alıcam tekliye karar veremedim gerçi daha nişanlımada sormadm model değişebilir :51:

bence ilk takımınki güzelmiş..
kuzum sen evlilik hazrılığı topiğine konu açsana ya
biz eskidik artık eşya konusunda falan:)
onlar daha iyi fikir verebilirler sana:)

canım ben ılkını beğendım çok rahat görünüyor.:40:ama bizim gıbı çok sık taşınıcaklar için beyaz zor bı renk değilmi tatlım:44:bende çok ıstıyordum benım kayınpederımde asker kayınvalıdem hiç kullanamazsın kızım dedıler.hatta yatakodamda bıle camlı mobılya alamdım

ikinci olanın teklileri daha güzel canım ama taşıma esnasında metal ayakları zarar görürmü bilemiyorum...ilk gurubun üçlüleri çok hoş ama yanları kolçakları çok geniş taşınmada kapılardan sokarken merdivenden çıkartırlarken zarar görebilir...benim koltuklarım ona benziyordu taşınırken hep gitti kolları...

kızlar yüreğime bi sıkıntı oturdu allah hayırlara çıkarsın eşimi arıyorum ulaşamıyorum offffff dokunsalar ağlayacak durumdayım

iyi geceler kıslar:71: bu arada ayşeceylin ve ayeser çok özlettiler kendilerini:97:
ii geceler canım.
kızlar yüreğime bi sıkıntı oturdu allah hayırlara çıkarsın eşimi arıyorum ulaşamıyorum offffff dokunsalar ağlayacak durumdayım

canım hayır olsun.iyi düşün iyi olsun.son yaşadığın şeyler seni olumsuz etkiledi bu iç sıkıntısı ondandır eşin iyidir merak etme.bol bol dua et.arada bizim hatlar gidiyor bende bazen uzun süre eşime ulaşamıyorum böyle bir durum olmuş olabilir.

pazar günü gidiyorum...evimin önünde polis şehit olmuş nasıl rahat olayııııııımm

evet canım okudum gerçekten durumunuz çok zor Allah kolaylık versin. :43::43::43: bütün şehitlerimizle birlikte yüreğimiz yanıyor. haberlerde izlerken her şehit haberinde ağlıyorum. eşim artık şehit haberi olunca hemen kapatıyor. nedir bu rezillik diyeceğim ama ne fayda:5: özlemciğim malesef elimizden sadece bol bol dua etmekten başka birşey gelmiyor.dilerim sizde sağlık içinde görevinizi tamamlayıp dönersiniz canım

haklısın canım iyice azdılar şere....... aslında o kadar çok şey yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi:47::47:
mataraniciğim tercihlerini yaptın mı? açılan okullar merkezi mi?

laceycim gerçekten öyle ama işte insan hep en kötülerini getiriyor olayların içindeyken özlemimi okadar iyi anlıyorum ki:(ki hepimiz anlıyoruzdur..

bu arada dün çıldırttı milli eğitim...akşam beşten sonra açtı bi zahmet...bir tane okul açıldı bana zaten..merkezde .bölümümle alakalı şanslıyım okonuda çok şükürki.ama taşımalıymış öğrencileri araştırdığım kadarıyla..olmazsa il emrini şaretledim.bakalım hayırlısı 15 inde belli olacak..:S

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...kesin uyudu da duymuyordur telefonumu, en azından ben öyle olması için dua edicem, kara haber tez duyulur nasıl olsa...oooffff allahım sen aklımıza mukayyet ol bizlere sabır ver...

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...kesin uyudu da duymuyordur telefonumu, en azından ben öyle olması için dua edicem, kara haber tez duyulur nasıl olsa...oooffff allahım sen aklımıza mukayyet ol bizlere sabır ver...

amin kuzum hepimizin aklına mukayet olsun Allahım..cidden herkesin yaşadığı streslerin kaç katı stresler yaşıyoruz...

Back