• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

allahım sabır versın ailesıne.nur içinde yatsın :(işte ben bu haberlerı duymamak için tv falan izlemıyorum.dayanamıyorum bu haberlere öfkeden kuduruyorum.benım amcamda şehıt olmuştu yıllar önce.nasıl bı acı olduğunu yakından bılıyorum ben.

:(:( izlemeyeyim diyorum ben de ama olmuyor işte
zaten kimsenin umnrunda değil hiçbirşey ...
amcanın da mekanı cennet olsun allah kalanlara sabır versin:(

amın canım sağol.malesef öyle şu kısacık zamanda kaçtane eve ateş düştü.zaten sinirli bırıyım izleyınce çıldırıyorum kendımı kaybedıyorum.erkek olsaydım elıme sılah alır düşerdım herhalde ortalığa.allahlarından bulsun yapanda onlara fırsat verende.ölmesınler sürünsünler inşallah

hadi yaaaa yeşim84de de bu fotoyu gördüm sanki:44:

biz onunla bı akşam çok sohbet ettık.onun eşide denızcı aynı yerdeyız bıde.o zaman bu resmım vardı.oyle görmüş olabılırsın çunku sadece ıkımız sohbet edıyoduk.canım bu arada o hala gelıyomu buraya ben bayadır görmuyorum

biz onunla bı akşam çok sohbet ettık.onun eşide denızcı aynı yerdeyız bıde.o zaman bu resmım vardı.oyle görmüş olabılırsın çunku sadece ıkımız sohbet edıyoduk.canım bu arada o hala gelıyomu buraya ben bayadır görmuyorum

hııı anladım....
görmedim ben hiç gelmiyor sanırım...

haber izlemesen ne olucak dengesizin birisi geliyo geceelri nasıl uyuyorsun korkuyorsundur sen her dakika diye aptalca bir soru soruyo yine bütün dengeni alt üst ediyor.kaç gündr kendimi sorguluyorum gece ben nasıl uyuyorum ya ben gece uyurken ona bir şey .....................ama benim

Son düzenleme:
valla kızlar yazarken o kadar hızlı yazıorum ki harfler hep böyle karışıyo yarım yamalak oluyor bazen kusura bakmayın.daha yavaş yazmaya çalışıcam artık:)ama benim çocuğum var dicektim devamında.

Back