haber izlemesen ne olucak dengesizin birisi geliyo geceelri nasıl uyuyorsun korkuyorsundur sen her dakika diye aptalca bir soru soruyo yine bütün dengeni alt üst ediyor.kaç gündr kendimi sorguluyorum gece ben nasıl uyuyorum ya ben gece uyurken ona bir şey .....................ama benim
:: arno ::
kızlar sizce hangi takımın tekli koltuğu güzel daha karar vermedik ama ben ilk takımın 2 tane 3lüsünü alıcam tekliye karar veremedim gerçi daha nişanlımada sormadm model değişebilir
kızlar sizce hangi takımın tekli koltuğu güzel daha karar vermedik ama ben ilk takımın 2 tane 3lüsünü alıcam tekliye karar veremedim gerçi daha nişanlımada sormadm model değişebilir
kızlar yüreğime bi sıkıntı oturdu allah hayırlara çıkarsın eşimi arıyorum ulaşamıyorum offffff dokunsalar ağlayacak durumdayım
ii geceler canım.iyi geceler kıslarbu arada ayşeceylin ve ayeser çok özlettiler kendilerini:97:
kızlar yüreğime bi sıkıntı oturdu allah hayırlara çıkarsın eşimi arıyorum ulaşamıyorum offffff dokunsalar ağlayacak durumdayım
özlemciğim sıkma canını mutlaka hatlardan dır. bol bol dua et canım. sen ne zaman gidiyorsun eşinin yanına
pazar günü gidiyorum...evimin önünde polis şehit olmuş nasıl rahat olayııııııımm
özlemcim canımın içi dua oku bol bol:Süfff bu ne yaa valla çıldırmamak elde değil
haklısın canım iyice azdılar şere....... aslında o kadar çok şey yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi
mataraniciğim tercihlerini yaptın mı? açılan okullar merkezi mi?
destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...kesin uyudu da duymuyordur telefonumu, en azından ben öyle olması için dua edicem, kara haber tez duyulur nasıl olsa...oooffff allahım sen aklımıza mukayyet ol bizlere sabır ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?