• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

offf ben izledim şimdi
yürek nasıl dayanır ya diyecek bişey bulamıyorummm:(
7 aylık hamileymiş eşi:((((

haber izlemicem desemde ki çok bencilce olsada dayanamıyorum..nefes alamıyorum daralıyorum arrtık..ben gibi bir çok asker eşini antidepresanlarla yaşatıyorlar ki artık ilaçlarda yetmiyor...Allahım askerimizi polisimizi korusunnn...

iyi akşamlar kk nın fıstıkları topik yine bomboş artık akşamlarıda yoklama alıcam bu gdişle olmuyor ama böyle :68:

ah be okyonusum hiç keyfim yok inan:59:

öyle canım hergün üzücü bir hbr artık hbr izleyemiyorum ben netten hbr okumaya bile korkar oldum ya yine birşey olduysa son dk diye düştülermi diye :50:iyi günlerde gelicek inş. bol bol sua ediyorum ama Allah korkusu olmayan kendine bile saygısı olmayan it sürüsüyle uğraşmak çok zor Allah yardımıcımız olsun polisimizi askerimizi korusun

serpil21 noldu acaba en son bebeği olmuştu annesi yanındaydı girip yazıodu bayadır yok:44:kasvetliyide görmüyorum bayadır

hazırlıklar durgun bugünlerde haftasonunu bekliyoruz cumartesi mobilya bakıcaz pazar nöbeti var yine :37:

allah kolaylık versın canım.geç olsun güç olmasın.çok guzel dönemler zevk alın hiç stres yapmayın.ben bıle yenı evlı olmama rağmen sen anlatınca tekrardan yaşamak ıstıyorum.çok heycanlı:1:

allah kolaylık versın canım.geç olsun güç olmasın.keyif alın ev hazırlamaktan hiç stres yapmayın.

ben hemen stres yapıyorum ya nolcam böyle bilmiyorum canım nişanlım gayet relaks ikimizde stresli olsak daha zor olurdu biraz dengeliyoruz birbirimizi:1:

ben hemen stres yapıyorum ya nolcam böyle bilmiyorum canım nişanlım gayet relaks ikimizde stresli olsak daha zor olurdu biraz dengeliyoruz birbirimizi:1:[

en önemlısı onun sakın olması böyle daha şanslısın canım.o kadar nöbetın arasında bıde stres yapan bırı olsaydı işler zorlaşırdı.maşallah dıyeyım nazar değmesin:nazar:

şehitimiz var yine :((

allahım sabır versın ailesıne.nur içinde yatsın :(işte ben bu haberlerı duymamak için tv falan izlemıyorum.dayanamıyorum bu haberlere öfkeden kuduruyorum.benım amcamda şehıt olmuştu yıllar önce.nasıl bı acı olduğunu yakından bılıyorum ben.

ben hemen stres yapıyorum ya nolcam böyle bilmiyorum canım nişanlım gayet relaks ikimizde stresli olsak daha zor olurdu biraz dengeliyoruz birbirimizi:1:[

en önemlısı onun sakın olması böyle daha şanslısın canım.o kadar nöbetın arasında bıde stres yapan bırı olsaydı işler zorlaşırdı.maşallah dıyeyım nazar değmesin:nazar:

:nazar:maşallah benim paşama:nazar::1:

Back