• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ay kızlar çalışmayı bende çok özledim bende çalışmaya başlamak istiyorum ama cesaretim yok kızım yüzünden nazlı ve süpürgesiz bir cadı

merhaba kader arkadaşlarım canlarım:31:
antalyaya gidiş tarihimiz dün itibariyle belirlenmiş durumda, 19 eylül:18: en son o gün malatyadan antalyaya direkt uçuş varmış...aktarma zor oluyo bebişle...minicikken 6 kere uçuş maceramız olmuştu da..thy almaz bizi bir daha diyordum:9: babaannemiz heyecanla bekliyor bizi:27: ah şu görümcem de bir evlenseydi:97:
herkesşler iyi umarım:6: sevgiyle öperim hepinizi:54:

antalyaya gidiş tarihimiz dün itibariyle belirlenmiş durumda, 19 eylül:18: en son o gün malatyadan antalyaya direkt uçuş varmış...aktarma zor oluyo bebişle...minicikken 6 kere uçuş maceramız olmuştu da..thy almaz bizi bir daha diyordum:9: babaannemiz heyecanla bekliyor bizi:27: ah şu görümcem de bir evlenseydi:97:

merhaba canım :3:hadi bakalım hayırlısı olsun canım oğluşun birazda babannesiyle vakit geçirsin özlemişlerdir şafak azalıyor inş. tez zamanda oğluşunla kavuşçaksınız babanıza :97:

günaydın canım.ben pek keyfili uyanamadım bu sabah.kuaför mağduru olarak:(saçlar bi tuhaf kaşlar bi tuhaf.

canım kaşlarını okudumda saçına ne yaptırdın ?ay küaförlerden böyle durumlarda nefret ediyorum:47:
saçımın uçlarında boya vardı onları kestirmiştim ama şimdi çok kuru çatallı böyle sanki kırıkmış gibi duruyo nefret ediyorum.o kadarda uzatmaya çalışıyorum yok yok:(
günaydın kızlaar,

ben de yoğunum bugünlerde. öptüm hepinizi:71:
kolay gelsin canım sanada:)
eşim banada diyor uçak biletini alalım artık dye ama ben hiç oralı olamıorum valla:)banada şimdiden stres bastı.durup durup ağlamalarım depresyonlarım başladı yine.Allahım bir mucize olsunda 1 sene daha burda kalayım lütfen...

selam kızlar moralim çok bozuk dün hakkaride şehit olan polisimiz tam da evimizin önünde vurulmuş, eşime saatlerce ulaşmaya çalıştım..inanın diken üstündeyim nefesimin daraldığını hissediyorum...eğer bu olaya tanık olsaydım aklıma mukayyet olamazdım...

özlemcim ben de okudum o haberi,
jandarma lojmanlarının önünde vurulmuş şehidimiz.
allah ailesine sabır versin.
jandarma zannedip vurmuşlardır, sivilmiş çünkü:59:
inşallah öyle manzaralarla karşılaşmassın canım, korkma. allah korusun hepimizin eşlerini.
ama sen yine de evden çıkmamaya çalış olur mu tatlım:59:

özlemcim ben de okudum o haberi,
jandarma lojmanlarının önünde vurulmuş şehidimiz.
allah ailesine sabır versin.
jandarma zannedip vurmuşlardır, sivilmiş çünkü:59:
inşallah öyle manzaralarla karşılaşmassın canım, korkma. allah korusun hepimizin eşlerini.
ama sen yine de evden çıkmamaya çalış olur mu tatlım:59:

bilmiyorum canım inan şuan çok kötüyüm,eşim nöbetleri adı geçen Konak lojmanlarında tutacakmış güvenli olur diye de tam karşısındaki binalardan ev tutmuş offf avazım çıktığı kadar bağırasım var

Back