Asker Eşleri

dertsiz bizi meraklandırıyorsun ama..asker eşi misin sen de:44:
evet canım asker eşiyim hatta çok eski üyeyim. ( diğer üyeliğimi kapattım, bu yeni nickim) daha önce burda herşeyimi anlattım. daha sonra anlattığım kişilerle bir yerlerde karşılaştım ve paylaştğım sorunlarımı sağolsun bir arkadaş herkese anlatmış. bayanlarda eşlerine anlatıyor tabi. benim eşimin düştüğü durumu siz düşünün artık.

Son düzenleme:
tmm canım sen bilirsin dikkatimi çektin bakıp bakıp gidiyorsun okuyorsun katılmıyorsun bize hee katılmak zorunda değilsin ama sürekli görünce merak ediyoruz bizim konuştuğumuz tarzda yazarsın burda dertleşiyoruz bizde hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz

senden de kaçmıyor heeee:46:

benım zamanımda pahalıydı ev bulmak bile zordu lofmanlar hele hiç boş değildi yakıt çok oluyor yalıtım yok şimdi yeni yeni yapılıyor binalara yalıtım.çnk güzel ama bak gelibolu çok ufak ben ilk gittiğimde sevmemiştim ama 4 yıl kaldım çok alıştım ya

evet canım yakıtlar pahalı lojmanlar boş hepsi istemiyor kimse lojmna puanları düşmesin boşu boşuna diye kiralar yakın fiyatlı çünkü büyük yerde doğuda lojmna tercih etmek daha mantıklı diyor nişanlım

evet canım asker eşiyim hatta çok eski üyeyim. daha önce burda herşeyimi anlattım. daha sonra anlattığım kişilerle bir yerlerde karşılaştım ve paylaştğım sorunlarımı sağolsun bir arkadaş herkese anlatmış. bayanlarda eşlerine anlatıyor tabi. benim eşimin düştüğü durumu siz düşünün artık.

:53: çok şaşırdım canım....yer bildirmeden eşinle alakalı tam bilgi vermeden de yazabilirsin canım.....bu arada ne kadar eskisin? 2007 sonlarında var mıydın..o dönem de ben yazıyordum da:1:

evet canım asker eşiyim hatta çok eski üyeyim. daha önce burda herşeyimi anlattım. daha sonra anlattığım kişilerle bir yerlerde karşılaştım ve paylaştğım sorunlarımı sağolsun bir arkadaş herkese anlatmış. bayanlarda eşlerine anlatıyor tabi. benim eşimin düştüğü durumu siz düşünün artık.

haklısın...
bu topikteki insanların biyerlerde karşılaşma ihtimalleri yüksek.
böyle kötü niyetli insanlar olduğu sürece rahat davranmak zor burda..

evet canım yakıtlar pahalı lojmanlar boş hepsi istemiyor kimse lojmna puanları düşmesin boşu boşuna diye kiralar yakın fiyatlı çünkü büyük yerde doğuda lojmna tercih etmek daha mantıklı diyor nişanlım

evet bizde o yüzden lojmana girmemiştik doğuda lojman iyi güvenli olur diye seni tanımak çok güzeldi okyanus gelibolundan sohbet etmkete güzeldi ya çnk dede arkadaşım var mesleği bıraktı oraya yerleştiler onlara gelcem gelibolundan geçip

:53: çok şaşırdım canım....yer bildirmeden eşinle alakalı tam bilgi vermeden de yazabilirsin canım.....bu arada ne kadar eskisin? 2007 sonlarında var mıydın..o dönem de ben yazıyordum da:1:
2005 te üye olmuştum yanlış hatırlamıyorsam. vaveylanın eşi şehit olduğundan beri de yazmıyorum canım.

jelby sen de epeyce kilo vermiştin değil mi..deneyimlerini paylaşır mısın arkadaşım:32:

evet canım en son 49 dum.bakalım bu ramazanıda vukuatsız atlatabilirsem süper olucak.şimdikk gelelim deneyimlerime:)valla öyle aman aman bir diyet yapmadım asla.diyet pek benim yaşam tarzıma uygun değil.malum tipik türk ailesyiz hamur eşi ana besinimiz:)hamurumuda yedim tatlımıda yedim.bazen öyle tadımlıkta olmadı yediklerim baya baya doyumluk yedim.ama ara ara sekteye uğrasada sporumu hiç bırakmadım sayılır.spor ve hayatıma giren 3 lt. su.çok fayda sağladı bana.yeşil çayıda unutmamak lazım.gerçekten ödem attırdığına inanıyorum.bakalım daha bitmedi.artık zayıflamak için değilde göbüşümü yok etmek için uğraşıyorum.sevgili kaınvalideceğimin sen artık zayıflamazsın o göbek gitmez lafını ona yediricem inadım inat:51::27:

2005 te üye olmuştum yanlış hatırlamıyorsam. vaveylanın eşi şehit olduğundan beri de yazmıyorum canım.

ben o arkadaşı hatırlıyorum ya her topiğe girdiğimde aklıma geliyor.yazılarını okumuştum çok üzülmüştüm gerçekten.şimdi ne yapıyor acaba?birde kızı vardı:(

evet canım en son 49 dum.bakalım bu ramazanıda vukuatsız atlatabilirsem süper olucak.şimdikk gelelim deneyimlerime:)valla öyle aman aman bir diyet yapmadım asla.diyet pek benim yaşam tarzıma uygun değil.malum tipik türk ailesyiz hamur eşi ana besinimiz:)hamurumuda yedim tatlımıda yedim.bazen öyle tadımlıkta olmadı yediklerim baya baya doyumluk yedim.ama ara ara sekteye uğrasada sporumu hiç bırakmadım sayılır.spor ve hayatıma giren 3 lt. su.çok fayda sağladı bana.yeşil çayıda unutmamak lazım.gerçekten ödem attırdığına inanıyorum.bakalım daha bitmedi.artık zayıflamak için değilde göbüşümü yok etmek için uğraşıyorum.sevgili kaınvalideceğimin sen artık zayıflamazsın o göbek gitmez lafını ona yediricem inadım inat:51::27:

verirsin verirrrr

evet bizde o yüzden lojmana girmemiştik doğuda lojman iyi güvenli olur diye seni tanımak çok güzeldi okyanus gelibolundan sohbet etmkete güzeldi ya çnk dede arkadaşım var mesleği bıraktı oraya yerleştiler onlara gelcem gelibolundan geçip

tanıştığıma memnun oldum canım bende suan çanakkaledeyim geliboludan sen gitmişsin biz gelicez komşuluk fln iyi canın sıkılmaz diyorlar baklım herkez askermiş eşlerle gidip geliriz belki

süpersin canım.....ben de aman aman yemek yemem..ama abur cubur ve çikolata alışkanlığım var malesef....ve spor yapmıyorum:37: oğluş asla bensiz durmuyo..hani bırakamam da.....su çoook içiyorum hep..ayy bakalım vericem inşşş

süpersin canım.....ben de aman aman yemek yemem..ama abur cubur ve çikolata alışkanlığım var malesef....ve spor yapmıyorum:37: oğluş asla bensiz durmuyo..hani bırakamam da.....su çoook içiyorum hep..ayy bakalım vericem inşşş

canım sen zaten bence yeterince fit görünüyorsun.yani fazlalığın yok gibi geldi bana.fazla kilo almamşsın heralde hamilelikte.ben 30 a yakın almıştım:)

benden sana tavsiye dedikodu çok oluyordu komşuluk et asker eşindende bi iiki düzgün aile sana yeter .

canım öyle herkeze gitmem nişanlım iş arkadaşlarından bir kaçına gideriz onlar hem okuldanda arkadaşı yeni evliler kimisde eylülde evleniyorlar bizden onlarda apartmanda çok varmış asker ama bilmiyorum gidermiyim ben öyle herkezle kaynaşamam güvenemem:19:dedikodu olayını bende duydum ama küçük yerlerde hep olan şey oda mlesef önleyemiyoruz

canım öyle herkeze gitmem nişanlım iş arkadaşlarından bir kaçına gideriz onlar hem okuldanda arkadaşı yeni evliler kimisde eylülde evleniyorlar bizden onlarda apartmanda çok varmış asker ama bilmiyorum gidermiyim ben öyle herkezle kaynaşamam güvenemem:19:dedikodu olayını bende duydum ama küçük yerlerde hep olan şey oda mlesef önleyemiyoruz[

çok aşırı dedikodu vardı ya bir iki arkadaş bir ikide komşu gerisine merhaba merhaba sen benım kardeşim yaşındasın canım ben bir ablan olarak sayarsan kuzum fazla çok samimi olma

birtane canım bence de fitsin
boyun var kaldırıyo:)
zaten fazla bi kilon yok yavaş yavaş sindire sindire verirsin:34:

Back