Asker Eşleri

canım biz 18 evlerin orda oturduk düğünün olcak ha çok güzel canım ya gelibolulu birini bulduğuma sevindim nişanlın ne kadardır orda görev yapıyor ortaköydemi nişanlın

evet ortaköyde canım bir yıldır görev yapıyor eşinin sınıfı fln neydi hangi taburdaydı ordaki çogu personeli tanıyor nişanlım

yok canım niye kaçalım..oğlum habire uyanıp duruyo...senin çocuklar ne kadar? hep annenlerde mi kalıyosunuz? gelibolu güzel miydi tavsiye eder misin?

yok canım niye kaçalım..oğlum habire uyanıp duruyo...senin çocuklar ne kadar? hep annenlerde mi kalıyosunuz? gelibolu güzel miydi tavsiye eder misin?

gelibolu güzel sakin bir yer iş ortamı olarak çok denetlemesi oluyordu çoğunlukla geç geldikleri anlar oluyordu gece dersleri falan ve kiralar çok pahalıydı

okyanus canım yazmaya başlarsam kendimi tutamam. gizli saklımda olmuyor pek ne var ne yok başlarım anlatmaya. bir sürü ziyaretçi var kim olduklarını bilmiyoruz belki de tanıdığımız birileridir.

sana özel mesaj atmak istiyorum ama mesaj sayım yetmiyormuş canım.

gelibolu güzel sakin bir yer iş ortamı olarak çok denetlemesi oluyordu çoğunlukla geç geldikleri anlar oluyordu gece dersleri falan ve kiralar çok pahalıydı

ay sorma o denetlemeleri bizim düğüne bile engel :19: kiralar pek pahalı değil cnm yaa lojmna yakınmış kiralar lojmnalar fln boş zten kiralar 350 400 arası bence normal çanakkale merkezde 500 den başlıyor

okyanus canım yazmaya başlarsam kendimi tutamam. gizli saklımda olmuyor pek ne var ne yok başlarım anlatmaya. bir sürü ziyaretçi var kim olduklarını bilmiyoruz belki de tanıdığımız birileridir.

dertsiz bizi meraklandırıyorsun ama..asker eşi misin sen de:44:

ay sorma o denetlemeleri bizim düğüne bile engel :19: kiralar pek pahalı değil cnm yaa lojmna yakınmış kiralar lojmnalar fln boş zten kiralar 350 400 arası bence normal çanakkale merkezde 500 den başlıyor

benım zamanımda pahalıydı ev bulmak bile zordu lofmanlar hele hiç boş değildi yakıt çok oluyor yalıtım yok şimdi yeni yeni yapılıyor binalara yalıtım.çnk güzel ama bak gelibolu çok ufak ben ilk gittiğimde sevmemiştim ama 4 yıl kaldım çok alıştım ya

tmm canım sen bilirsin dikkatimi çektin bakıp bakıp gidiyorsun okuyorsun katılmıyorsun bize hee katılmak zorunda değilsin ama sürekli görünce merak ediyoruz bizim konuştuğumuz tarzda yazarsın burda dertleşiyoruz bizde hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz

Back