29 yaşında iki çocuk annesiyim hanımlar eşim çukurcada sınırda bir yıldır ayrıyırz
hoşgeldin sevda.bizde bir yıldır ayrıyız eşimle.Allah kavuştursun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşında iki çocuk annesiyim hanımlar eşim çukurcada sınırda bir yıldır ayrıyırz
hoşgeldin sevda.bizde bir yıldır ayrıyız eşimle.Allah kavuştursun...
aaaa öylemi ortaköydeydi bayramada geliboluna gelcem ev sahiplerim var orda onları ziyyarete
eviniz nerdeydi sarmaşıklıdamı odamı bizde ordayız yeni tuttuk evi:)
canım biz 18 evlerin orda oturduk düğünün olcak ha çok güzel canım ya gelibolulu birini bulduğuma sevindim nişanlın ne kadardır orda görev yapıyor ortaköydemi nişanlın
evet ortaköyde canım bir yıldır görev yapıyor eşinin sınıfı fln neydi hangi taburdaydı ordaki çogu personeli tanıyor nişanlım
yok canım niye kaçalım..oğlum habire uyanıp duruyo...senin çocuklar ne kadar? hep annenlerde mi kalıyosunuz? gelibolu güzel miydi tavsiye eder misin?
yok canım niye kaçalım..oğlum habire uyanıp duruyo...senin çocuklar ne kadar? hep annenlerde mi kalıyosunuz? gelibolu güzel miydi tavsiye eder misin?
canım bir yıl oldu ordan ayrılalı gelibolu çok güzel allahım hele o salı pazarı yokmu of offfffffff
pazarını bende duydum hamzakoyu çok güzel diyorlar eşinin sınıfı taburu neydi tatlım
gelibolu güzel sakin bir yer iş ortamı olarak çok denetlemesi oluyordu çoğunlukla geç geldikleri anlar oluyordu gece dersleri falan ve kiralar çok pahalıydı
piyade canım taburunu bilmiyorumki hayatım ordakini .sen gelibolunda değilmisin canım orayamı gelin gitcen yoksa
okyanus canım yazmaya başlarsam kendimi tutamam. gizli saklımda olmuyor pek ne var ne yok başlarım anlatmaya. bir sürü ziyaretçi var kim olduklarını bilmiyoruz belki de tanıdığımız birileridir.
sana özel mesaj atmak istiyorum ama mesaj sayım yetmiyormuş canım.
ay sorma o denetlemeleri bizim düğüne bile engelkiralar pek pahalı değil cnm yaa lojmna yakınmış kiralar lojmnalar fln boş zten kiralar 350 400 arası bence normal çanakkale merkezde 500 den başlıyor
okyanus canım yazmaya başlarsam kendimi tutamam. gizli saklımda olmuyor pek ne var ne yok başlarım anlatmaya. bir sürü ziyaretçi var kim olduklarını bilmiyoruz belki de tanıdığımız birileridir.
sana özel mesaj atmak istiyorum ama mesaj sayım yetmiyormuş canım.