Asker Eşleri

canım öyle herkeze gitmem nişanlım iş arkadaşlarından bir kaçına gideriz onlar hem okuldanda arkadaşı yeni evliler kimisde eylülde evleniyorlar bizden onlarda apartmanda çok varmış asker ama bilmiyorum gidermiyim ben öyle herkezle kaynaşamam güvenemem:19:dedikodu olayını bende duydum ama küçük yerlerde hep olan şey oda mlesef önleyemiyoruz[

çok aşırı dedikodu vardı ya bir iki arkadaş bir ikide komşu gerisine merhaba merhaba sen benım kardeşim yaşındasın canım ben bir ablan olarak sayarsan kuzum fazla çok samimi olma

tamam canım dediklerine dikkat edicem teşekkürler :71:

kızlarrr biz lojmada kalmıyoruz
evimiz de alaya baya uzak
eşimin arkadaşlarının eşleriyle görüşmedim pek yani
sadece ilçe jandarmada çalışan eşimin bi arkadaşı var
onlarla görüşüyoruz arada
kafam rahat herşey rahat hiç gelemem dedikoduya falan:36:

birtane canım bence de fitsin
boyun var kaldırıyo:)
zaten fazla bi kilon yok yavaş yavaş sindire sindire verirsin:34:

birtane bencede iyisin emzirdikçe çok kilo veriliyormuş zten verirsin daha bebeğinde küçük çok olmadı doğum yapalı bak bir yıl geçsin kalmıcak fazlalıkların :40: ablamlar banada çok irisin diyorsu nasıl üzülüyordum şimdi tkmıyorum :33:

en güzelini yapmışın birde benim gibi kırmaktan korkan biriysen vay haline eziliyo insan hep

canım sen zaten bence yeterince fit görünüyorsun.yani fazlalığın yok gibi geldi bana.fazla kilo almamşsın heralde hamilelikte.ben 30 a yakın almıştım:)

birtane canım bence de fitsin
boyun var kaldırıyo:)
zaten fazla bi kilon yok yavaş yavaş sindire sindire verirsin:34:

sağolun yaavv keyiflendim hani:8: boyum evet canım onadn pek göstermiyorum..1.73..bir de kalça basen bölgem benim asıl kilom:1: 63le başlayıp 79la doğuma gittim jelby..ben de inanamadım kendime..kiloya çok meyillidir vücudum ve aşırı iştahlıydım...geçen bir kitapta ideal kilomun 52 ile 59 olduğu yazıyordu:37: ben sadece düğün günümde 59 gördüm o kadar:33: hep 60 65 arasıyımdır....yani isteğim 62 61..hatta 60...ya da bari sınır olsun 59:27: şu anda 69um..inşallah yavaş yavaş vericem yeter tembellik yaptığım:8: bu arada siz de fıstık gibisiniz:23:

canım bizim geliboludaki arkadaşları nişanlımın sınıf arkadaşları kimiside devresi 3 aile var böyle 2 ailede nişanlımdan yaşı büyük aynı bölükten iyi geçindiği kişiler onlarla görüşürüz görüşürsek zten mesai denetleme nöbet eve gelemick ben tek başımada gitmem :19:baksana düğün için bile izinler problem :20:

birtane bencede iyisin emzirdikçe çok kilo veriliyormuş zten verirsin daha bebeğinde küçük çok olmadı doğum yapalı bak bir yıl geçsin kalmıcak fazlalıkların :40: ablamlar banada çok irisin diyorsu nasıl üzülüyordum şimdi tkmıyorum :33:

saol canım..sen mi irisin:60: lolitasın sen kuzum

canım bizim geliboludaki arkadaşları nişanlımın sınıf arkadaşları kimiside devresi 3 aile var böyle 2 ailede nişanlımdan yaşı büyük aynı bölükten iyi geçindiği kişiler onlarla görüşürüz görüşürsek zten mesai denetleme nöbet eve gelemick ben tek başımada gitmem :19:baksana düğün için bile izinler problem :20:

aynı bölük komtanıysa dğişmemişse uyuzun biiydi izin mizin vermezdi

sağolun yaavv keyiflendim hani:8: boyum evet canım onadn pek göstermiyorum..1.73..bir de kalça basen bölgem benim asıl kilom:1: 63le başlayıp 79la doğuma gittim jelby..ben de inanamadım kendime..kiloya çok meyillidir vücudum ve aşırı iştahlıydım...geçen bir kitapta ideal kilomun 52 ile 59 olduğu yazıyordu:37: ben sadece düğün günümde 59 gördüm o kadar:33: hep 60 65 arasıyımdır....yani isteğim 62 61..hatta 60...ya da bari sınır olsun 59:27: şu anda 69um..inşallah yavaş yavaş vericem yeter tembellik yaptığım:8: bu arada siz de fıstık gibisiniz:23:

veririz inşallah kuzum ya.ben ümitliyim:)ben bu kadar bile verdim ya mucize benim için.al al sen 30 kilo sonrada oran buran sarkar tabi.ama yapıcam incecik olucam bende:)

en güzelini yapmışın birde benim gibi kırmaktan korkan biriysen vay haline eziliyo insan hep

kırılması gereken insanı da kırmak gerekyor ama
yoksa dediğin gibi ezilen oluyorsun..
ben lafımı esirgemeyen biriyim biraz patavazsız da denebilir:27:
evet benim için bölesi daha iyi cidden:1:

eşimde hiç lojmanda oturmak istemiyor ben yazmam lojman filan diyor.çok dedikodu yapıyorlar sıkıntıya gelemem ben diyor:)

Son düzenleme:
Back