Asker Eşleri

canım amin en öenmlisi sağlığı zaten..inşallah gönlünüzce olur o zaman..benimki de erkek istiyordu..dalga geçiyodum hep ne o öyle aşiret ağası mı olacak diye, hanzo musun nesin diyordum:1: eminim çok tatlı olacak...belki dünür oluruz kız olursa:27:

selam tatilci:34: tabbi olmaz canım inşallah gelir bir an önce antalyada neredesin bakalım

kız olursa kerteriz hemen :52:

çikolata mııııı:53: hayatımı alt üst eden icat o zaten, bütün kilolarımı ona borçluyum. bi vazgeçebilsem çok iyi olcak:56:
ben de her gün bugün dikkat edicem diye uyanıyorum canım ama işe gidince öğlenler kendimi kaybediyorum

of of aynen..çikolata yemesem kesin manken gibi olurum:1:resmen tiryakilik o da sweet....

kız olursa kerteriz hemen :52:

olur olur:9:

ablamın yanındayım ben canım konyaltında..

zaten yanındaki ablan mı diye soracaktım.çok benziyorsunuz..iyi tatiller fıstık:55:

aminnnnnnnnnn hepimizi inşşş.sizler nerden hanımlar ben baya oldu kk ya girmeyeli ya unutmuşum hatta çoğu yerleri öncede sohbet bölümü vardı ordan sohbet ederdik ya

aminnnnnnnnnn hepimizi inşşş.sizler nerden hanımlar ben baya oldu kk ya girmeyeli ya unutmuşum hatta çoğu yerleri öncede sohbet bölümü vardı ordan sohbet ederdik ya

Allah yardımcımız olsun canım:59: benim de yarın 9 aylık olacak bir oğlum var..ankaradaydık...depo kiralayıp oraya koyduk evi....annemlerde yaşıyoruz.....dilerim zaman tez geçsin

bende annemlerin aşağı depoya koydum eşyalarımızı gelibolundn geldik biz eşi diyarbakıra çıktı fakat görev yeri çukurcaya gönderdiler of allahım ya çok zor böyle

bende annemlerin aşağı depoya koydum eşyalarımızı gelibolundn geldik biz eşi diyarbakıra çıktı fakat görev yeri çukurcaya gönderdiler of allahım ya çok zor böyle

hoşgeldin canım bizimde nasipse 2 ay sonra düğünümüz var bizde geliboludayız bu yıl hangi birlikteydi eşin gelibolunun içindemi ortaköydemi

Back