Asker Eşleri

angelım 5. bölgede yaptıysa bir daha çıkmaz canım, 4 çıkabilir,onlar da eş götürülen yerler zaten sorun olmaz tatlım.

umarım düzelir sorunlarınız...evlilik terapistine bütün durumları anlatın özellikle sana yaşatılanları canım

çok sağol canım herşeyi anlatırım terapiste mutlaka.sende benim gibi tayin istiyosun sanırım.15inden sonra ilişik kesilcekmiş.bayramdan önce doğuda başlarız galiba göreve.

okyonus cum hiç izin konusunu kafana takma benim eşimede izin vermiceklerdi düğünden 2gün önce geldi kına ve düğün yapıldı ertesi gece yola koyulduk evimize gittik sen kalbini ferah tut herşey yolunda gidicek

herkese soruyorum arkadaşlar aşkmı mantıkmı ?

valla bu soruya şöyle cevap vereyim ben yıllar önce bir dilenciye para verdim bana dediki kızım Allah seni sevdiğine değil seni sevene kavuştursun.tabi o zaman bana beddua ediyor gibi geldi.ne diyorsun dedim ya sevmediğim adamla beni seviyor diyemi evlenicem dedim.ama eşimide beni çok sevdiği için sevdim.ve çok mutlu olduk birlikte.yani bence önce mantıklı düşünüceksin iyi birini bulucaksın sonrada aşık olucaksın:)

hoşgeldin fıstık.gün yapıyorduk kızlarla.çay içiyorduk:)

hoşbulduk..anca şimdi uyudu yaramazım..canım önceki msjlarında annenlerin evinde kışın soba olayını söylemişsin ya..minik bi elektrikli soba edinseniz..idare edebilir gece sizi..aklıma geldi de söylemeden geçmiyim dedim

nazar değdireceksiniz şimdi :)

yok yok ben kenafir gözlü değilimdir ilk kez görüyorum sizi..nereden katılıyorsunuz topiğimize? accık tanıtabilir misiniz..bu arada burası sizli bizli konuşmaya alışık değil yaaaa

okyonus üzülme kuşum...düğün için mutlaka izin verirler

angelcim eşin geçen görevde şırnaktaysa kuvvetle muhtemel birlikte gidilen bir yere çıkar tayininiz tecrübe konuşuyo

derincim urfada mısın hala..eşin geldi mi

matarani ne zaman taşınıyosunuz

sweetcim olumsuz konuşma kuzucum yaaaa bak evrene çağrı yapıyosun Allah korusun:90:

canım bizim 8 ekimde düğün 15 ekimde onun melekette 17 ekimde balayı otel ücreti bile ödendi yaz iznini alması gerekiyor ille birkaç günle olmaz :18:

yok canım vermezler merak etme.benimde eşim şırnakta.bir daha göndermezler diyo ama tamponlar filan var.yani doğunun bir çok yeride tampon nedense

inşallah canım
evet tampon bölge çok fazla malesef
artık kimi nereye göndereceklerini aklım kesmiyo
o zamanlar yeni de doğum yapmış olacağım inşallah
en çok bu düşündürüyor beni

geçen moralim çok bozuktu beni dinlediğiniz için ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.rabbim yuvalarımızda sağlık ve mutluluğu daim etsin inşallah

sadece şu sorun olabilir kızlar tayin konusunda 4. bölgeye gidip birliğin kayması eşim de ilk tayini 5te yaptı sonra ooo sarıkamış diye sevindik..şimdi bingölün bi ilçesinde yılın 9 ayı oradalar tek şansımız tayini 5 gibi göreceğiz 2 yıl.........kalan 1 yıldan az çok şükür

selam birtanecim, özlettin kendini. oğluşun bırakmıyor tabi ağzına sağlık güzel yazmışsın canım,
iyiyim aslında ama eşim bugün kötü şeyler anlattı, moralim bozuldu.
dilekçeme de hala cevap gelmedi, milli savunmasızlık bakanlığında hala

işte başvuruları yaptık.okullar 8 ile 12 arası açılcakmış..15 son ilişik kesilecek sanırım...meyil izni bayramla çakışıyor.bayramdan öncemi sonramı göreve başlıcaz bilemedim:S

canm bizim taşınma olayı garip bir hal aldı:)ağrıda yeni lojmanlar yapılıyo..toki yapıyormuş..ekimde teslim edilecekmiş..eski lojmanlar çok kötü diyor eşim..iki ay ordu evinde kalalım diyor..ben farketmez diyorum ...oda kararsız bende

bizde şans yok ki bende diyorum eşime batıya gideriz geçici görev derler alır götürürler seni diye

okyonus cum eşimde 30gün iznini hiç almamıştı doğuya yeni gitmesine rağmen verdiler 15ağustosta 15günlük izin alıyo kalan 15günüde kasımda alcakmış.verirler yoksa hakkı olan izni yakmazlar bide düğün davetiyesi verirsiniz davetli olunca mecbur verirler:)

canım tabi ki kalın..2 ay ne ki...oh ye iç yat yaparsınız....biz geçen kış minicik oğlumla neredeyse iki ay kaldık orduevinde bu kış da aynısını yapacağız..çocukla çok zor oluyor ama eminim rahat olur size...sonra da mis gibi yeni lojman..çok şanslısın bence bakalım seneye biz nasıl bir lojman göreceğiz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…