Asker Eşleri

aaa sweet nasıl şeyler düşünüyorsun öyle.sakın sakın içini ferah tut.böyle kötü şeyler düşünme.sağ slaim gelicek eşin.Allah onların yardımcısı onların yanında sen merak etme.eminim ediyorsundur ama her daraldığında bol bol dua oku.birde ben çok bunaldığımda hemen hayaler kurmaya başlıyorum.şöyle yapıcaz böyle gezicez diye.işede yarıyor sıkntımı atmaya başlıyorum.öyle kötü şeyler söyleme sakın bir daha canım:)

en güzeli işte fazla germemeli insan kendini. herşley olacağına varıyo sanuçta.

bende aynı durumdayım angel hep düşünüyorum nolcak diye inş. ayrılmayız eşlerimizden

verdiğin bu şansı iyi değerlendirir inşallah
aynı şeyleri tekrar yaşamazsın umarım
çok üzülmüştüm yaşadıklarına

%50 den az kalmış ya daha kolay geçer artık
sen de kendi evine geçer yerleşirsin rahat rahat inşallah

inşallah canım ya.sende bebeğinle eşinle çok mutlu olursun umarım böyle ayrılıklar olmasın çok can sıkıcı oluyor

seneye bizimde doğu tayini var bizde 7 aylık evli olcaz tayiner belli olduğunda inş. gidebilirim kalmam Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden onları korusun bizlere bağışlasın

amin canım.umarım yanında gidebilirsin sende.ama gidemezsende sıkma canını.o iyi olsun sağ slaim gelsin yeter.ama sakında kayınvalidenin yanınada gitme:)))))

neler yaşadığını bilmiyorum canım ama inşallah herşey yoluna girer.

inşallah canım
eşim buradan önce şırnaktaydı dağ karakolunda o zaman bekardı tabi
tekrar öyle bir yere verirler mi bilmiyorum

benm eşimde evlenmeden önce 2 sene geçici görevle şırnaktaydı tayin daire 5. bölgeye göndermeyiz seni dedi ve gerçekten de 4. bölgeye çıktı tayinimiz...umarım sizinde öyle olur ama herşeyin hayırlısı tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…