Asker Eşleri

tuanayı kaçırmışınız:)mataran, çok geçmiş olsun canım,dünürrrrr napıyosun:)okyonus merak etme mazeret izni verirler vermezlerse ben dilekçenizi yazarım sen merak etme:72:

tuanayı kaçırmışınız:)mataran, çok geçmiş olsun canım,dünürrrrr napıyosun:)okyonus merak etme mazeret izni verirler vermezlerse ben dilekçenizi yazarım sen merak etme:72:

izin vermezlerse kaçıcam diyor napçaz bilmiyorum denetleme var diyorlarmış kimse yoktu o idare etti bölüğü yaptıklarına bak :20:

selam kızlar, nasılsınız?
okyonuscum alırsınız izin merak etme, son ana kadar panik oluyo insan ama alınıyo bi şekilde tatlım.
derincim hoşgeldin göremiyodum kaç gündür..
matarani geçmiş olsun canım:71:

iyi akşamlar kızlar kociş nöbette ben buradayım :)) bizimde nöbetler belli oldu malesef 30 ağustos bayramın ilk günü nöbet varmış. ilk defa bayramın ilk günü tek başıma olacağım :'(

kızlar bayram nöbetleri can sıkıcıdır bilirim ama yine de halinize şükredin, bi günlük nöbetler gelir geçer. ertesi gün beraber olacaksınız.
biz bütün bayram ayrıyız,
kasıma kadar...
o da inşallah tabi:59:

kızlar bayram nöbetleri can sıkıcıdır bilirim ama yine de halinize şükredin, bi günlük nöbetler gelir geçer. ertesi gün beraber olacaksınız.
biz bütün bayram ayrıyız,
kasıma kadar...
o da inşallah tabi:59:

haklsıın canım.bu yıl başıları evlilik yıl dönümleri,kandiller,bayramlar....olmasa:(benimkide kasımda gelicek kısmetse.

kızlar kocalarınız nöbette benımkide nöbette hoş bir değişiklik yok benm için amaa özledim çok:(inşallh 15 inde izne ayrılacak...daha sonra bisürü iş ama olsun..ayrı kalınca biz değişime uğradık...çok uzak kalmak bize yaramıyor:)

kızlar ben de bayramın ilk günü yalnız olacağım
ilk bayramımız ama olsun artık ne yapalım
sweet ve jelby ağustosa geldik bile kızlar biliyorum sizin için zor geçiyor zaman ama az kaldıo artık kavuşacaksınız kocişlerinize:69:

boşwer canım, önemli olan canlarının sağlığı. özel günleri hiç önemsemiyorum artık

öyle tabikide ne bileyim bizde bir alışkanlık vardır bayram sabahı kalkılınca önce eşle bayramlaşılır eli öpülür.bende bayılırım kandillerde bayramlarda sabah kalkıp eşimin elini öpmeye.her bayram aklıma o gelir hemen duygulanırım:((

benimde eşim karakolda bu ara. izin istedi 15ağustosta izin başlıyo.sorunları halledip aramızı biraz daha düzeltme fırsatı olur diye umuyorum.evlilik terapistine de gidicez bakalım hayırlısı.manisada annemdeym bende gündüz feci sıcak.akşam daha serin oluyo.sizler nasılsınız kızlar?

Back