öyle tabikide ne bileyim bizde bir alışkanlık vardır bayram sabahı kalkılınca önce eşle bayramlaşılır eli öpülür.bende bayılırım kandillerde bayramlarda sabah kalkıp eşimin elini öpmeye.her bayram aklıma o gelir hemen duygulanırım(
darısı başımıza inşallah.inş kavuşursunuz ne diyim. bizim de yeni bitti doğu görevi
kızlar ben de bayramın ilk günü yalnız olacağım
ilk bayramımız ama olsun artık ne yapalım
sweet ve jelby ağustosa geldik bile kızlar biliyorum sizin için zor geçiyor zaman ama az kaldıo artık kavuşacaksınız kocişlerinize
öyle tabikide ne bileyim bizde bir alışkanlık vardır bayram sabahı kalkılınca önce eşle bayramlaşılır eli öpülür.bende bayılırım kandillerde bayramlarda sabah kalkıp eşimin elini öpmeye.her bayram aklıma o gelir hemen duygulanırım(
benimde eşim karakolda bu ara. izin istedi 15ağustosta izin başlıyo.sorunları halledip aramızı biraz daha düzeltme fırsatı olur diye umuyorum.evlilik terapistine de gidicez bakalım hayırlısı.manisada annemdeym bende gündüz feci sıcak.akşam daha serin oluyo.sizler nasılsınız kızlar?
benimde eşim karakolda bu ara. izin istedi 15ağustosta izin başlıyo.sorunları halledip aramızı biraz daha düzeltme fırsatı olur diye umuyorum.evlilik terapistine de gidicez bakalım hayırlısı.manisada annemdeym bende gündüz feci sıcak.akşam daha serin oluyo.sizler nasılsınız kızlar?
neler çektik neler değilmi. ne zore günler gördük ahh ahh
canım umarım problemlerinizi halledrsiniz
evlilik terapisi umarım işe yarar eşin için
burası da çok sıcak ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama zor duruyorum
darısı başımıza inşallah.
evet ya ben zaten hergün sayaca bakıp duruyorum artık rakamlar geriye doğru gidiyo.kaldı %49:)
olsun bizde kavuşunca birbirimizin değerini daha iyi anlarız yeni evli gibi oluruz hatta(çok eskidik ya 1 sene oldu:)
inşallah sağ salim döner, bütün bayramlarda yılbaşlarında nöbet tutsa da razıyım.
daha 20 gün oldu, gün saymakla bitecek gibi değil.
15 gün kala dönemeyenleri duyuyoruz ve saymak istemiyorum ben de.
zira her geçen gün duyduklarımdan umudum tükeniyor.
eşimin içinde bulunduğu koşullar rezalet,
başka bi ülkede gibiyim diyor.
belki de o hergün gördüğü yerli halk, eşimin arkasından plan yapıyor, ispiyonculuk ediyor.
allah hepsini bildiği gibi yapsın.
jelyb tatlım siz eşinle nekadar birlikte yaşaınız hemen doğu görevimi çıktı
inşallah sağ salim döner, bütün bayramlarda yılbaşlarında nöbet tutsa da razıyım.
daha 20 gün oldu, gün saymakla bitecek gibi değil.
15 gün kala dönemeyenleri duyuyoruz ve saymak istemiyorum ben de.
zira her geçen gün duyduklarımdan umudum tükeniyor.
eşimin içinde bulunduğu koşullar rezalet,
başka bi ülkede gibiyim diyor.
belki de o hergün gördüğü yerli halk, eşimin arkasından plan yapıyor, ispiyonculuk ediyor.
allah hepsini bildiği gibi yapsın.
burdan bütün asker eşlerine sesleniyorum. kendinize yalnız olduğunuz zaman yeni uğraşlar bulun. ne bileyim kityap okuyun. kurslara gidin. ben mesela doğu görevinde 2 yıllık bitirdim. fala ilgim vardı onu geliştirdim. ne bileyim bu tür uğraşlar bulun kendizine işte.
7-8 ay kadar birlikteydik canım.kasımda evlendik biz.bu kasımda 2 yıl olucak kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?