Asker Eşleri

kızlar eşlerimiz bir günde olsa birkaç ayda olsa yine özleniyorlar. Allah hepimize sabır versin inşallah. onlar sağ olsun onların gölgesi üzerimizden eksik olmasın yeter.

neler çektik neler değilmi. ne zore günler gördük ahh ahh

inş kavuşursunuz ne diyim. bizim de yeni bitti doğu görevi
darısı başımıza inşallah.

evet ya ben zaten hergün sayaca bakıp duruyorum artık rakamlar geriye doğru gidiyo.kaldı %49:)

neler çektik neler değilmi. ne zore günler gördük ahh ahh

canım umarım problemlerinizi halledrsiniz
evlilik terapisi umarım işe yarar eşin için
burası da çok sıcak ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama zor duruyorum

gidicekmisin eşinin yanına canım inş. halledersiniz sorunlarınız son bir şansmı verdin? ben bunalıma girdim ekimde izin kullanamazsın demişler nişanlıma ekimde düğünümüz var nasıl iş yaa:84:

burdan bütün asker eşlerine sesleniyorum. kendinize yalnız olduğunuz zaman yeni uğraşlar bulun. ne bileyim kityap okuyun. kurslara gidin. ben mesela doğu görevinde 2 yıllık bitirdim. fala ilgim vardı onu geliştirdim. ne bileyim bu tür uğraşlar bulun kendizine işte.

inşallah sağ salim döner, bütün bayramlarda yılbaşlarında nöbet tutsa da razıyım.
daha 20 gün oldu, gün saymakla bitecek gibi değil.
15 gün kala dönemeyenleri duyuyoruz ve saymak istemiyorum ben de.
zira her geçen gün duyduklarımdan umudum tükeniyor.
eşimin içinde bulunduğu koşullar rezalet,
başka bi ülkede gibiyim diyor.
belki de o hergün gördüğü yerli halk, eşimin arkasından plan yapıyor, ispiyonculuk ediyor.
allah hepsini bildiği gibi yapsın.

jelyb tatlım siz eşinle nekadar birlikte yaşaınız hemen doğu görevimi çıktı

inşallah eşim düzelir bundan sonra üzmez beni.tayin isticem eşimin yanına 1 şans verdim çok ısrar etti pişman olduğunu düşündüm.yinede biraz zaman ihtiyaç var tam olarak unutmam için olanları.Ağustosa geldik kızlar az kaldı bu sıcaklar çok sürmez serinler artık.

aklına kötü şeyler getirme canım iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun zaman çabucak geçsin inşallah. bol bol dua et eşine ve tüm silah arkadaşlarına. bizim dualarımızda onlarla. sen sıkma canını ona her arayışında moral ve güç ver canımcım

Sweetcim kötü düşünme tatlım
sağ salim dönecek inşallah emin olun dualarımda eşinden ayrı olan herkes var
allah o kalleşlere fırsat vermesin
seney bizim de doğu tayinimiz var nereye gönderirler allah bilir belki ben de gidemem
şimdiden düşünüyorum

umarım düzelir sorunlarınız...evlilik terapistine bütün durumları anlatın özellikle sana yaşatılanları canım

uğraş çok canım zaten, allahtan çalışıyorum yoksa yerdim evde kafayı.
arkadaşlarımızında bebişleri var,
ama yine de insan düşünmeyi engelleyemiyor.
akşam eve gelip spor yapıorum bi saat ama elimde kumanda tv açık,haberler...

7-8 ay kadar birlikteydik canım.kasımda evlendik biz.bu kasımda 2 yıl olucak kısmetse.

seneye bizimde doğu tayini var bizde 7 aylık evli olcaz tayiner belli olduğunda inş. gidebilirim kalmam Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden onları korusun bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…