Asker Eşleri

kızlar van başkale'de 3 şehidimiz var
çok sinirlerim bozuldu
burada bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum
Allah sabır versin diyorum yine elimden birşey gelmiyor malesef
Bu kalleşlerin soyu tükensin inşallah
Ramazan sevincini acıya dönüştürdü köpekler

canım hepimizin başı sağ olsun allah ailelerine sabır versin biz bu köpeklerin soyunun tükeneceği günü görecekmiyiz acaba :84::72:

nöbet listesi belli olmuş bayram yine bizde patlamış:93:

evet biizimkide belli oldu canım 30 agustosta bayramlama varmış cumada tail olup olmadığı muallakmış bizimde sanırım burudur işi yattı işin kötüsü ekimde izin alamzasın diormuş bazı komutanlar bizim düğün ekimde napçaz bilmiyorum moralim bozuk:50:

iyi akşamlar canım moralim bozuk ekimde izin vermeyiz diyorlarmış nişanlıma ekimde düğünümüz var nasıl olcak inş. alırız izin yoksa naparız :50:sen napıyorsun canım nasıl gidiyor hamilelik

evet biizimkide belli oldu canım 30 agustosta bayramlama varmış cumada tail olup olmadığı muallakmış bizimde sanırım burudur işi yattı işin kötüsü ekimde izin alamzasın diormuş bazı komutanlar bizim düğün ekimde napçaz bilmiyorum moralim bozuk:50:
canm düğüne izin olur yaamazeret izni olur en azındann bozma moralini
İyi akşamlar güzeller,ne yapıyorsunuz?

selam tatlışş...mide ve bağırsak bozukluğu dışında ıyıyım.mikrobik sanırım:S

geçmiş olsun cnm inş. dediğin gibi olur denetleme var diyorlarmış şimdi bide bu çıktı :84:

iyi akşamlar canım moralim bozuk ekimde izin vermeyiz diyorlarmış nişanlıma ekimde düğünümüz var nasıl olcak inş. alırız izin yoksa naparız :50:sen napıyorsun canım nasıl gidiyor hamilelik

Canım alır ya bi şekilde almak zorunda. Benim eşimede çok fazla alamamıştı düğünden 2 gün önce gelebilmişti. Ama yaptık düğünü:1: telaş yapma hallolur:34: İyiyim canım ben de iyi gidiyor çok şükür her şey yolunda.

Aaaa geçmiş olsun kuzum,o da çekilmez sıcaklarda:37: Okullar açıldımı baktınmı?

Canım alır ya bi şekilde almak zorunda. Benim eşimede çok fazla alamamıştı düğünden 2 gün önce gelebilmişti. Ama yaptık düğünü:1: telaş yapma hallolur:34: İyiyim canım ben de iyi gidiyor çok şükür her şey yolunda.

Aaaa geçmiş olsun kuzum,o da çekilmez sıcaklarda:37: Okullar açıldımı baktınmı?

ah bebeğim evet sbahtan beri hiçbişe yiyemiyorum,çıkarıyorum:((((okullar 8ınde açılcakmış...il bakanlık onayladı bekleyeceğiz şimdi:)sen nerdesin ankarada bakayım nasıl gidiyor...gezebiliyor musunnn

Back