Asker Eşleri

selam kk nın güzel hanımları.nasılısınız bakalım?bende br ay kaar sonra kayınvalidezede olucam inşallah:)aman yaa zaman yaklaştıkça benide afakanlar basıyor ya.o kadın şimdi aylarca çekilirmi a dostlar ne yapıcam ben?artık yandık jeli çocuğa bak jeli yemek yap jeli bulaşık jeli çamaşır jeli ebesinin gözü :((

hiç takma tripleri canım boşver
şimdi evindesin eşinlesin

aman canım sallamıyorum onu. hep ben konuşayım herşeyi en çok ben bilirim havasında. bende onu sallamayınca diğer eltileri bana övmeye başladı ben hiç takmayınca izin dönüşü son gün eşimi kırınca iyice gözümden düştü.herkesi yavaş yavaş tanımaya başladım. herkes kendi değerini ortaya koyuyo.

selam kk nın güzel hanımları.nasılısınız bakalım?bende br ay kaar sonra kayınvalidezede olucam inşallah:)aman yaa zaman yaklaştıkça benide afakanlar basıyor ya.o kadın şimdi aylarca çekilirmi a dostlar ne yapıcam ben?artık yandık jeli çocuğa bak jeli yemek yap jeli bulaşık jeli çamaşır jeli ebesinin gözü :((

hiçmi yardımcı olmuyo sana canım herşeyi sendenmi bekliyo?

slm tatlım iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıklarına başlıyoruz yavaş yavaş evimi temizledik haftasonu :24: kayınvalidene geldi demek sıra sayılı gün çabuk geçer canım inş. sorunsuz geçer günlerin eşine kavuşursun en kısa zamanda bebişin napıyor

hiçmi yardımcı olmuyo sana canım herşeyi sendenmi bekliyo?

sabah kalkıyo kumandayı bir alıyo elne izlediği dizilrin tekrarından başlıyo akşama kadar dizi dizi dizi.hatta kayınpederim kzııyo bıktım senden dizi izlemenden yakında yemekte yemiceksin dizi izlicem diye diyincede saolsun gelinim sofrayı önüme getiriyo diyo.o derecedeyiz yani.

slm tatlım iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıklarına başlıyoruz yavaş yavaş evimi temizledik haftasonu :24: kayınvalidene geldi demek sıra sayılı gün çabuk geçer canım inş. sorunsuz geçer günlerin eşine kavuşursun en kısa zamanda bebişin napıyor

ay ne güzel telaşlar bunlar canım.yakında izde aynı evde yaşamaya başlıcaksınız.düşüncesi bile güzel.bebiş çok yaramaz çok.şimdi birde kanepelere çıkmayı öğrendi tekbaşına.çıkıyo iniyo koşuyo bir görseniz sevinmesini.tek başına bir şeyleri başarmaya başladı ya paşa adam oldu artık:)

sabah kalkıyo kumandayı bir alıyo elne izlediği dizilrin tekrarından başlıyo akşama kadar dizi dizi dizi.hatta kayınpederim kzııyo bıktım senden dizi izlemenden yakında yemekte yemiceksin dizi izlicem diye diyincede saolsun gelinim sofrayı önüme getiriyo diyo.o derecedeyiz yani.

Allah yardımcın olsun canım çabucak geçer zaman inşallah. benim kayınvalidede tam tersi yemekleri o yapacak bulaşığı o yıkayacak. herşeye müdahale edecek. bende bu durumdan şikayetçiyim. bi ortası yokmu bu kayınvalidelerin.

Allah yardımcın olsun canım çabucak geçer zaman inşallah. benim kayınvalidede tam tersi yemekleri o yapacak bulaşığı o yıkayacak. herşeye müdahale edecek. bende bu durumdan şikayetçiyim. bi ortası yokmu bu kayınvalidelerin.

sendemi kayınvalidenin yanındaydın

hyr cnm arada sırada kalmaya geldiğide yapıo öyle.

arada sırada olsa bende razı olucam ama aylarca aynı evde off.birde biz hiç anlaşamıyoruz.oğlumun parası oğlumun evi oğlumun bilmem nesi sürekli kıskanıyo.yarabbim oruçlu oruçlu bir ton günaha girdim.:)

arada sırada olsa bende razı olucam ama aylarca aynı evde off.birde biz hiç anlaşamıyoruz.oğlumun parası oğlumun evi oğlumun bilmem nesi sürekli kıskanıyo.yarabbim oruçlu oruçlu bir ton günaha girdim.:)

canım neden birlikte kalmak zorundasın?eşin hiç müdale etmiyomu bu duruma

jelyb canım daha önce de konuşmuştuk hatırlıyorum senin kayınvalideni de,
sinirlerimizi zıplatmasın bak karı kuvvetleri olarak yürürüz üzerine. kocasından ayrı kadına işkence etmesin :47:
senin derdin sana yetiyor, ne olur azıcık da kendi totosunu kaldırsa yerinden.
gitmesen olmaz mı canım, ailenin yanında iyiydin...:59:

jelyb canım daha önce de konuşmuştuk hatırlıyorum senin kayınvalideni de,
sinirlerimizi zıplatmasın bak karı kuvvetleri olarak yürürüz üzerine. kocasından ayrı kadına işkence etmesin :47:
senin derdin sana yetiyor, ne olur azıcık da kendi totosunu kaldırsa yerinden.
gitmesen olmaz mı canım, ailenin yanında iyiydin...:59:

canım aslında bana ne git diyen var nede gel.ama kışın sorun olucak bana.kalıcak yer yok.birde bilyosun abimde evlendi kalabalıklaştı ev.:(

canım aslında bana ne git diyen var nede gel.ama kışın sorun olucak bana.kalıcak yer yok.birde bilyosun abimde evlendi kalabalıklaştı ev.:(

canım bence acele etme ailenin yanından gitmek için. abin de evlendi tabi zor oluyordur ama senin halin de ortada yani, eşin görevde, sana sahip çıkmak onlar için de sorun olmaz ki.
kayınvaliden rahat ediyordur tabi sen gelince, ama azıcık da değer verse,ya da sana yardımcı olabilse keşke.
oğlunun emanetisin sen.

canım bence acele etme ailenin yanından gitmek için. abin de evlendi tabi zor oluyordur ama senin halin de ortada yani, eşin görevde, sana sahip çıkmak onlar için de sorun olmaz ki.
kayınvaliden rahat ediyordur tabi sen gelince, ama azıcık da değer verse,ya da sana yardımcı olabilse keşke.
oğlunun emanetisin sen.

canım açıkçası aileminde elinden gelen bir şey yok.ev sobalı odanın birinde soba yanıcak haliyle oda gelinin odasına yakın.yani orda yatıp kalkmam bile sorun.soğuk odada yatamam oğlum var.önce oğlumu düşünüyorum.hem gelinde beni istemcektir zamanla.yani aslında sorun bir değil.ama ben öyle yok oğlumun emaneti yok gelinimi seviorum muhabbetlerine inanmıyorum.ben onada dedim ben senin kızın değilim sende benim annem değilsin.ben burda misafirim burası benim evim değil.ona göre davran bana dedim.ama anlayan yok.onda zerre gurur yok alışmış kavgaya dövüşe bendede kalmadı gurur.iyice yüz göz oldum eşimin sayesinde.

malesef öyleymişiz gibi davranmıyorlar canım haklısın. sanki biz onlara bakmak zorundaymışız, oğullarının paralarını onlara aktarmak zorundaymışız gibi...eşlerimiz oralarda para harcayamıyor ya tabi, biz burda yiyoruz rahat rahat, o batıyor eminim.keşke eşin biraz onlara göz dağı verebilseydi

selam kızlar:34:

jelby kaderdaşım benim:70: biz de eylül ortasında gitmeyi düşünüyoruz...Allah yardımcın olsun o ne yaaa:47: benimki tam tersi..aman sakın sen bırak ben yaparım aman ben ederim..suyumu bile getirip önüme koyar, günde bin kez ne pişireyim ne istersin diye sorar, üç öğünümü masaya hazır eder peçetesi suyuyla mutfağa çağırır..ayy yook ben sana nasıl iş yaptırayım der hep ben zevkle yapıyorum der:69: kayınpederim meyvemi dilimler tabağa çatalla servis yapar:69: yani iş yaptırmayı bırak, ilgiyi abartıyolar..bu da beni sıkıyo:24: ne zaman gitsek birsürü hediyemiz alınmış olur, sürekli bişe yemiyosun der tabaklarımı silip süpürdüğüm halde:37: abartıyo herşeyi......temizliği zaten gıcık görümcem yapıyo:27: öyleler canım işte..belki ben kendi annemlerle kıyasladığım için şikayet ediyorum bazen..incelik bekliyorum galiba:44: mesela kimlik kartları değişecekmiş eşim burdayken istedi..apsyle yolladılar..ben beklerdim ki bir minik bişe de oğlum için koymuş olsunlar ne bileyim çam sakızı çoban armağanı...hani annemlere karşı beni kabartsınlar isterdim..yok tek kimlik geldi..........neyse ya sanırım ben abartıyorum bazen:31: doğuma gelirken dolu dolu geldiler benim bileziğimden oğluşun altınları birsürü kıyafet falan, evdeki herkese hediye....ama ben de hastanede evde misafir gibi oturdular ona kızdım....aman neyse canımcım herkesin derdi farklı farklı hakkımızda hayırlısı inşallah:55:

Back