Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım iyiydi çok şükür dolu dolu geçti.
iyiyim canımcım tatil güzeldi biraz görümce hanımın tripleriyle uğraşsamda fena değildi.
hiç takma tripleri canım boşver
şimdi evindesin eşinlesin
selam kk nın güzel hanımları.nasılısınız bakalım?bende br ay kaar sonra kayınvalidezede olucam inşallah:)aman yaa zaman yaklaştıkça benide afakanlar basıyor ya.o kadın şimdi aylarca çekilirmi a dostlar ne yapıcam ben?artık yandık jeli çocuğa bak jeli yemek yap jeli bulaşık jeli çamaşır jeli ebesinin gözü(
selam kk nın güzel hanımları.nasılısınız bakalım?bende br ay kaar sonra kayınvalidezede olucam inşallah:)aman yaa zaman yaklaştıkça benide afakanlar basıyor ya.o kadın şimdi aylarca çekilirmi a dostlar ne yapıcam ben?artık yandık jeli çocuğa bak jeli yemek yap jeli bulaşık jeli çamaşır jeli ebesinin gözü(
hiçmi yardımcı olmuyo sana canım herşeyi sendenmi bekliyo?
slm tatlım iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıklarına başlıyoruz yavaş yavaş evimi temizledik haftasonukayınvalidene geldi demek sıra sayılı gün çabuk geçer canım inş. sorunsuz geçer günlerin eşine kavuşursun en kısa zamanda bebişin napıyor
sabah kalkıyo kumandayı bir alıyo elne izlediği dizilrin tekrarından başlıyo akşama kadar dizi dizi dizi.hatta kayınpederim kzııyo bıktım senden dizi izlemenden yakında yemekte yemiceksin dizi izlicem diye diyincede saolsun gelinim sofrayı önüme getiriyo diyo.o derecedeyiz yani.
Allah yardımcın olsun canım çabucak geçer zaman inşallah. benim kayınvalidede tam tersi yemekleri o yapacak bulaşığı o yıkayacak. herşeye müdahale edecek. bende bu durumdan şikayetçiyim. bi ortası yokmu bu kayınvalidelerin.
sendemi kayınvalidenin yanındaydın
hyr cnm arada sırada kalmaya geldiğide yapıo öyle.
arada sırada olsa bende razı olucam ama aylarca aynı evde off.birde biz hiç anlaşamıyoruz.oğlumun parası oğlumun evi oğlumun bilmem nesi sürekli kıskanıyo.yarabbim oruçlu oruçlu bir ton günaha girdim.:)
jelyb canım daha önce de konuşmuştuk hatırlıyorum senin kayınvalideni de,
sinirlerimizi zıplatmasın bak karı kuvvetleri olarak yürürüz üzerine. kocasından ayrı kadına işkence etmesin
senin derdin sana yetiyor, ne olur azıcık da kendi totosunu kaldırsa yerinden.
gitmesen olmaz mı canım, ailenin yanında iyiydin...![]()
canım neden birlikte kalmak zorundasın?eşin hiç müdale etmiyomu bu duruma
canım aslında bana ne git diyen var nede gel.ama kışın sorun olucak bana.kalıcak yer yok.birde bilyosun abimde evlendi kalabalıklaştı ev.![]()
canım bence acele etme ailenin yanından gitmek için. abin de evlendi tabi zor oluyordur ama senin halin de ortada yani, eşin görevde, sana sahip çıkmak onlar için de sorun olmaz ki.
kayınvaliden rahat ediyordur tabi sen gelince, ama azıcık da değer verse,ya da sana yardımcı olabilse keşke.
oğlunun emanetisin sen.