- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
yok cnm kpss sınavdan 85 aldım atanmayı beklıyorum :2:
bölümün ne canım?
sınav sonuçları belli olmadıki daha??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm kpss sınavdan 85 aldım atanmayı beklıyorum :2:
hıı evet evet bildim...şimdi kimbilir kimlerle evlilerdir, kısmet..herkes bizim gibi şanslı değil made walla..çok şükür ilk sevgilimle evlendim evlendik...seviyos seviliyos...ayy evet ya siz nişanlıydınız biz nişanlanacaktık dahabide bi arkadaş daha vardı hatırlıyomusun oda tabip bi teğmenle evlenecekti...sonra ayrıldı onlar malesef...
ne güzel batıdan batıya..bizim burada ömrümüz çürüyo bee
cnm ben önlisans muhasebe bölümü mezunuyum.bizim bi 10 gün kadar önce belli oldu.küsüratlarda kaldım.kasıma kaldım artıkbölümün ne canım?
sınav sonuçları belli olmadıki daha??
hıı evet evet bildim...şimdi kimbilir kimlerle evlilerdir, kısmet..herkes bizim gibi şanslı değil made walla..çok şükür ilk sevgilimle evlendim evlendik...seviyos seviliyos....akranlarımız şimdi harıl harıl koca arıyo
![]()
ya ben doğudan usandım artık babamla da amasya ankara bı mardın bı dıyarbakır yaptık.bi de eşimle giresun diyarbakır yapınca fenalık geldi diyarbakırdan artık.bi sene bitti 1 senemiz kaldı iştene kadar kaldı görev süreniz?
cnm ben önlisans muhasebe bölümü mezunuyum.bizim bi 10 gün kadar önce belli oldu.küsüratlarda kaldım.kasıma kaldım artık
eşin jandarma mı? çoğu doğuda artık lojman var.dış karakol haricinde inş güzel yerler çıkaryok canım ben tekirdağda çalışıyorum 8 ekimde düğünümüz var nasipse hazırlıklar için çanakkaledeyim artık seneye doğu tayini var bizimde eş götürülemeyen yer çıkarsa bende kalıcam çanakkalede ailem orda nişanlımda orda görev yapıyor şimdilik batıdan batıya tayin nerde görülmüş ki daha ilk tayin yeri nişanlımın sonrası Allah kerim
ya ben doğudan usandım artık babamla da amasya ankara bı mardın bı dıyarbakır yaptık.bi de eşimle giresun diyarbakır yapınca fenalık geldi diyarbakırdan artık.bi sene bitti 1 senemiz kaldı işte
orası öyle hemen dibimde balkona otruyorum nöbetlerde sabahtan akşama kadar onu izliyorum...anlıyorum ama iyi yanından bak eşinle yanyanasınhem çoğu gitmiş azı kalmış
![]()
ya ben doğudan usandım artık babamla da amasya ankara bı mardın bı dıyarbakır yaptık.bi de eşimle giresun diyarbakır yapınca fenalık geldi diyarbakırdan artık.bi sene bitti 1 senemiz kaldı işte
merhaba yeni buldum sayfayı benim eşimde askerde 15 aylık bi oğluuz var babamızın gelmesini 4 gözle bekliyoruz şubatta nasip olursa burda herkesin eşi askerdemi burdakilerin
merhaba yeni buldum sayfayı benim eşimde askerde 15 aylık bi oğluuz var babamızın gelmesini 4 gözle bekliyoruz şubatta nasip olursa burda herkesin eşi askerdemi burdakilerin
eşin jandarma mı? çoğu doğuda artık lojman var.dış karakol haricinde inş güzel yerler çıkar
hayırlısı olsun, ama eşinle olduğuna şükret bence canım. o yanında ya nereye gittiğinin bi önemi yok, eş götürülemeyen görev çıktı bize. inşallah kimseye çıkmaz artık profesyonel mi yapıyolar polis mi alıyorlar bilmem