• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

iyi geceler kızlar saç renkler topik cıvıldamış :71:
ayyhh monoo eşine süper demiş:D bu arada kzılar konu açılmışken birşey soracağım..ben evdeki günlük yaşantımda okuldan eve gelirim 3 civarı.mutfağa geçip yemek vs...tabi üstümde eşofmanlar...hani bazı hanımlar eşlerine süslenip püsleniyorlarmış..ben birkere öyle yaptım eşim nereye gidiyon deedi...siz ne yapıyorsunuz..
ü

bende o gruptanım hiç eşofman falan giyemem tabi eşim için değil yapım böyle,kendimi hasta gibi hissediyorum esofmanla. sacım düzgün istediğim gibi olmalı hep,ama makyajı sevmiyorum , doğallık daha güzel

fazla doğaldır evet kocacım...basket topuyla sivasın tek büyük olan caddesinde basket topuyla kuzenimle birbirlerine pas ata ata geçen tiplr:Dözledimmi ne:D
bırakmayalım tabi birbirimizi :Dhadi iyi gecelerr sanaa ve yarın mesaiye gideceklere:Dhihi öğretmen olmanın en iyi yanımı ne:D

Kesinlikle canım...Bazen derste delleniyor ya insan, işte o zaman hep bu anı düşlerdim ben:1:

iyi geceler kızlar saç renkler topik cıvıldamış :71:
ü

bende o gruptanım hiç eşofman falan giyemem tabi eşim için değil yapım böyle,kendimi hasta gibi hissediyorum esofmanla. sacım düzgün istediğim gibi olmalı hep,ama makyajı sevmiyorum , doğallık daha güzel

Ben de pek giymiyorum eşofman canım. Zaten bu aralar çok sıcak olduğu için direk şort atlet:1: Makyajda evde yapmam ama allığımı hiç eksik etmem:1: eşim allık sürdüğümde bana yayla çocuğu diyor:1:

ayyhh monoo eşine süper demiş:D bu arada kzılar konu açılmışken birşey soracağım..ben evdeki günlük yaşantımda okuldan eve gelirim 3 civarı.mutfağa geçip yemek vs...tabi üstümde eşofmanlar...hani bazı hanımlar eşlerine süslenip püsleniyorlarmış..ben birkere öyle yaptım eşim nereye gidiyon deedi...siz ne yapıyorsunuz..

Ben de pek giymiyorum eşofman canım. Zaten bu aralar çok sıcak olduğu için direk şort atlet:1: Makyajda evde yapmam ama allığımı hiç eksik etmem:1: eşim allık sürdüğümde bana yayla çocuğu diyor:1:

bende allığı bu sene arada sırada sürmeye başladım canım oda ten rengine yakın bir tonda alışkın olmayınca bana gözüme tuhaf görnüyor kendimde aa başkalarında çok hoşuma gidiyor

kız bizde malzeme çoktur..odun bir çiftiz...bir gün tel açtı dediki akşam sürpriz yapacağım çok sevinceksin..ayy aşkım dedim ne aldın çok merak ettim..sölemem dedi..ben yalvardım saat yüük kıyafet neyse söylemedi..akşam bir geldi elinde 5litrelik zeytinyağı ve bir poşet deve sucuğu:DDgülmim diyorum ama yok patlattım kahkahayı:D

matarani inanmıyorum yaaa
aynısını benm eşim de yaptııı:1:
aşkım bişeyler getiriyorum sana çok sevinceksin dedi:D
ben de bekliyorum bi girdi içeri bi koku yayıldı içeri:D
koca bi poşet sucuk:60::60:

bu hediyeye en çok ben sevinirdim heralde:))sucuksuz kahvaltı yapmam.onun için eşim bana böööyyle bir poşet sucuk getirse boynuna atlardım:1::1::1::1:

Son düzenleme:
yok canım hala beklemedeler. malum o bölge hareketli. onlar da pek bişey bilmiyor.

anladım canım hayırlısıyla yerine yerleşsin inşallah.eşimle her konuştuğumuzda çok yoğun olduklaırnı söylüyor.malum tayinciler geliyor hepsiyle eşim görüşüyor nerde olduklarını filan öğrenmek için.

slm kızlar napıyosunuz ben kızarmış tavuk gibi oldum yer yanım yanıyorr:52:bikini izi felaket çıkmış kesin derilerim sıyulcak su bile toplar uff deniz deniz diye delirdim gördüm denize:51:

Back