• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam bayanlar.mono canm açık söylim siyah daha sert gösteriyor seni yaptırdığın renk göze batmıyor ama değişim için çok radikal olmuş.yavaş yavaş yapsaydın alışırdın.:)bende değiştireceğim 6 senedir falan hiç boyamadım saçımı çok sıkıldım.sadece uçlarına ışıltı olsun diye açtıracağım.bakalım ben nasıl bir şekilde olacağım:)sanırım hepimiz bunalımdayız..

aa birtane unutmadan facede senin yüklediğin fotolara bakarken eşimde vardı ve eşini simayen tanıdığını söyledi...devre olabilirler sanırım..kaçlı senin eşin bebeişim?

tatlişkom eşim 2001li..çok merak ettim şimdi...belki çalıştığı yerden diycem ama siz adanaydınız biz ankara..önce eşimin bir de tuncelisi var..sor bakalım:1:

tatlişkom eşim 2001li..çok merak ettim şimdi...belki çalıştığı yerden diycem ama siz adanaydınız biz ankara..önce eşimin bir de tuncelisi var..sor bakalım:1:

hıımm yok kız eşim 2004 lü:)okulda belkim simayen görmüştür.ilk görev yeri adanaydı kuzum zaten...öncesi yok.1 sene şırnak geçici görevi var..nası bir geçici görevse 2 hafta demişlerdi 13 ay kalmıştı:S

hıımm yok kız eşim 2004 lü:)okulda belkim simayen görmüştür.ilk görev yeri adanaydı kuzum zaten...öncesi yok.1 sene şırnak geçici görevi var..nası bir geçici görevse 2 hafta demişlerdi 13 ay kalmıştı:S

evet son senesinden tanıyo demek ki:31: canım senin eşin de piyadeydi dimi...adana nasıldı mesai olarak..seneye biz de yazabilcez gerçi ben pek istemiyorum.ççoooooooookk akrabam var adanada da o bakımdan:35:

evet son senesinden tanıyo demek ki:31: canım senin eşin de piyadeydi dimi...adana nasıldı mesai olarak..seneye biz de yazabilcez gerçi ben pek istemiyorum.ççoooooooookk akrabam var adanada da o bakımdan:35:

yok canm eşim muhabereci..ama adanayı ben çok çok seviyordum...tekrar gitme şansımız olsa bi an düşünmem:(

sweetcim nasılsın canım benim...toparladın mı kendini birazcık

sağol canım düşündüğn için, idare ediyorum.haberlere bakmamaya çalışıyorum. bugün de evlilik yıldönümümüz...sağ salim gelsin de acısını çıkarırız inşallah

sen nasılsın canım

sağol canım düşündüğn için, idare ediyorum.haberlere bakmamaya çalışıyorum. bugün de evlilik yıldönümümüz...sağ salim gelsin de acısını çıkarırız inşallah

sen nasılsın canım

canım gününüz kutlu olsun.....inşallah tatlım yeter ki sağlık olsun...biz de geçen yıl ayrı geçirdik:59: tüm gün belki sürpriz yapar gelir diye beklemiştim:50: zil çalıp da kapıya bir koşuşum vardı ki...sonra karşımda çiçekçi çocuğu bulunca hüngür fış ağlamıştım:37: bu sene biliyorum ki yine ayrıyız ve gelemeyecek.........ama yürekler hep bir.......iyi geceler canım.....:71: bu arada senin face var mıydı..öptm

sen nasılsın canım

ben iyiyim canım ailemleyim işte...onlrıda çok özlemişim ama işte bazı sıkıntılara birebir şahit olmak çok üzüyor insanı..bazen uzak olmak daha mı iyi bilmiyorum ki:Sbencilim mi diye düşünüyorum ama dayanamıyor insan...yani anneannem annemlerle kalıyor..çok hasta .yürüyemiyor..anneminde artık sinirleri boulmuş.ağlayıp duruyor...anneannem hep mutsuz resmen öleyim diye dua ediyor.eşimle tatil fotolarına bakıp rahatlatmaya çalışıyordum kendimi deminden beri:S...kıyamıyorum ikisinede...asallahım sağlık versin herkese

özlem benim için de gez yaa çok istiyorum parisi görmeyi...annen orda mı yaşıyo

selam kızlarrrrrr.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

benm moralim bozuk saçımı boyattım
iğrenç oldu hiç beğenmedim
ağlamak istiyorummmmm:43::43:

hepinizin yerine gezecem bitanem evet ailem burda yaşıyor :)) monişim saçların hoş olmuş belki bi kaç tane koyulaştırabilirsin gözün alışmadığı için tuhaf geliyodur

Son düzenleme:
canım gününüz kutlu olsun.....inşallah tatlım yeter ki sağlık olsun...biz de geçen yıl ayrı geçirdik:59: tüm gün belki sürpriz yapar gelir diye beklemiştim:50: zil çalıp da kapıya bir koşuşum vardı ki...sonra karşımda çiçekçi çocuğu bulunca hüngür fış ağlamıştım:37: bu sene biliyorum ki yine ayrıyız ve gelemeyecek.........ama yürekler hep bir.......iyi geceler canım.....:71: bu arada senin face var mıydı..öptm

inşallah canım,eşimin aklına bile gelmez şu haldeyken yıldönümü falan ama ben bugün baya kötüyüm evde.hep geçen sene geliyor aklıma. nasıl koşturuyorduk şimdi kuaför hazırlıklar...canı sağolsun başka bişey istemiyorum.

ben iyiyim canım ailemleyim işte...onlrıda çok özlemişim ama işte bazı sıkıntılara birebir şahit olmak çok üzüyor insanı..bazen uzak olmak daha mı iyi bilmiyorum ki:Sbencilim mi diye düşünüyorum ama dayanamıyor insan...yani anneannem annemlerle kalıyor..çok hasta .yürüyemiyor..anneminde artık sinirleri boulmuş.ağlayıp duruyor...anneannem hep mutsuz resmen öleyim diye dua ediyor.eşimle tatil fotolarına bakıp rahatlatmaya çalışıyordum kendimi deminden beri:S...kıyamıyorum ikisinede...asallahım sağlık versin herkese

çok doğru söylemişsin canım ya, çok geçmiş olsun anneannene, yaşlılık zor:( ben de yalnız kalınca daha rahat etti kafam. başkaları olunca daha çok strese girdik eşimle.onların dertlerini konuşmak bile gerdi bizi son iki gün. öncesinde gezip tozup son günlerin tadını çıkarıyorduk. bencillik gibi geliyor ama bizim derdimiz bize yetiyor tatlım.eşimin muhteşem 3lüsü bi de iyice strese soktular bizi, yok nasıl gideceksin nerde kalacaksın korkuyor musun...böyle şey sorulur mu allah aşkına?

Son düzenleme:
"Sayın KAHRAMAN KÜRT GERİLLASI,

Beni facebook ya da twitter hesabından takip ediyorsun ,biliyorum. Çünkü sen artık dağlarda değil merkezde şehirlerde en önemlisi de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunuyorsun.Bu mektubu senin yaptıklarınla ilgili yazıyorum ve sana mektubun sonunda sesleneceğim, o yüzden sabırsızlanma ve mektubu sonuna kadar oku.

Bu satırları çok dolduğum için yazıyorum İSYANIM VAR! Dün 13 tane kahraman askerimizi şehit verdik.Son hafta içinde Tuncelide hakkari çukurcada yüksekova MERKEZDE(!) şehitler verdik. Acımız büyük.Ama bizi üzen sadece şehitlerimizi gözyaşları içinde uğurlamak olmadı. Yüksekova merkezde 2 uzman çavuşumuzu kahpece arkasından vurdular. ULUSAL(!) basınımızda 5. ya da 6. sırada yer aldı 45 saniye belki de daha az sürede.Tabi buna şaşırmadım hep böyle olur dedim kendimce. Sayın devlet büyüklerimiz zahmet edip de olağanüstü toplanmadı bölgeye gelmedi.Niye mi?Çünkü olay sıradandı şehit sayısı sadece 2 idi ve Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında ilçe merkezinde bu tip olaylar olabilirdi.Dün Diyarbakırda 13 şehit verdik ve herkes planlarını iptal etti ve toplantılar yapıldı vahşi olayı lanetliyoruz dendi ULUSAL(!) basınımız gün boyu haberler verdi. Bugün haberleri izleyemedim ama tahminimce bugün de cenaze törenlerini uzun uzun hayat hikayeleri ile birlikte vermişler ya da vereceklerdir. Peki yarın, yarından sonra?Malesef ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR.Unutulup gidiyor.Ama unutmayanlar var BİZ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ.

Dün Diyarbakırdan bir açıklama geldi.Daha önce de aralıklarla söylediklerini bu sefer bildiri şeklinde dile getirdiler:DEMOKRATİK ÖZERKLİK İLAN EDİYORUZ. Şaşırmadım ama kendime soruyorum hep niye şaşıramıyorum diye.Ben tarihi şan ve şerefle dolu asil yüce Türk Milletinin Kahraman Ordusunda Peygamber Ocağında ülkesi ve milleti için hizmet eden bir Türk subayıyım. Bu vatan topraklarının hangi mücadeleler verilerek hangi bedeller ödenerek kazanıldığını çok iyi biliyorum. Verilen canların dökülen kanların yapılan fedakarlıkların sayesinde bugün oturduğum yerde Türk bayrağının dalgalandığı ezan seslerinin kulağımın pasını aldığı bir ortamda bu satırları yazabildiğimin çok iyi farkındayım. Ve şunu da çok iyi biliyorum ki bu satırları zahmet edip okuyan bütün arkadaşlarım kardeşlerim benimle aynı duyguları paylaşıyor. Sevgili ATAM Türk Milleti zekidir Türk milleti çalışkandır Türk Milletinin karakteri yüksektir demişti bundan 78 yıl önce.Peki aradan geçen 78 senede ne değişti?1984'ten beri şehit veriyoruz terör belasına oluk oluk kan akıtıyoruz vatan toprağına.Bu kadar yıl bu mücadeleyi verdiğimiz için mi bu umursamazlık?Ne yapıyoruz biz nelerle uğraşıyoruz nelerle meşgulüz?13 aslan parçasını kaybediyoruz bi tane kendini bilmez benim vergilerimle maaşını alan bir hain demokratik özerklik ilan ediyor. Daha ne olmasını bekliyorsun eyyy benim karakterini Esra Erolda Evlen Benimle,Bana Ne Giysem Yakışır,Pazar Sürprizi gibi programlarda kaybetmiş milletim.

O kadar doluyum ki biraz da devlet adamlarımıza veryansın ediyim müsadenizle.Devlet teröristle müzakere etmez dedin sonra bebek katiliyle görüştüğünü açıkladın.Ha bu arada Sayın ÖCALAN sana da sıra gelecek o genişletilmiş rahatça yemeğini yiyip kitabını okuduğun örgüte mesajlar yolladığın odanda bekle beni sana da gelecek sıra.Açılım dedin Haburu açtın pişmanlar dedin pişman değiliz dediler ayaklarına hakim savcı gönderdin huzursuz olmasınlar diye odadan Atatürk portresini istiklal marşını kladırttın. Avustralya'da radyoda şehide KELLE köpeğe SAYIN dedin şehit aileleri dava açtı 3 kuruşa mahkum edildni sana oy verenler yani % 50 seçmenin ruhu duymadı herlade duymamıştır yoksa niye versin?Çok güzel şeyler olacak dedi en MÜSLÜMAN! 1 numara,gerçekten de çok güzel şeyler oldu.Askerlik yan gelip yatma yeri değil dedin birisi çürük raporu aldı diğeri 21 gün bedelli yaptı.Ama öyle bişey dedin ki kalpleri fethettin: BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ.Ne güzel duygulandık demi.2002 terör ne durumdaydı teröristbaşı SAYIN KÖPEK ne durumdaydı şimdi ne oldu aslında HAYALDİ GERÇEK OLDU.Sen herşeyi hak ediyorsun %50 den fazlasını niye mi bu kadar cahil bu kadar vurdumduymaz iradesini bir torba kömüre veren bir milletin ferdisin çünkü.Ama bak Sevgili ATAM ne demiş:Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir.Nerde o çılgın Türkler nerde şimdikiler?Ey benliğini hocalara dervişlere Saidi Kürdilere Fethullahlara kaptırmış milletim bugün demokratik özerklik isteyenler istediklerini alırsa yarın bir gün Türküm diye gezemezsen şaşırma benden uyarması.Biz Türk askerinin siyasetle işi olmaz A partisi B partisi kim gelirse gelsin bizim tek meselemiz kanla kazanılan vatan topraklarının birilerine peşkeş çekilmesi bu iş o kadar kolay değil. Ha bu arada ey benim Ali tarhanın evliliğine ülke meselelerinden şehit haberlerinden daha fazla önem veren milletim işler çığırığından çıktığında dönüp bizim ordumuz var diye kışlalara bakmayın bakacağınız yer Silivridir çünkü terörle mücadelede üstün hizmetleri olan kahraman komutanlarınız orada delil olmaksızın terör örgütü üyeliği suçundan(!) yatıyor zaten o yüzden başlığı katil türk subayından kahraman kürt gerillasına mektup diye attım kahramanların terörist teröristlerin de kahraman olduğu bir ortamda başka türlü atmam abes kaçardı. İleride terörle mücadele ettik diye yargılanabilme ihtimalimiz olduğundan böyle bir başlık anlamlı olsa gerek.Ama diyorum kendi kendime demokratik bir ülkeyiz baksana düşünce özgürlüğü var özgürlükçü bir anayasa(!) gelecek heralde sanal ortamda düşüncelerimizi ifade ettik diye sıkıntı yaşamayız. Allah bu mübarek kandil gününde dualarımı kabul etsin iktidarıyla muhalefetiyle yemin edeni etmeyeni ile milli irademizle meclis çatısı altına yolladığımız vekillerimizden gaflet dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunanları, ülke adım adım bölünmeye götürülürken o evine akrabasına tanıdığına devlet hazinesinden ne götürürüm derdinde olan devlet adamlarımızı başımızdan eksik etme Ya Rabbi!

Sayın KÖPEK! Nasıl rahatın yerinde mi?Sırtına yastık veriyim mi?Senin yaptıklarını herkes unutabilir Kürt köylerini basıp Kürt vatandaşlarımızı katlettiğini bebek kadın yaşlı demeden vahşice cana ırza kıydığını Kürt vatandaşlarım belki unutabilir senin posterlerin elden ele dolaşabilir birileri senle gelip müzakereler yapabilir katlettiğin öğretmenler mühendisler doktorlar sayende artık Ankaranın doğusuna geçmeye korkabilir senin için bugün ev hapsi yarın milletvekilliği belki de başbakanlığın istenebilir ama birileri var ki senin yaptıklarını asla unutmaz ve unutturmaz. Ülke hangi şartlar altında olursa olsun senin yolundan giden her köpek hak ettiği bedeli ödeyecektir.Şehidimin kanını yerde bırakmaz kahraman Türk Askeri dağ taş her delik tek tek aranacak ve benim toprağımda bölücülük yapan herkes tek tek gebertilecektir.Ne pahasına olursa olsun bu ülkeyi senin gibi kuklalara korkak köpek soylarına böldürtmeyiz. Biz Atalarımızdan aldığımız emanete hıyanet etmeyiz bizim için Kürtler düşman değildir Kürtçülük yapan teröristler haindir.Seni öven yazılarından da anlayacağın üzere hainler sadece bölücülük yapan kürtçüler değil malesef damarlarında bozulmuş asil Türk kanı taşıyan kanı bozuklardır.Bence o kadar rahat olma sıcak ve mutlu odanda ,hiç bir kahpe amacına biz olduğumuz sürece ulaşamayacaktır.

Ey kahraman kürt gerillası!seni de yorduk hacı kusura bakma beklettim biraz.Nereye gidersen git ne yaparsan yap sonunda tadacağın silahımızdan çıkan merminin vücudunda hissedeceğin tadı olacaktır.Korkma biz senin gibi kahpe değiliz seni arkandan vurmayız senin çoluğuna çocuğuna sıkmayız karşına geçeriz alnının ortasından indiririz inanmıyorsan aç biraz oku son zamanlarda ayrı cuma namazları da kılıyorsunuz ya bilirsin Kuran'da ilk emir OKU!geçmişi biraz oku.Sadece sen değil ey benim herşeye rağmen damarlarında asil Türk kanı dolaşan milletim bu adamlar müslüman bunlara verelim diyeceğine Kuran'ın ilk emrine uy ve tarihini şehitlerini Atatürk'ü oku!Risale-i nur okuyacağına fethullah okuyacağına magazin haberleri okuyacağına geçmişini öğren ki bizim verdiğimiz mücadelenin anlamını öğren öğrenmesen de biz yalnız da kalsak sen rahatça çeşmede bodrumda köpük partilerine katıl diye biz herkesle herşeyle mücadele ederiz.

Lafın kısası aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Kanınız yerde kalmayacak..."

alıntıdır...

Son düzenleme:
selam kızlar.pc bozuldu bir kaç gündür nete bağlanamıyorum.aklımda sizde kaldı neler yaptılar diye.bu son yaşadığımız olaylar hepimizi derinden yaraladı.Allah ailelerine ve T.C. milletine sabır versin.bizler güçlü olmak zorundayız dimdik durmak zorundayız.bende bir Mehmet yetiştiriyorum.Gün gelicek oda babası gibi topraklarımızı korumaya gidicek milyonlarcasıyla birlikte.bu yaşıma kadar terörü hep dağda gezen terörist olarak bilirdim.ama öyle değilmiş asker karısı olunca daha iyi anladım.vatan sağolsunmu demişsiniz???buna en iyi cevabı bir şehidimizin abisi okuduğu şiirde verdi.bu arada sweet ve derin eşleriniz diyarbakırdaymış.Allah onlarında yardımcısı olsun.bu vatan için çalışan çabalayan herkesin yardımcısı olsun.sabırlı olun kızlar.bu günler biticek.biliyorum biticek...:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:Benim VATANım senin yanın aşkım.milyonkere seviyorum seni....:72::72::72::72::72::72::72:

jelyb sağol canım, allah eşlerimizi korusun,beklemek çok zor ama orda olmak daha zor. allahım onlara güç versin:72:

kızlar nişanlımla şimdi denizden geliyoruz 11de gittik şimdi geldik güneşe çıkılmıycak saatte gittik ben bide bronzlaşma meraklısı olarak nıvea nın havuç yağındanfelaket yandım yaa :52: düğüne kadar bronz olayım gelinlik güzel dursun diyordum beyaz tenliyim çok iyi bir düşüncedeğilmiş bikinimin boyundan askı yeri kalmış bembeyaz çok kötü duruyor nişianlım açtırmadı askımı ufff ilk kez gittim bu yıl vardı gözüme görüncek rahatladım :51:

kızlar nişanlımla şimdi denizden geliyoruz 11de gittik şimdi geldik güneşe çıkılmıycak saatte gittik ben bide bronzlaşma meraklısı olarak nıvea nın havuç yağındanfelaket yandım yaa :52: düğüne kadar bronz olayım gelinlik güzel dursun diyordum beyaz tenliyim çok iyi bir düşüncedeğilmiş bikinimin boyundan askı yeri kalmış bembeyaz çok kötü duruyor nişianlım açtırmadı askımı ufff ilk kez gittim bu yıl vardı gözüme görüncek rahatladım :51:

.-) ben düğünümde kapkaraydım :-) ama allahtan gelinliğim bikini askısı şeklindeydi :-)

okyonuscum geçmiş olsun, ben düğünüme kadar 50 faktörlü güneş kremi kullanıyordum ve kısa kollu giyince güneşe çıkmıyordum amele yanığı gibi olmasın diye:1: straplez bikiniyle güneşlenirsen geçer canım ya sıkma canını, olmadı kremleri var zaten anında bronzlaştırırsın izini

bugun şehitler için yürüyüşe gittik annemle....sinirim den deli gibi ağladım..çok utandım gerçekten...bir avuç insandık resmen...gerizekalılar mal mal oturuyorlardı büstün orada ama tayyibe laf olacağı için akepeliler hiç katılır mı....delireceğim...dedim gencecik bedeninizle toprağa size hiç bir saygısı olmayan bu insancıklar için mi girdiniz siz :((((çıldıracağım gerçekten çıldıracağım

bugun şehitler için yürüyüşe gittik annemle....sinirim den deli gibi ağladım..çok utandım gerçekten...bir avuç insandık resmen...gerizekalılar mal mal oturuyorlardı büstün orada ama tayyibe laf olacağı için akepeliler hiç katılır mı....delireceğim...dedim gencecik bedeninizle toprağa size hiç bir saygısı olmayan bu insancıklar için mi girdiniz siz :((((çıldıracağım gerçekten çıldıracağım

malesef böyle matarani...ben artık hiçbirşeye inanmıyorum hele salak bi gazetede aslında o çocukların kendi arkadaşlarının kurşunuyla öldüğünü okuyunca sinirleirm iyice gerildi,bu kadar komplo teorisi fazla ve bu saçmalıklara inanan insanlar var ya ona inanamıyorum...ve askerin askeri vurduğuna inanan sözde aydınlar var...nerdeyse teröriste sütten çıkma ak kaşık diyecekler mallar

Back