Asker Eşleri

selam kızlarrrrr vizem çıktı..... cuma günü pariss yolcusuyum anneme gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.... ama bugün de kocişimi hakkariye uğurluyorumm

Hayırlı yolculuklar canım, bu nasıl kader? Biriniz parise biriniz hakkariye

canım sakınacsı yoksa kaç yıl kredi kullandınız ne kadara aldınız...ıvıra zıvıra gezmeye tozmaya harcayacağımızı ödeme yapsaydık da biz de alsaydık keşke [/QUOTE]

yok tabi ki canım:)

5 yıllık çektik canım ekimde çektik işte bu sene.

45.000 kredi çektik 95e adık evi 40.000 kadar altın vardı

10.000 de elimizde vardı .

her ay 950 ödüyoruz zor oluyor biraz tek maaşla ama yine de geri kaldığımız yok hiçbişeyden

ödeniyor yani..

eskişehrden aldık evi biz öğrenci şehri boş kalmaz falan diye 2+1 canım

inşallah siz de alırsınız risk almak gerekiyor biraz

çocuk olmadan bitmiş olcak kredi çok şükür rahat etcez inşallh:)

Son düzenleme:
audilere ben de bayılıyorum...

Allah gönlümüze göre versin kuzum

bence böyle düşünme birtane,gezmeye bir daha nasıl öyle rahat bi fırsatınız olacaktı ki?bence iyi yaptınız sizde

yani orası da öyle tabi...zaten felsefemiz aman bu yaşımıza bir daha mı gelicez vs. idi belki de of çok borcumuz var evliliğin tadını çıkaramıyos diyecektik ben de nasıl fikir değiştiriyom demi siz aldınız mı tatlişkom ev mev sonuçta iki maaş durumları var..ama şuna da eminim ki ne kadar gelir varsa o kadar da gider olur

kesinlikle o konuda haklısın geldiği kadarda gidiyor,bizde aldık ev ama bir artı bir sırf paramızı adam gibi değerlendirmiş olmak için...borca girmedende mal sahibi olunmuyor...

Son düzenleme:
canım sakınacsı yoksa kaç yıl kredi kullandınız ne kadara aldınız...ıvıra zıvıra gezmeye tozmaya harcayacağımızı ödeme yapsaydık da biz de alsaydık keşke

her ay 950 ödüyoruz zor oluyor biraz tek maaşla ama yine de geri kaldığımız yok hiçbişeyden

ödeniyor yani..

eskişehrden aldık evi biz öğrenci şehir boş kalmaz falan diye 2+1 canım

[/QUOTE]

canım hayırlı uğurlu olsun..ağız tadıyla oturun inşallah.çok iyiymiş......işte can alıcı nokta, altınlar ah ah kıymetini bilseydim direkt bir ev parası olurdu şimdik..ama neyse sağlık olsun tabiki de..bakmayın siz benim böyle malcanlı konuştuğuma

canım sakınacsı yoksa kaç yıl kredi kullandınız ne kadara aldınız...ıvıra zıvıra gezmeye tozmaya harcayacağımızı ödeme yapsaydık da biz de alsaydık keşke

ödeniyor yani..
allah sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
eskişehrden aldık evi biz öğrenci şehri boş kalmaz falan diye 2+1 canım

[/QUOTE]

çok saol canım..

ya ama sorma biz bozdurduk altınları

sonra fırladı resmen zarar ettik biraz

canım hayırlı uğurlu olsun..ağız tadıyla oturun inşallah.çok iyiymiş......işte can alıcı nokta, altınlar ah ah kıymetini bilseydim direkt bir ev parası olurdu şimdik..ama neyse sağlık olsun tabiki de..bakmayın siz benim böyle malcanlı konuştuğuma[/QUOTE]

bizim düğünler zamanı altın bu fiyatta olsaydı neler yapardık neler

Sağol tatlım,
Dediğin gibi gelire göre gider... :44:

selam kızlar, muhteşem misafirlerim geldiler...çok stresli günler geçiriyorum,eşimin gitmesine iki gün kaldı. bi de üstüne bunlar geldi. delirmezsem iyidir.
sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var ama vakit bulup gelemiyorum bile.

benim de gözlerim seni arıyodu canım hatta dedim kendi kendime
geldi heralde ahali
ya tamam onların da oğulları ama ne bilim anlayışlı olmaları lazım biraz ya

ben de benim kaynana umursamaz diye dert yanıorum
ama böylesi daha iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…