selam kızlarrrrr vizem çıktı..... cuma günü pariss yolcusuyum anneme gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.... ama bugün de kocişimi hakkariye uğurluyorumm
Evinizi nerde aldınız canım?
audilere ben de bayılıyorum...
bence böyle düşünme birtane,gezmeye bir daha nasıl öyle rahat bi fırsatınız olacaktı ki?bence iyi yaptınız sizde
Allah gönlümüze göre versin kuzum
yani orası da öyle tabi...zaten felsefemiz aman bu yaşımıza bir daha mı gelicez vs. idibelki de of çok borcumuz var evliliğin tadını çıkaramıyos diyecektik ben de nasıl fikir değiştiriyom demi siz aldınız mı tatlişkom ev mev sonuçta iki maaş durumları var..ama şuna da eminim ki ne kadar gelir varsa o kadar da gider olur
canım sakınacsı yoksa kaç yıl kredi kullandınız ne kadara aldınız...ıvıra zıvıra gezmeye tozmaya harcayacağımızı ödeme yapsaydık da biz de alsaydık keşke
canım sakınacsı yoksa kaç yıl kredi kullandınız ne kadara aldınız...ıvıra zıvıra gezmeye tozmaya harcayacağımızı ödeme yapsaydık da biz de alsaydık keşke
kesinlikle o konuda haklısın geldiği kadarda gidiyor,bizde aldık ev ama bir artı bir sırf paramızı adam gibi değerlendirmiş olmak için...borca girmedende mal sahibi olunmuyor...
canım hayırlı uğurlu olsun..ağız tadıyla oturun inşallah.çok iyiymiş......işte can alıcı nokta, altınlarah ah kıymetini bilseydim direkt bir ev parası olurdu şimdik..ama neyse sağlık olsun tabiki de..bakmayın siz benim böyle malcanlı konuştuğuma
allah sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
saol canım amin:)
eskişehirden canım...şuanda oturuyoruz:)
Allah gönlümüze göre versin kuzum
yani orası da öyle tabi...zaten felsefemiz aman bu yaşımıza bir daha mı gelicez vs. idibelki de of çok borcumuz var evliliğin tadını çıkaramıyos diyecektik ben de nasıl fikir değiştiriyom demi siz aldınız mı tatlişkom ev mev sonuçta iki maaş durumları var..ama şuna da eminim ki ne kadar gelir varsa o kadar da gider olur
hoşgeldin canım
hoşbuldumnaber..saç rengine karar werdin mi
selam kızlar, muhteşem misafirlerim geldiler...çok stresli günler geçiriyorum,eşimin gitmesine iki gün kaldı. bi de üstüne bunlar geldi. delirmezsem iyidir.
sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var ama vakit bulup gelemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?