- 1 Kasım 2019
- 2.699
- 5.024
- 158
- Konu Sahibi standartfit
-
Dip dibe olmak ile ne alaka ?böyle evliliklerin daha uzun sürdüğü doğru mu? çok dip dibe olunca çabuk sıkılıp boşanan çok fazla okuyoruz buralarda
Yok ya sende evlenirsen tanıyınca dediğimi anlarsınbiraz narsist oluyolar sanki
siz öyle olmuşsunuz tebrikler ben gördüklerimden bahsediyorum?Dip dibe olmak ile ne alaka ?
Eşimle 13 senedir beraberiz. Bunun 7 senesi bekarlık( haftanın min 4 günü görüşme ) 6 senesi evlilik. Hiçte sıkılmadık.
Bende görmediklerinizden bahsettim ?siz öyle olmuşsunuz tebrikler ben gördüklerimden bahsediyorum?
He He He. Kendine kılıf hazırlamış birde …. Çocuk ateşler içinde yanarken eşinle dip dine olma da göreyim seni?böyle evliliklerin daha uzun sürdüğü doğru mu? çok dip dibe olunca çabuk sıkılıp boşanan çok fazla okuyoruz buralarda
normal bir soru sorulduğunda bile böyle asalaklar çıkıyo desteğe mi geldin sen kıyamam yazık sana ve arkadaşınaHe He He. Kendine kılıf hazırlamış birde …. Çocuk ateşler içinde yanarken eşinle dip dine olma da göreyim seni?
Asalak derken ?normal bir soru sorulduğunda bile böyle asalaklar çıkıyo desteğe mi geldin sen kıyamam yazık sana ve arkadaşına
hmm tamam canım o dediğinden yürü şimdiAsalak derken ?
Hanımefendi ile tek bir muhabbetimiz yok. Kimsenin kimseye destek çıktığı da yok. Lakin size hakaret edilmeyen bir yorumda sizin bu şekilde hadsizce yorumunuz karakterinizi ortaya koyuyor
Sizin haddinize mi bize hakaret etmek ?
Kiblendiniz.Mune
Bir kere o ismi sana iade ediyorum, kimseyi korumuyorum sen normal aile ilişkisine dip dine olanlar daha çabuk boşanıyor diyemezsin öyle bir vasfın yok tamam ????normal bir soru sorulduğunda bile böyle asalaklar çıkıyo desteğe mi geldin sen kıyamam yazık sana ve arkadaşına
bana ne be kadın senin aile yapından etrafta çok örnek var onu söyledim kör gözlerin görmüyosa ne diyim o gözüne sorunlu musunuz nesiniz anlamadımki başka yerde dökün nefretinizi defolun benim konumdanBir kere o ismi sana iade ediyorum, kimseyi korumuyorum sen normal aile ilişkisine dip dine olanlar daha çabuk boşanıyor diyemezsin öyle bir vasfın yok tamam ????
Evlilik hep dip dine olmayı gerektirir eğer çoluk çocuk düşünüyorsan, sen bordo bereliysen o ayrı bunu yapan hanımlara saygım sonsuz. Ama kimse dip dine olan boşanıyor, sıkılıyor diye ardından uyduramaz ….
O zman hazır ol bende çöm aldatan asker gördüm … etrafım komple böyle oldu ??? Densiz şey !bana ne be kadın senin aile yapından etrafta çok örnek var onu söyledim kör gözlerin görmüyosa ne diyim o gözüne sorunlu musunuz nesiniz anlamadımki başka yerde dökün nefretinizi defolun benim konumdan
sevginin güçlü olup olmamasıyla alakası yok sormamın o zaman herkes tekdüze yaşasın kimseye tecrübelerini sormadan eğriyi doğruyu tartmadan yaşayalımBu soruyu soruyorsan yapamazsın. Bu durumda esas olan tek şey çok güçlü bir bağ ile sevgidir. Orda onu burda seni birbirinize bağlayacaktır. Sevgin güçlü ise düşünmezsin sormazsin yapar mıyım ? Diye. Anladığım kadarıyla daha aday kişi var odanlanmaniz gereken ilk etap bence kişiyi tanımak çok iyi tanımaya çalışmak mesleki kısmı sonraki iş.
bu kadar dolu olduğuna göre sende de var bi şeylerO zman hazır ol bende çöm aldatan asker gördüm … etrafım komple böyle oldu ??? Densiz şey !
kesinlikleEvlilikte meslek belli bir noktaya kadar etkili (iş stresi, tayin durumu vb), bence önemli olan kişiliğinin tam olarak oturmuş olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?