asker eş iyi mi kötü mü

Asker ve polis için konuşacağım. TSK ve EGM personelinin kendi içlerinde çalışma şartları bile çok farklılık gösteriyor. Mesele JÖH veya PÖH ise işin boyutu değişiyor. Bazıları şehirde görev yapıp rahat çalışırken bazıları da sürekli operasyonda oluyor. Mesela PÖH tanıdığımız var, çocuk sürekli operasyonda, nerede olduğunu bilmiyorsun, sana diyor Hakkari'ye gidiyorum ama ailenin aklı kalmasın vs diye sınır ötesi harekata gittiklerini her zaman söylemiyorlar. Her aradığında rahatça ulaşamıyorsun, bazı zamanlar dağda çadırda kaldığını söylüyordu. Eşim de EGM çalışanı ama işi onlara göre daha rahat tabi, 12 saat çalışıp 36 saat evde veya iki gün boyunca 12 saat çalışıp 24 saat evde. Akşamları çalışıyor genelde, bazen seçim gibi, terör gibi olaylarda her gün görevlendirildikleri ve izinleri kapatıldığı da oluyor. Mesela siz plan yaparsınız o akşam bi konserde, mitingde vs görevlendirilmiş olabilir.

İyidir kötüdür diyemem gereksiz bir genelleme olur. Ben tercih etmedim. Mesleği için insan yargılamayı da sevmem ama,karşıma çıkanlar pek de hoş intiba bırakmamış demek ki.

böyle evliliklerin daha uzun sürdüğü doğru mu? çok dip dibe olunca çabuk sıkılıp boşanan çok fazla okuyoruz buralarda
Dip dibe olmak ile ne alaka ?
Eşimle 13 senedir beraberiz. Bunun 7 senesi bekarlık( haftanın min 4 günü görüşme ) 6 senesi evlilik. Hiçte sıkılmadık.

TSK ya mı Jandarmaya mı bağlı bir de rütbesine göre işler değişir. Benim de nişanlım jandarmaya bağlı subay adayı o sebeple çok araştırdım bi yol çizene kadar canım çıktı herşey ne kadar sevdiğinizde başlıyor. Çünkü şartlar zor gerçekten. Aile içinde kalabalıkta büyüyen kadınlar aşırı zorlanıyor özellikle. Ailelerini özleyip sürekli yakınmalar tek başına kalamamalar tek uyumaktan korkmalar, sofrada tek kalınca depresyona girip ağlamalar falan… kendi ayakları üzerinde duran, kolay çevre adaptasyonu sağlayıp hızlı sosyal çevre edinen ve tek başına da kaliteli keyifli zaman geçirebilenlerdenseniz ve eşinizi çok seviyorsanız üstesinden gelirsiniz

Ne hamileliklerimde ne de bebeklerimi büyütürken yalnız kalmadım.Eşimin sınıfı gereği yurt dışı görevleri olmadı.Biz evlenmeden önce sıkıntılı yerlerde. yapmış görevlerini şimdi rahat yerlerdeyiz çok şükür

böyle evliliklerin daha uzun sürdüğü doğru mu? çok dip dibe olunca çabuk sıkılıp boşanan çok fazla okuyoruz buralarda
He He He. Kendine kılıf hazırlamış birde …. Çocuk ateşler içinde yanarken eşinle dip dine olma da göreyim seni?

He He He. Kendine kılıf hazırlamış birde …. Çocuk ateşler içinde yanarken eşinle dip dine olma da göreyim seni?
normal bir soru sorulduğunda bile böyle asalaklar çıkıyo desteğe mi geldin sen kıyamam yazık sana ve arkadaşına

normal bir soru sorulduğunda bile böyle asalaklar çıkıyo desteğe mi geldin sen kıyamam yazık sana ve arkadaşına
Asalak derken ?
Hanımefendi ile tek bir muhabbetimiz yok. Kimsenin kimseye destek çıktığı da yok. Lakin size hakaret edilmeyen bir yorumda sizin bu şekilde hadsizce yorumunuz karakterinizi ortaya koyuyor
Sizin haddinize mi bize hakaret etmek ?
Kiblendiniz. MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Bir kere o ismi sana iade ediyorum, kimseyi korumuyorum sen normal aile ilişkisine dip dine olanlar daha çabuk boşanıyor diyemezsin öyle bir vasfın yok tamam ????

Evlilik hep dip dine olmayı gerektirir eğer çoluk çocuk düşünüyorsan, sen bordo bereliysen o ayrı bunu yapan hanımlara saygım sonsuz. Ama kimse dip dine olan boşanıyor, sıkılıyor diye ardından uyduramaz ….

bana ne be kadın senin aile yapından etrafta çok örnek var onu söyledim kör gözlerin görmüyosa ne diyim o gözüne sorunlu musunuz nesiniz anlamadımki başka yerde dökün nefretinizi defolun benim konumdan

Bu soruyu soruyorsan yapamazsın. Bu durumda esas olan tek şey çok güçlü bir bağ ile sevgidir. Orda onu burda seni birbirinize bağlayacaktır. Sevgin güçlü ise düşünmezsin sormazsin yapar mıyım ? Diye. Anladığım kadarıyla daha aday kişi var odanlanmaniz gereken ilk etap bence kişiyi tanımak çok iyi tanımaya çalışmak mesleki kısmı sonraki iş.

bana ne be kadın senin aile yapından etrafta çok örnek var onu söyledim kör gözlerin görmüyosa ne diyim o gözüne sorunlu musunuz nesiniz anlamadımki başka yerde dökün nefretinizi defolun benim konumdan
O zman hazır ol bende çöm aldatan asker gördüm … etrafım komple böyle oldu ??? Densiz şey !

sevginin güçlü olup olmamasıyla alakası yok sormamın o zaman herkes tekdüze yaşasın kimseye tecrübelerini sormadan eğriyi doğruyu tartmadan yaşayalım

Evlilikte meslek belli bir noktaya kadar etkili (iş stresi, tayin durumu vb), bence önemli olan kişiliğinin tam olarak oturmuş olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…