aşk yuvamın temel parcaları:))

bir aylık uzuuuuun bir zamandan sonra aldıgım cicilerrrr.2 kupa ve patates sogan sepetlerimm.hepsi 58 tl tuttu.westwing 25 tl cek ile kargo dahil 33 tl:))mutluyum cooookkk

hayır tatlım..bir onu netten almadım sanırım
bir magazadfan almıstım onu.75 tl ye.peluş kendisi yumusacık
umarım pısmaz

çokk güzeller canım.. güle güle kullan hepsini ...
kırmızılı bernarda günlük yemek takımın benimkisiylr hemen hemen aynıu bende red-dot serisini almıştım hem yemek takımı hem kahvaltı takımını bende çok beğenmiştim .

yok tatlım onu almadım ben..alırsam hangisini alayım diye sormustum kızlara..
yorumun için cok teşekkurler..hepimiz gule gule kullanalım inş.

özellikle son aldıgın kupa ve patatesliklere bayıldım güle güle kullan her eşyanı canım :))
aklında bulunsun, hiçbişeyi amaaaannn oluversin diyerek alma, hatta içine sinmezse evlendikten sonra alırsın bişi olmaz :)
ben nihale begenemedim diye 3 yıllık evliyken anca almıştım içime sinenini

Allah Aşk'la yaşatsın

canım tuğralı bardak takımını ve siyahlı nevresiminle siyahlı-kırmızılı nevresim takımının markalarını ve fiyatlarını öğreneblir miyim acaba?:26:
bide saten mi acaba?:26:

çok soru sordum di mi?

ayy cok alemsin yaa:)) ama dogru tabiiki cop bile olsa begenmeden alınmaması lazım..
cok tesekkurler..kupamı ben de cok sevdim:)) hatta aşık oldum
ne zamandır da su sepetlerden alayım diyordum çekime rast geldi iyi oldu

hayır bebeem cok soru sormadın cevaplıyorum hepsişni zevkle
tugralı bardak takımım sdece tepsisi yok bende.gerisi hepsi var.glore glassware diye bir marka.bir magazadan almıstım seti 20 tl ye.
siyahlı kırmızılı nevresim takımım soley 165 e almıstım yine magazadan ama nette kampanyaları oluyor daha uyguna bulabilirsin.
siyah nevresim eger kareli gibi olanı soruyorsan o yatak ortusu tatlım.taçtan almıştım.normalde tacta 219 du ama netten ben 119 a almıstım.soley pamuk saten canım..
umarım yardımcı olabildim

Son düzenleme:
mirnav mirnavlarım beniiim..çok sevdim sizleri benn
20 tl hediye cekimle bugun morhipodan aldıgım cats by luyano larııııımmm

patates soğanlıkların çok güzel canım güle güle kullan bende düşünüyorum ama kararsız kalıyorum acaba böyel sepet şeklindemi alsam yoksa şu üç katlı sebzelikler varya çelik ondanmı alsam diyorum ama hep diyorum sonrada kala kalıyorum

valla canım karar senin..en cok hangisini begeniyorsan onu al..ben bunları daha cok seviyorum...

markafoni 25 tl indirimle aldıgım yeni cicişlerim..nihayet su kırmızı çatal bıcagımı da aldım ohh..
sıra geldi gunluk kullanacagım yemek takımınaaa...

50 tl ye tamamlansın diye mecburen aldıgım bitki çayı demliği:))

vee kahvaltı ile gunluk takımımda kulanacagım kıpkırmısı catal bıcak takımımmm..

çok güzel canım güle güle kullan. benimde farklı modelde yeşil var kahvaltı takımında kullanırım diye almıştım inş mutlu günlerde kullanırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…