aşk yuvamın temel parcaları:))

nerdeyse hepimizin aldıgı sbox saklama kapları:)
Eki Görüntüle 450190

Balım öncelikle güle güle AŞK'lla kullan çeyizciklerini Hepsi biribirinden güzellerr

1.sayfa da eklediğin mor süzgüleri çok beğeniyorum ama 3 boyu var sanırım netten.Hangi boyu daha kullanışlıdır karar veremedim bi türlü???

Bide tatlım bu sboxlar nasıl kalitelimi?

canım ben de begenerek aldım normal suzgec sandım ama dun geldi minicik kutular:)) 2 boy almıstım meger pirinc suzgeciymiş ben de birinde mercimek birinde pirinc suzerim die avunuyom nabıyımannem teslim alıo ya urunleri gorunce demiş minicik bunu niye almış kiben de sok oldum..
sbox lara gelince canım o da minicik kutuda geliyor gorunce inanamadım.hepsi iç içe konuldugundan oyle kucuk kutusu..baya cok bi parca..saglıklı oldugu yazıyor netten ..oyle almıstım bende.yanına vakumlu saklama kapları alcam ek..ama kullanıssız da degil..fakat gorunus itibariyle cok bir beklentiye girme

ha unutmadan soyleyim..bu kaplardan birinde nişanlıma istanbula kurabiye yollamıstım kargoylaama ulastıgında bana kırıldıgını soylemişti..kalitesizliğinden midir yoksa tasımadan mı kaynaklı cozemedim:44:ama buyuk ihtimal tasımadandır diye dusunuyorum..sen boyle bişey yapmayacaksan al..ne de olsa cok ucuz bişe olmaz yaa..resimde nasıl gorunuyosa canlı da oyle..yanlız resminde bir tane dikdortgen saklama kabı gorunuyor..normalde 2 tane.bilgin olsun..

Anneeemmmm bende baya bişi sandıydım o süzgeçleri
Bende kırmızı tutkunuyum mutfak eşyası olarak ilk tencerelerimi almıştım kırmızı kuluplu aldım ondan şimdi mutfak eşyalarımı kırmızı almaya çalışıyorum o süzgeçlerinde kırmızısını alcaktım
Netten alınca öyle hayal kırıklığı oluyo tatlım yaa bende kalpli kase almıştım bi geldi minicikin

Sboxları da baya büyük kutu gelir sanıyodum ufaltıptamı yolluyolar napıyolar
Ben öyle uzak biyere yollamıycam balım çeyizde bulunsun işte.
Tupper aldın mı ya da alıcakmısın çeyizciğine

hayır almadım canım..almayı da dusunmuyorum..buraya ekleyemediğim daha cooook sey var annem yakında ceyizimle beraber kapıya koycak die korkuyorum: yeter artık koyacak yer bulamıorum dio
dediğim gibi tupper almıcam..ya bana gore gereksiz..yani baskası için gereklidir tabii..acıkcası o kadar parayı o plastiklere vermek istemiorum tabii bu şimdilik gorusum..ilerde ne olur bilemem

Canım çok güzeller güzel günlerde kullanman dileğiyle...

En güzelini yapmışsın canım yaa hakkaten çok pahalılar geçen gün kataloğuna baktım şok oldum Altı üstü plastik işte Ben de almayı düşünmüyorum onun yerine daha önemli eksikliklerimi alırım diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi çeyiz aşkıyla ucuza bulursam alabilirm de

:) bende plastiklerden nefret edıorum ismi bile yetıoo..heleki yenı ewlenecek kızların mutfagına kesınlıkle sokmaması gereken bıse:)

canım bu tupper mıdır nedir saglıklı adı altında satılıyor ya..dunyanın parası yaa plastik bir surahisi 30 40 tl..bence hiç gerek yok..ne oldu hani cam saglıktı?? o zaman ne gerek var o kadar paraya bu benim dusuncem tabii..bazılarımız için gerekli de olabilir!!ama ben sahsen o kadar parayı plastik partcalara vermek istemiyorum..

ayrıca saklama kaplarından da vakjumlulardan alıcam extradan....yani sinemciğim evime bunlardan baska plastik sokmayacagım rahat ol:))

kızlaaaarr altıncı cadde yarısı bizden kuponuyla aldıgım kahvaltı takımımmmm:) 70 tl ye almıs oldum yuppiii:))

kahvaltı takımına bayıldım canım çok güzel tam benlik kırmızı-beyaz

kahvaltı takımına bayıldım canım çok güzel tam benlik kırmızı-beyaz

tesekkurler canım:)) altinci caddeden aldım onu indiirmle 70 tl ye geldi yumurtalıgı yok ama.onu da vip dukkandan buldum bugun sans eseri kargo bedava avantajıyla aldım 6 sı 12 tl..hatta resmni de eklşiyim

yağmurcum çoook güzel yımırtalıkların ama onları ben alsam kendime olmamıbayıldım sen ballısın canım bulursun :):)güle güle kullan çok beğendim

canım beniiiiimm coooook tesekkur ederim..vipdukkandan aldım onları bugun.kargo bedava bugun alıyosan alabilirsin bebeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…