- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
- Konu Sahibi yagmur_only
-
nerdeyse hepimizin aldıgı sbox saklama kapları:)
Eki Görüntüle 450190
Balım öncelikle güle güle AŞK'lla kullan çeyizcikleriniHepsi biribirinden güzellerr
1.sayfa da eklediğin mor süzgüleri çok beğeniyorum ama 3 boyu var sanırım netten.Hangi boyu daha kullanışlıdır karar veremedim bi türlü???
Bide tatlım bu sboxlar nasıl kalitelimi?
canım ben de begenerek aldım normal suzgec sandım ama dun geldi minicik kutular:)) 2 boy almıstımmeger pirinc suzgeciymiş ben de birinde mercimek birinde pirinc suzerim die avunuyom nabıyım annem teslim alıo ya urunleri gorunce demiş minicik bunu niye almış ki ben de sok oldum..
sbox lara gelince canım o da minicik kutuda geliyorgorunce inanamadım.hepsi iç içe konuldugundan oyle kucuk kutusu..baya cok bi parca..saglıklı oldugu yazıyor netten ..oyle almıstım bende.yanına vakumlu saklama kapları alcam ek..ama kullanıssız da degil..fakat gorunus itibariyle cok bir beklentiye girme
ha unutmadan soyleyim..bu kaplardan birinde nişanlıma istanbula kurabiye yollamıstım kargoylaama ulastıgında bana kırıldıgını soylemişti..kalitesizliğinden midir yoksa tasımadan mı kaynaklı cozemedim:44:ama buyuk ihtimal tasımadandır diye dusunuyorum..sen boyle bişey yapmayacaksan al..ne de olsa cok ucuz bişe olmaz yaa..resimde nasıl gorunuyosa canlı da oyle..yanlız resminde bir tane dikdortgen saklama kabı gorunuyor..normalde 2 tane.bilgin olsun..
Anneeemmmm bende baya bişi sandıydım o süzgeçleri
Bende kırmızı tutkunuyum mutfak eşyası olarak ilk tencerelerimi almıştım kırmızı kuluplu aldım ondan şimdi mutfak eşyalarımı kırmızı almaya çalışıyorum o süzgeçlerinde kırmızısını alcaktım
Netten alınca öyle hayal kırıklığı oluyo tatlım yaa bende kalpli kase almıştım bi geldi minicikin
Sboxları da baya büyük kutu gelir sanıyodum ufaltıptamı yolluyolar napıyolar
Ben öyle uzak biyere yollamıycam balım çeyizde bulunsun işte.
Tupper aldın mı ya da alıcakmısın çeyizciğine
hayır almadım canım..almayı da dusunmuyorum..buraya ekleyemediğim daha cooook sey var annem yakında ceyizimle beraber kapıya koycak die korkuyorum:yeter artık koyacak yer bulamıorum dio
dediğim gibi tupper almıcam..ya bana gore gereksiz..yani baskası için gereklidir tabii..acıkcası o kadar parayı o plastiklere vermek istemiorumtabii bu şimdilik gorusum..ilerde ne olur bilemem
kahvaltı takımına bayıldım canım çok güzel tam benlik kırmızı-beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?