Allah aşkına ben ne yaşıyorum ACİL

Değerim şimdi 86.74 çıktı düşük değer geldi bana
Benim de bir arkadaşımın kardeşi 2-3 ay düzenli adet görüyor, hamilelik de düşündüğü için evde test yapıyor negatif çıkıyor sonra adet de olunca çok umursamıyor. Birkaç ay sonra doktora gidiyor çocuk istiyoruz bir problem mi var diye doktor bir bakıyor sen hamilesin diyor. Böyle şeyler nadir de olsa görülüyor. Bence sizde de umut var inşallah hayırlısı ile Rabbim nasip etsin🌸🤗

Benim de bir arkadaşımın kardeşi 2-3 ay düzenli adet görüyor, hamilelik de düşündüğü için evde test yapıyor negatif çıkıyor sonra adet de olunca çok umursamıyor. Birkaç ay sonra doktora gidiyor çocuk istiyoruz bir problem mi var diye doktor bir bakıyor sen hamilesin diyor. Böyle şeyler nadir de olsa görülüyor. Bence sizde de umut var inşallah hayırlısı ile Rabbim nasip etsin🌸🤗
Hayırlısı ya kafam çorba gibi alt karnımda aprı var ,, hayırlara çıksın inşallah

Kızlar , allah aşkına … perşembe günü testim silik çktı lh testi pik çıktı . O gün adet oldum , ağrım vs oldu ama baya kan ve parçalı geldi. Adetim notmalde 6-7 gün sürer. 2 gündür kesildi çok az geliyo. Bende şüphelendim. Tekrar test yaptım avox .. yahu biri bana bunu gösterse hamşlesin derim. Bu ne şimdi? 1. Dk da böyle çıktı
merhaba. şuan durumunuz nedir? ben de neredeyse aynı şeyi yaşıyorum. reglim 3 gün erken geldi ve ilk gün lekelenme, sonraki 2 gün normal regl ama diğerlerinden çok farklıydı sonra lekelenme şeklinde devam etti ve bitti. kendimde değişiklik hissettim ve test yaptım hafif silik çizgi gördüm. regl bitiminden sonra midemde gariplikler, kasık ağrısı, halsizlik başladı ve üzerinden 9 gün geçti göğüslerim acayip şiş, damarlarım çok belirgin ve bel ağrısından ölecek gibiyim. yumurtlama dönemi gösteriyor ama akıntımdan anladığım kadarıyla yumurtlamam zaten reglden hemen önce oldu. ve şuan adetime 17 gün var. sizce neden böyle oluyorum biri fikir verebilir mi yoksa kafayı yiyeceğim🥺

Back
X