aşk yuvamın temel parcaları:))

eşyaların çok güzel güle güle kullan. takımlardan kırmızılı olan şık ama bi süre sonra insanı bıktırır gibi geliyor ama pembeli olan daha insnaın içini açıyo gibi ben olsam pembeliyi alırdım.

hşeyin çok güzel özellikle siyah yatak örtüne bayıldım güle güle kullan canım

canım valla ben kırmızıyı cok severim biraz ona kayıyorum ama inan pembe de aklımda kalmıyor degil:) acaba ikisini de mi alsam

hşeyin çok güzel özellikle siyah yatak örtüne bayıldım güle güle kullan canım

canım onu taçtan almıstım..bingomingo diye bir site var onda surekli indirime giriyor.229 du tacta ben 119 a almıstım indirimdeyken.bir de onun moru var o da cok guzel..nişanlım moru cok sevio genelde mor aldıklarım ev tekstilinden ama kendi sevdiklerimden de araya serpiştirdim:)) hep onun istediği mi olcak canııım bu arada yatak orutusu tac victor siyah canım eger almayı dusunursen..

bunları bugun aldım kızlar:)) duramıyorum ki limiti doldurduk gene

aşçı rendem ile pasta setim..ikisini 32,90 a aldım..

Çok güzel canım herşeyin, bende banyo takımını beğendim, iyi günlerinde zevkle, aşkla kullan inşallah...

gümüş tepsilerim:) bir kahve verirken kullandım istemeye geldiklerinde:)) misafirlerim için kullancam inş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…