• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask ve para

Ya bu zengin çocuk iflas ederse ? Denk değiliz artik ya da benim babam hic is batirmadi mi diyeceksiniz?seviyorsan ve ailenin imkanlarinin kullaniliyor olmasi icine sinmiyorsa,ailenin vereceklerini de kabul etme birlikte yapın herseyinizi.

Bunu karşınızdakini yermeden yapmanızı öneririm o halde
Ayrılacaksanuz dahi gidipte adamı baban senin şöyle , annem böyle dedı demeyin
Hetkesin bir onuru gururu var
Burda herkesin kimligi gizli o yuzden rahat rahat yaziyorum :) yoksa arkadasi birak kardesime laf soyletmiyorum sevgilim hkkinda

Ben sevgilinin sert biri olmasına takıldım. Sert insanla çok zor çok. Hele bu ailede normal bir psikolojide de büyümemiştir.

Bir erkek evine para getirebilmeli. Eğitim durumlarınız eşit ise her iki adayda da varlıklardan çok kişiliklerine bakın.

Zira evlenince çok Farklı düşünüyorsunuz. Sadece sevmek yetmiyor. Huzur arıyorsunuz.

Ya bu zengin çocuk iflas ederse ? Denk değiliz artik ya da benim babam hic is batirmadi mi diyeceksiniz?seviyorsan ve ailenin imkanlarinin kullaniliyor olmasi icine sinmiyorsa,ailenin vereceklerini de kabul etme birlikte yapın herseyinizi.
Oyle olmuyor o iste benim baska kardeslerimde var ailem onlara yaparken bana yapmamalari ne kadar fazla aci verir dusunemiyor musunuz ?

Ben sevgilinin sert biri olmasına takıldım. Sert insanla çok zor çok. Hele bu ailede normal bir psikolojide de büyümemiştir.

Bir erkek evine para getirebilmeli. Eğitim durumlarınız eşit ise her iki adayda da varlıklardan çok kişiliklerine bakın.

Zira evlenince çok Farklı düşünüyorsunuz. Sadece sevmek yetmiyor. Huzur arıyorsunuz.
Egitim durumlari esit degil

Bi' söz vardı :

Eğer senin için seçenek haline geldiysem , lütfen beni seçme diye.

Siz sevgilinizi seçenek yapmışsınız zaten.Bence de onu seçmeyin.Burda konular açılıyordu evliyiz ama kayınbabamın pavyon borcunu ödüyoruz diye.Evlilik ömürlük bir şey.Aşk , cinsel çekim veya hormonlar aklınızı başınızdan almış ve kafanız karışmış şimdiden.

Bi' söz vardı :

Eğer senin için seçenek haline geldiysem , lütfen beni seçme diye.

Siz sevgilinizi seçenek yapmışsınız zaten.Bence de onu seçmeyin.Burda konular açılıyordu evliyiz ama kayınbabamın pavyon borcunu ödüyoruz diye.Evlilik ömürlük bir şey.Aşk , cinsel çekim veya hormonlar aklınızı başınızdan almış ve kafanız karışmış şimdiden.
Evet bu yuzden dahada zaman gecmeden dogruyu yapmak istiyorum ikimizede uzuluyorum

Oyle olmuyor o iste benim baska kardeslerimde var ailem onlara yaparken bana yapmamalari ne kadar fazla aci verir dusunemiyor musunuz ?

Yok dusunemiyorum.eger aileniz uzulurse sizin payinizi ayirir.ergec hakkınızı alirsiniz.yuvanuzi kendi emeginizle kurmus olursunuz. sizi uzuyorsa ne serden ne yardan durumu oluyor.

Yok dusunemiyorum.eger aileniz uzulurse sizin payinizi ayirir.ergec hakkınızı alirsiniz.yuvanuzi kendi emeginizle kurmus olursunuz. sizi uzuyorsa ne serden ne yardan durumu oluyor.
Bence bi dusune bilin :) askla evlenip ne ayriliklar oluyor ben herseyi yok sayip bi seviyorum diye evlenirsem belkide 5 yila cocukla ortada kaldim diye durum acarim :) Allah korusun

Aşk konusunda herkes yaşadigini bilirmiş, kimine sadece masallarda, kimine ise hayatin en buyuk gercegi.
Ve evet maddiyat konusunda ise haklisiniz, hickimse evinin ihtiyacini dahi karsilayamayan bos gezenin bos kalfasi bir tip istemez, cok dogru ki bende istemem. Ama eger okudu iseniz soz konusu olan meselede konu sahibesi sevgilisi hakkinda muhtemelen "memur" olacak diyor. Memurluk sizce issiz gucsuz serserilikmi? Konu sahibesi erkek arkadasina bildigin bu muameleyi yapiyor. sizde takdir edersinizki su forumdaki uylerin yuzde doksani eslerinin memur olmasi icin canini verirdi canini... Hadi memur olamadi girer bir ise calisir, zira konudaki tasvire gore sevgilisi oyle bos bir adam degil illaki calisir cabalar.
Fakat buna ragmen konu sahibesi yok babam zengin herseyi yapar ama ama damadin ailesi yapamaz, yok beni isteyenler hem yakisikli hem zengin gibi biseyler soyluyor, sizce bu dogrumu?
Benim itirazım buna. Bu yuzden diyorum ayrilda o cocugun basini yakma diye.
Madem elin oglunu sevgilisi ile kiyas ediyor ve elin oglunu ustun goruyor ise biraksin adamcagizi, elbet Allah o adami oldugu gibi sevecek birisini karsinina cikarir.
Hayir yani hicbir sebep olmasa dahi isterse yine ayrilir ozgur iradesidir. Fakat eln oglunu sevgilisi ile kiyas etmesi be demek? Soyleyin eger sevgiliniz sizi baska kizlarla boyle kiyas etse siz kabul edermiydiniz boyle biseyi??
Bide artı buna ek olarak, eğerki damadın ailesi çocuklari evlenirken ev alsa oturtsa, araba alsa bindirse, buda yetmeyip gelinin yollarina altın dokse hickimse cikipta tek kelime itiraz etmez, gelin tarafi zevkle damadin ailesinn parasini bir guzel ezer.
Amma gelinin babasi bir araba alsa gelin hanim hemen simdi bu adam benim babacığımın paracıklarıyla aldığı arabayamı binecek diye bunu dahi dert eder.
Guya kadın erkek eşit !!
Kendisi aşık olmayıp sırf karşi taraf bana aşık beni mutlu eder düşüncesi ile birlikte oldugu kisinin aşkını sömürecek olmasi mevzusuna hic girmiyorum bile.
Herneyse tekrar soyluyorum, ayrilda o adaminda basini yakma. Allah illaki o adama hayırlı aşık esini verir.
Sende git o zengin cok yakisikli tiplerden birisini bul. Babacığının paracıkları artı zengin yakisikli koca birlestimi voltranı olusturursunuz artik.

Bence çok da fark Yok yanlış anlamayın da . Kararkter çok önemli bence sizin durumunuzda. Hangisi aldatmazsa, anlayışlıysa, size yardımcı olacaksa ... vs. Onu tercih edin:KK66:
Sordugugunuz icin belirttim yoksa konusunu acmamistim :) sevgilimden ayrilmadanda bunu bilemem

Lutfen yorum yaparken ongorulerinizi bi kenara birakin

Benim sevgilim var beni cok cok sevdigi konusunda hicbir supem yok hatta benim onu sevdigimden daha cok seviyor ama simdilik isi yok buyuk ihtimal memur olucak lise mezunu ve ailesinin durumu kotu biz evlenirken babasinin tek karisicagi sey 5 tane bilezik takmak olucak ama sevgiliminde dugunu ev esyasini alabilecek bi gucu yok

Bizim durumumuz gayet iyi hic yokluk gormedim Allaha sukur biz evlenirken ailem kiz tarafinin yapmasini gerekenin fazlasini bile yapicak buna eminim hatta ben evlenirken bide arabamida vericekler

Sevgilimin babasu gecmisinde hep pavyomda yemis bu paralari bitmek bileneyen kredi borclari var surekli borc oduyorlar sevgilimde bi yandan onlara yardim ediyor tabiki ailesi yardik edicek ama kenarda 5 kurusta paramiz yok

Annem diyorki ben denk birini istiyorum sana diyor annemde hakli biri gelicek babamin parasiyla arabasina binicek evinde oturvak belkide is yerinde calisicak babam soguk demeden calisip didinip kac yilda elde etmis

Evet sevgilim benim canim herseyim.olucak ama babamin olmicak sonucta benim evim olsa ne evi canimi feda ederim kocama ama babamin o yuzden onlarin tarafi birsey yapmazken benim babamin yapmasini zoruma gider babam icin uzulurum

Sonucta onun babasi pavyonlarda yerken benim babam calisiyordu suanda oglunun parasinida aliyor

Bu arada mezun olunca ben evlenicez tabiki mezun olunca bende calisicam ama en fazla neyimize yeterki bu ?

Ben cok korkuyorum bu evlilikten

Diger yandan beni cok isteyen insan var isleri evleri arabalari bizim aileden bile iyi durumlu kisiler hatta sevgilimden bile yakisikli oldugunu soyleyebilirim hatta aileleride tam bizim aileye denk insanlar ister istemez cevrem aklimi celiyor

bide biz sevgilimle surekli kavgalar ediyoruz biraz sert biri yani iliskimiz dort dortlukte sadece bu yuzden bunu kafaya takiyorum degil her yonden uyumsuz biriyiz ama ben onu cok seviyorum oda bana resmen asik diyebiliriz

Bide sanirim ailesi benim hakkimda bunlar zengin sen bu kizi kacirma onun babasi siz3 ev verir oturuyorsunuz gibi seyler kesin diyordur cunku annesi agzindan kacirdi babami yoluncak bi tavuk gibi gormelerini istemiyorum dicrksinizki baban ev vermesin o zamanda bunu demek bil3 istemiyorum ama diyirlardir elbet olucek babasi parasi size kalicak diye

Ne yapmaliyim ? Aileme karsi cikip hayir ben bu adamla evlenicemmi demeliyim yoksa ailem ne derse en iyisini onlarmi bilir ?
Lise mezununu boşver
Bence sen de biraz büyü

Bide artı buna ek olarak, eğerki damadın ailesi çocuklari evlenirken ev alsa oturtsa, araba alsa bindirse, buda yetmeyip gelinin yollarina altın dokse hickimse cikipta tek kelime itiraz etmez, gelin tarafi zevkle damadin ailesinn parasini bir guzel ezer.
Amma gelinin babasi bir araba alsa gelin hanim hemen simdi bu adam benim babacığımın paracıklarıyla aldığı arabayamı binecek diye bunu dahi dert eder.
Guya kadın erkek eşit !!
Kendisi aşık olmayıp sırf karşi taraf bana aşık beni mutlu eder düşüncesi ile birlikte oldugu kisinin aşkını sömürecek olmasi mevzusuna hic girmiyorum bile.
Herneyse tekrar soyluyorum, ayrilda o adaminda basini yakma. Allah illaki o adama hayırlı aşık esini verir.
Sende git o zengin cok yakisikli tiplerden birisini bul. Babacığının paracıkları artı zengin yakisikli koca birlestimi voltranı olusturursunuz artik.
Burada o kadar cok birbirindan farkli yorumlar geldiki :) ben sadece ask bitince salak gibi ortada kalmak istemiyorum bu yuzden dusunuyorum

Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor

eski konuna bakılırsa sevgilin cimri.

cimri adamdan koca olmaz.
Artik dayanamiyorum 4 yildir katlandigim sevgilimin sesini duymaya bile tahammulum yok size ufak ufak orneklerle anlaticam yemege gittik yemegimizi yerden durduk yere pat diye gulumsemeden filan dediki annemde cok sever bende iyi o zaman bidaha annenle gidersin dedim yok oyle dememiste bundan ne anlasilir ya ? Ben ona 70 tllik susi alip yanina gidiyorum ogrenci oldugum halde o bana 50 tl tutucak yemekte bogazima diziyor

Dun paketim bitmis okula gidiyordum sabah sabah acik yer bulamadim sonra arkadasimdan arayip haber verdim sonra 1 2 defa aramis filan cikinca arkadasimdan aradim yemek yicez sonrada sinava giricem dedim sonra o beni aradi diyorki telefon elindemiydi hemen actin evet drdim tamam dedi sinava girdim ciktim beni aradi diyorki neden bu kadar gec actin ya en fazla 3 defa calmistir oncekinde neden hemen actin dedi diye grc actim dedigine bak

yarim saattir cikmis oturuyorsun bana haber vermiyorsun drdi bende benim dakikam yok biliyorsun senin araman lazimdi dedim diyorki yok haber ver demistim brn sana ciktin oturdun beni aramiyorsun sonra arkadasim brn telefonla konusurken dediki onun duyabilecegi sekilde bu kadar merak ediyorsa kontor ettirsin dedi sustu biraz sonra telefonu kapattik

Ayni zamanda egitim durumumiz bir degil benim ailem yasamma tarzim onunkinden iyi ama ben hep olsun dedim seviyorum birsey olmaz dedim ama artik katlanamiyorum bitirmeyi dusunuyorum

Edit : her kavgamizda aileme kufur ediyor bende o oyle yapinca onunkine ediyorum saygisizsin diyor
ailene küfreden adamdan da koca olmaz.

Bence sen kararını vermişsin insanların onayını almaya gerek yok. Bu işin olmayacağı ortada. Ayrıl.

Bence bi dusune bilin :) askla evlenip ne ayriliklar oluyor ben herseyi yok sayip bi seviyorum diye evlenirsem belkide 5 yila cocukla ortada kaldim diye durum acarim :) Allah korusun

Para ya da mantik diye evlenip kocami sevemiyorum diye konu acanlarda cok burda sen bunu da bir dusun.kararini vermissin vicdanini rahatlatmaya calisiyorsun.dusunebildiginden eminmisin ki bana tavsiye veriyorsun.haddini asma.

Back