- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
nişanlımı da seviyorum. aldatmıyorum diğeriyle bi ilişkim yok.
sadece duygusal itiraflarımız oldu o kadar
haklısın ama acele verecegım kararın da yanlıs karar olmasından da korkuyorum
evet haklı olabilirsiniz yalnız kalmaktan korkuyorum ben.
ama bir tarafta mutlulugu buluyorum, bir tarafta güveni.
elbette farkındayım bu böyle gitmez ama bi yerde haklı da olabilirsiniz belki yalnızlıgı göze alabilsem
hem mutlulugu hem güveni aynı noktada bulabilme sansım olabilir
benim notumda kastettiğim sizin yazdıgınız tür mesajlar değil hakaret içeren hatta küfür içeren mesajlar
çeşitli konularda sıklıkla böyle tutuma girenleri görüyoruz
neyseki yazan herkes sağolsun ki böyle bir tutum görmedim
herkes kendi fikrine göre yön gösterdi bugun ki istediğim de buydu s
sizin mesajınız da bu şekilde o yuzden sagolun ilgilendiğiniz için
benım de zaten kendimi kötü hissettiğim nokta kandırmak zorunda kalmış olmak
boşanmasının garanti olması konusuna gelirsek evet acıklayayım ben fedakarlık yapıp da sonrasında karsımdakı ınsanın buna degmeyecek bırı oldugunu gormek istemiyorum
zaten aldatmış olmamak ve başkasının hayatında 2. olmamak ıcın boşanma garantı olmadan asla ona evet demıyorum.
ama mantıgım da ya kandırılıyosan, emin olmadan gemileri yakmaya değer mi diyor.
bende bazen ilgisiz erkeklerin böyle şeyleri hakettğini düşünüyorum elbette ama tek taraflı okuyunca bilemiyor ınsan bazen gerçekten hakediyormu haketmıyormu
nisanlınızın ilgisiz olma sebebi ne acaba
bencede çok iyi düşünün ama en güzeli nişanlınızdan ayrılıp o kişiylede görüşmemeniz en azından bi süre
düşünsenize bi gün o insan evlendiğinizde sorunlar oldugunda belkı ayrılma derecesıne geldıgınızde ayn ıseyı sızede yapabilir yani
sonuc olarak civi civiyi her zaman sökmüyor bence
Kesinlikle nişanlından ayrıl. O adama gelince onunla da görüşmeyi kes. Sen etken olmadan evliliği hakkında düşünsün ayrılmalarında senin payın olmasın, sonradan bunun vicdan azabını çekersin(çeker misin, aşık olduk diye mi düşünürsün bilemiyorum) eğer gerçekten evliliğinde sorunlar yaşıyorsa başkasından hoşlanabilir bunu bir kaçış gibi görebilir, insanların bunalımlı anlarında yaşadığı bu tür duygular gerçek aşk değil geçici duygular olabilir, sonradan evliliğinde her şey düzelebilir. Senin açından da böyle. Ben her zaman "başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulamayacağını" düşünüyorum ve savunuyorum.
merhaba.bir yıllık evliyim eşimden sürekli şiddet gördüm,severek evlendiğim eşimden,çok emek verdim,çok fedakarlık yaptım.ve artık dayanamayıp baba evine geri döndüm ve güneler sonra eşimden aldığım cvp şu oldu:beni istemeyeni bende istemem,hiç savaşmadı,demekki sevmemiş,yarın anlaşmalı boşanma için dilekçe veriyorum..bana dua edin...
zaten bugün telefonda açıkça söyledim nufus cüzdanında bekar yazmadıgı surece sana sevgili olarak bakmam imkansız dedim.
o da en kısa zamanda istediğin gibi olacak dedi.
zaten diğeriyle bi ilişkiye başlarsam nişanlımda ayrılırım muhtemelen
tamam seviyorum ama ilgisizliği değişmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?