Aşk ve heyecan mı, sevgi ve mantık mı? aklım çok karışık.

nişanlımı da seviyorum. aldatmıyorum diğeriyle bi ilişkim yok.
sadece duygusal itiraflarımız oldu o kadar
haklısın ama acele verecegım kararın da yanlıs karar olmasından da korkuyorum

nisanlimi da seviyorum demissiniz burda...
nasil yani, ayni anda iki kisiyi mi seviyorsunuz??
yaptiginizin yanlis oldugunun sizde farkindasiniz zaten..
sadece kendinizi nisanlisinizin yerine bir koyun, kendinizi nasil hissederdiniz?
duygulariniza kapilip bosuna kimsenin ahini almayin..
meger nisanlinizin sevgisi az geliyor yetmiyorsa o zaman ayrilin ondan...
ama digerininde bosanmasini beklemeyin ondan ayrilmak icin cünkü bu hic dürüstce olmaz...
hakkinizda hayilirsi olsun...

size bi kaç sorum var cevaplamak istemeyebilirsiniz...

1. eğer siz nişanlınızın yerinde olsaydınız ve aldatıldığınızı öğrenseydiniz nasıl bi tepki verirdiniz ne hissederdiniz ?!

2. ilerde biriyle evledniğiniz zaman yine bi ilgisizlik döneminde aynı şekilde aldatma girşiminde bulunur musunuz ?!

3. kağıt üstünde hala evli olan adamın eşi olsaydınız ve düşünme aşamasındayken aldatılmaya maruz kalsaydınız tepkiniz ve hissetcekleriniz ne olurdu ?!

4. eğer sizin deyiminizle ayrılmaya cesaret edemeyip parmağınızda ara sıra da olsa yüzüğünü taşıdığınız adamla evlenirseniz onun yüzüne utanmadan bakabilecek misiniz ?!

ikisi de değil aslında. bence saygı ve anlayış

Arkadaşım bence sen kimseyi sevmiyorsun

sadece kendini seviyorsun bu yüzden bencilce davranıyorsun.

Dünya'da başka insan kalmamış gibi saplantı haline getirmişsin bu iki adamı.

Her tercih bir vazgeçiştir,eğer ki senin nişanlını kaybetme korkun olsaydı bunları yapamazdın.

Ema1 arkadaşımın dediği gibi hiçbir kadın kocasını kolay kolay boşamaz.

Erkek milleti çok iyi oyuncudur,evdeki hanımın yüzüne bakmaz dışardaki kadınında biryerlerinden ayrılmaz.

Bu arada kaç yaşındasın,ne iş yapıyorsun?

Hayatına ilk defa nişanlın mı girdi?Ya da ilk defamı birilerinden ilgi alaka gördün?

Yoksa neden bu takıntı?

Ya nişanlınıza üzüldüm işkolik olması aldatılmaya değer biri yapmaz onu.Başka birisine duyduğunuz hisler malum bence bu evliliği erteleyin duygularınız emin olun hangisini seviyorsunuz.

O' na evet demeden önce yapman gereken şey, nişanlına hayır demek..
Etik kurallar açısından söylemiyorum bunu.
Senin sağlıklı bir karar alabilmen açısından, vereceğin kararın sırası bu olmalı.

Çok net bişey söyliyim sana, şu şartlar altında (nişanlılık döneminde dahi ilgisinden memnun olmadığın biriyle) evlenirsen 1-2 seneye kalmaz aldatırsın. Şu anki sevgilin olmaz da başkası olur, ama aldatırsın.
Kadın ilgi, sevgi ister, bulamazsa arayışa girebilir. Sana özel bir durum değil.

Yerinde olsam nişanlımla bu sorunu çözüp çözemeyeceğime odaklanırdım.
Kasım ayına kadar olan süreyi böyle değerlendirirdim, o evli adam ve onun evliliğinin gidişine konsantre olmaz ve emek harcamazdım.
Geçen zaman zarfında sen nişanlından ayrılma kararı alırsam, o arada adamda boşanmış olursa bişey olabilir aranızda. Ama tüm şartlar yerine gelse bile, her ikinizde birbirinizi istemeyebilrisiniz. Bu da mümkün.

Nisanlina cok yazik.
Sen nisanlini cantada keklik goruyorsun. "Dur bakalim bu evli olan bir bosansin da belki onunla sevgili olurum, ha olmazsa da nisanli bir kenarda dursun, oteki olmazsa bir garanti adam var zaten" diyorsun. Butun cevaplari ve konuyu okudum. Bu ozeti cikardim. Yaptiklarini aldatma olarak gormedigine cok sasirdim. O halde gogsunu gere gere mahallende gez bu adamla, nisanlini da alin hatta oyle gezin. Madem arkadaslik iliskisi sizinki, hic saklanmaniza, birseyler saklamaniza gerek yok yani o zaman. Bazi cevaplarinda da aldattigini kabul etmissin ama sucu nisanlina atmissin. Vallahi bravo. Cok ama cok bencil bir insan goruyorum ben burda. O nisanliyi birak bence. Kimse kimsenin cantasinda keklik olmayi haketmiyor, boyle ilgisizlik adina aldatilmayi da haketmiyor. Kaldi ki diger adam da senin nisanli oldugunu bilmiyormus. Iki tarafi da kandirip, sonra aman ben kandirilmiyim da diyorsun., Oncelikle bu bencilligi birak ve nisanlina yol ver. Evli adamla iliskin hakkinda yorumum yok.

”Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı” diye bir söz vardır... bunun "birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı" tarafına katılıyorum.. bence sizin şuan yapmanız gereken mevcut ilişkinizi gözden geçirerek bir karara varmanız. Bu durumda nişanlınız size göre suçu ne olursa olsun bunu hak etmiyor...

Ve Aşk ve Heyecan mı demişsin, Unutma Aşk bir heyecandır geçer.. ama kalıcı olan sevgidir.

ama mantıgım da ya kandırılıyosan, emin olmadan gemileri yakmaya değer mi diyor.

ben bunada karşıyım, çünkü bir nevi şöyle oluyor : kandırılıyorsam nişanlımla kalırım, kandırılmıyorsam bu yeni adamla beraber olurum, yani nişanlını kullanıyorsun. o adamdan emin olmadan nişanlından ayrılmak istemiyorsun.
bence bu evli adama güvensende güvenmesende, sevsende sevmesende, beraber olsanda olmasanda sen nişanlından ayrıl. çünkü onu sevmiyorsun
benim tavsiyem ikisindende uzaklaş

bence ilgisiz insan terkedilmeyi hakediyor, aldatılmayı değil

bu arada allah bilir, o adamında ilgisizlikten yakınan bir karısı vardır..

bencilsin!
ikisinin de(pardon karısı da var.artı bi de çocukları da varsa...) ahlarını alıp üzülen yine sen olacaksın.hala nasıl olur da bu işin sonunda üzülmem hesaplarındasın.ama bu yola girmişsin bi kere ve seçimin ne olursa olsun bişeylerin pişmanlığını hep yaşayacaksın.kesinlikle bu ikinci ilişkin şeytanın sana güzel gösterdikleri başka bişey değil.yazık nişanlın da ne kadar işkolikse senin bu durumlarından habersiz.buna da ayrı anlam veremiyorum.hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım...

Son düzenleme:
zor bir durum arkadaşım,aldatmanın en kötüsü kafada olur,ona inanırım ben.insanlar hatalar yapar,önemli olan bu hatanın kendinden çok başkalarına zarar vermemesini sağlamak.ben de buna benzer bi takım şeyler yaşadım,gelgitlerim oldu.zamanında deli gibi sevdiğim adamın kıskançlığı canıma tak edince,çözümü konuşmakta değil hali hazırda peşimde olan birine sarmakta bulmuştum.amacım sadece takılmaktı,onu bırakiyim ona gidiyim değildi.sonra ne mi oldu?öylesine geçici olan adamın hayatını bana endekslediğinde anladım durumun vehametini,silkindim ve kendime geldim,problemleri olduğu gibi yığıp kaçmaktansa oturup sevgilimle konuşmayı denedim.kötü olaylar da atlattım.ama şuan kim yanımda biliyo musun,kıskanç olduğu için acımasızca arkasından iş çevirdiğim adam.ve onardıktan sonra yaraları,hayatımın en mutlu dönemini yaşıyorum.umarım senin de bunu anlaman çok zamanını almaz.psikolojini çok iyi anlıyorum,şu an yaptığın nişanlının ilgisizliğini,evli olanın ilgisiyle örtmek,o kadar.nişanlın olmadığında,onun sorunlarından kaçman gerekmediğinde bu adam yanındayken çok yabancı gelecek.yani nişanlın yoksa,o evli adamın bir misyonu da yok,en azından ben empati kurarak buna yordum.allah yar ve yardımcın olsun.

senın adına cok uzuldum tatlım

sen sevmısn deqer vermısın nısanlın senınle hıc ılqılenmıyo bu cok kotu bı durum baksana bırıyle sabahlara kadar kalıyon ewe qıtmıyon fln haberı bıle yok yuh tam bı malmıs o benım sevqlım suan armzda bı resmıyt olmadıqı hlde yarım saat aramyım cıldırır o ıplerı coktan salmıs bole bısı olması cok normal sonucta her kadın ılqı ıster sevqı ıstersen karssındakıne bakar kotu bırı olsada qormez kotu yonlerını hemen kapılır asık oldum der ...aslında ole deıldır ona asık olmamısndır sen nısanlını tanıyosun quvenıyosn oda sana bu adam qıbı yaklassa emınım kı onu dunyanın en mutlu erkeqı yaparsın ... ama bu ewlı adamada quven me oda bı boslukta belkı karısnı cok kez aldattı karsı dayanamadı kactı ewden ve hep bu quzel dılıyle ılqlıneme numaralryla kızları kandırıyo ben senın yernde olsam nısanlımı cekerdım bı kenara xxxxx eqer benımle ıcınden qelerek ılqılenmıcksen bıter dıyıp yuzuklerı masaya koyardım sonra zaten o da sevıyosa pesınden qelıcek yalvarck ılqılencek bu ılıskıyı duzeltmeye calıs bu sekılde olmuyosa ayrıl onuda aldatmamıs aılenede yanlıs yapmamıs olursun ama sakın o adama quven mee sakınn !!

hakkında hayırlısı tatlımm

Son düzenleyen: Moderatör:
sen ve nişanlına üzüldüm bu konuda..
sana üzüldüm duygularından kör olmuş gözün..
şu var tatlım boşanan insanların tekrar evlenmesi yada evlilik düşünecek kadar ciddi bi ilişkiye başladıklarını çok nadir gördüm..
başlasalar bile uzun bi zaman geçtikten sonra başlıyorlar..
ve neden boşandıklarını hiç sordun mu.. adam belki şiddet uyguluyordu.. belki aldattı kaç defa.. belki ilgisizin önde gideniydi..oda sana şimdilik yakınlaşmak için olta atıyor belki de..
nişanlın ilgisizse çok değişeceğini sanmıyorum.. ilgisiz olmak kişilik meselesidir.. bunu değiştiremezsiniz..
ilerde evlendiğinizde yıldönümünüzde arkadaşları çağıracak .. o zamanda sizi bırakıp gidecek arkadaşlarına..
şimdi yalnızken acı çekmekten korkuyorsun.. sana şunu söyleyeyim ilahi adalet denilen birşey var..
Günde onlarca kadın bu siteye eşimi sevgilimi yakaladım vs diye konu açıyor..umulmadık zamanda yakalıyorlar..mutlaka açık veriliyor..
bir taraf yalan söylerken Allah diğer insana bunu göstermek için fırsat yaratıyor..
ilerde nişanlınla evlendin, sonra bu konu duyuldu o zaman ne olacak.. bir düşün istersen..
ya da evli adamla işler yolunda gitti evlendin o zamanlar nişanlı olduğun duyuldu adam demez mi başkasıylayken benle olan, benleyken bi başkasıyla da olur..

merhaba.bir yıllık evliyim eşimden sürekli şiddet gördüm,severek evlendiğim eşimden,çok emek verdim,çok fedakarlık yaptım.ve artık dayanamayıp baba evine geri döndüm ve güneler sonra eşimden aldığım cvp şu oldu:beni istemeyeni bende istemem,hiç savaşmadı,demekki sevmemiş,yarın anlaşmalı boşanma için dilekçe veriyorum..bana dua edin...

Asla ahlak dersi vermeyi düşünmüyorum ki bununkendime yapılmasındanda zerre hoşnut olmayan birisiyim ..
ama şu an kafanız çok karışık anladığım kadarı ile şimdi hangi kararı alırsanız alın belki size yanlış gibi gelecek ..
o yüzden iyice düşünmeden bir adım atmayın ..
ama benim fikrim bu kafa ile gidipte nişanlınla evlenip onuda kendinide yakmaaa :44: belki pişman olursun sonrada buraya boşanmak istiyorum diye konu açarsın :S
diğer adamada gelince daha boşanmamış bile onla bişiler yaşamaya kalkma .. yani tam olarak niyetini anlayamayız .. sizde uzun yıllardır tnaımıyorsunuz.. e birde evli olduğunu sonradan öğrenmişsiniz burdada şüpheli bir durum var..

kurtulduğuma sevindim bir ömür vermeye değmez kadının kıymeti yok onun gözünde

Bas tekmeyi nişanlına ya
İlgisiz , arkadaşlarına bağlı , nişanlını adam edemezsin sen canım
Bırak ya gitsin işiyle , arkadaşlarıyla ilgilensin
Zaten baksana sen adamın evinde kalmışsın , sahilde sabahlamışsın
Eee nişanlın olacak adam (!) nerde , sizin hiç mi birbirinizden haberiniz yok ?
Mutlu olmak istiyorsan , bu ikisinden de biran önce kurtul..

Siz gerçekten çok bencilce düşünüyorsunuz...
Tek derdiniz yalnız kalmayayım...
Eğer gerçekten evli olan adamı istiyorsanız o boşanmamış da olsa nişanlınızdan ayrılırdınız...
Nişanlınız bugün size ilgi gösterse, evli adamı bırakıp eski hayatınıza geri döneceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…