ve ağlamaya başladı, ve dayanamadım ben de ağlamaya başladım.
Ne için pişman olursunuz? Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olacağınız için mi? Adam yalancı cıkarsa güveniniz yıkılacağı için mi? Aileler yüzünden mi?
Canım belki ailen o evli gençle evlenmene karşı çıkacak ama nişanlından da sana hayır yok bence..
Kimi kadınlar görürüz,evlilik yarar,güzelleşir..Gözleri parlar..
Kimi kadınları da evlilik adeta kurutur,sönükleştirir,silikleştirir..
Sen nişanlınla evlenirsen ikinci gruba dahil olacaksın canım..Aşk olmadan ilişki olmaz..
Aileler,statüler eşit diyorsan,mantık evliliğini yapabiliyorsan,sevmediğin,ilgisiz adamla yapabileceksen 80 yaşında trilyoner biriyle evlen..
İşte mantık evliliği böyle olur..Ama senin bütün yaşama sevincini de öldürür..
Anlattığın duyguları yaşamış kadar oldum..Nişanlını sevmiyorsun sen..
Diğer yandan da aşk dünyanın en güzel duygusu,bunu kaçırma derim..
Sahilde kimin omuzuna başını yasladığında dünyayı unutup gözlerinde kayboluyorsan onun yanında olmalısın..
Ahlak bekçiliği yapacak değilim,ihtiyacın olduğunu da düşünmüyorum..
Aşk çok ama çok önemli bu hayatta..Evlendikten sonra daha büyük yanlışlar yapmamak için..
niye ağlamaya başladınız? :26:
Anladığım kadarıyla nişanlınızı sevmiyorsunuz
ilgisizmiş ama sevgi çok farklı birşey
siz ilgiyi boşanmak üzere olan arkadaşta bulmuşsunuz ama sonu var mı yok mu bunu da bilemezsiniz
belki nişanlınızdan ayrılmak isteyeceksiniz ama kimsenin ahı kimsede kalmaz,o zaman o ilgili arkadaşla mutlu olamayabilirsiniz
bilmiyorum benim inancım böyle
size tavsiyem ancak şu olur,yeni tanıştığınız şahısla ilişkinizi koparın,sonuçta bir nişanlınız var ve ondan ayrılmış dahi olsanız ailesi duyacak(eğer bi ilişkiye başlarsanız),adınız kötüye çıkmasın derim
Biz bayanlara ilgi gerçekten şart...
ben nişanlımı gerçekten seviyordum.
belki böyle tutku yoğun aşk yoktu ama seviyordum.
yanında mutluydum, ama zamanla bişeyler rutine girip ihmaller başlayınca böyle oldu.
bazen ben de ilişiğimi koparmak istiyorum ama gelgitlerim işte mahvediyor beni
peki siz bunları konuşurken evli olana sordunuz mu ne zaman boşanıcaksın diye?
eğer boşanma arafesindeyse bi boşanmanın sonuçlanmasını bekleyin o zamana kadar görüşmeyin..
duyulursa falan nişanlınız tarafından öğrenilirse evli adamla birlikteydi ayrıldım diye adınızı çıkarmasın bide durduk yere.. telefonda falan konusun bence..boşandıktan sonra da nişanlınızla konuşun..
sonra ailenizle..ama sakın birine aşık oldum falan diye değil..
hakkınızda hayırlısı olsun..
bu bahsettiğiniz gibi durumu aynen bende yasadım nısanlı degıldım ama 2 senelik bi ilişkiydi
oyle aşk yogun duygular olmayınca
karsındakı kendıne alıstırıyo basta cok ılgılenıyor bı yerden sonra azaltınca batmaya baslıyor
ve soru ısaretlerı baslayınca da böyle durumlar ortaya cıkıyor tabi
bunu bende merak ettim doğrusu..:26:
ben nisanlıyken kendisi uzak olduğu halde günde 20 kez arardı..
wc ye zor giderdim kaldiki sahile gitmek..
yada hiç denk gelmedimi siz beraberken nişanlının araması
haklısın aslında su durumda en büyük çekincem bu durumun duyulması.
ama evler çok uzak bırbırıne o yuzden sanmıyorum. yine de bu durumu çözene kadar dikkatli olmakta fayda var.
ben de şu boşanma durumunun şekillenmesini bekliyorum aslında.
ki zaten onla aramda şu an sevgililik durumu söz konusu değil.
Şunu bilmeni isterim ki nişanlının ilgisizliği evlensenizde değişmeyecek,
yine iş kolik bir adam ve yine arkadaşlarına düşkün biri olarak kalacak.
Sonuç siz bu koşullarda mutsuz olacaksınız...
Şanslısınız ki yolunuz yakın ve geri dönüşünüz kolay.
Evlenmeden gelin siz bu işten vazgeçin.
Diğer adama gelince,iki taraflı birbirinize bazı şeyler hakkında net olmamışsınız,
biriniz nişanlı olduğunu saklıyor,bir diğeri evli.Bu ilişki nedenli sağlıklı olur tartışılır.
AŞK'a saygım büyük ama bir başkasını üzmeden,duygularla oynamadan ve ihanet etmeden.
Zaten siz eğer ki nişanlınızı yürekten sevseydiniz,bir başka adama farklı duygular besleyemezdiniz.
Benim eşimde ilgisizdir gel gör ki seviyorum,başkası mı ?Aklımdan bile geçmiyor.
Hayatına ,her iki adamıda saf dışı bırakarak devam etmeni öneririm.
Şuanda size gizli saklı bunları yaşamak maceralı ve çekici geliyor.
Ama ki sağlıklı düşüne bilseniz,normal zamanda karşınıza böyle bir adam çıksa
kim bilir belkide evli olduğunu sizden sakladığı için bile tercih etmeye bilirdiniz.
Asıl merak ettiğim ise şu;
tüm bunlar yaşanırken nişanlınız nerede?Aileniz kımle sabahladığınızı,nerede olduğunuzu sormuyor mu?
Ya da bilemiyorum yalnız mı yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?