Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

yani sen git adamın gözünün içine içine bak hatta dikkat cekecek kadar bak ki bu duruma hangi erkek olsa bakar bence ve sana numarasını versin ve sen yok o beni bulsun düşüncesiyle arama ve işin tesadüfü de arkadaşının kuzeni çıksın inanılır gibi degil ama zaten göznün içine içine bakarken bilmiyordun bunu dimi? hem bilseydin bile bence bakacaktın aşk pek söz dinlemez yani.şimdide tekrar karşılaşalım da tanısın beni falan diyorsun al işte bildiğin kezban mod.tamam anladım güzelsin maşallah etrafında gelen de çoktur onu da anladım ama sırf güzelim diye çok güvenmemelisin kendine ayrıca yani mesaj atsaydın arasaydın ne kaybedebilirdin ki demek ki herşey sende güzelliğe çalışıyor canım kusura bakma gercekten

Katılıyorum

Boşver şu uyuz kızı sen kalbinin sesini dinle
Ayrıca bu o kızın bir numarasımıdır diyede düşünmedim değil
Belki tesadüf değildir

Görende kan davalinizin kuzeni sanar , uzuldugun seye bak :) . Bence hic kuzen olduklari kismini kafana takma

cocugun ifadeleri filan cok piskin geldi bana.. 'beni mi KESİYORSUN?' da ne demek?!

tesadüfün iğne deliği bu
ya işin içinde bi iş var
yada bu çocuk sizi bankada gördü daha evvel kuzenine beğendiğini söyledi oda kuzenini kıskanıp size cephe aldı
imza. kk dedektifi

13 gun oldu demıssın bence cocuk o zamana kadar 13 kısıye daha numara vermıstır zaten sakın arama..Hem de o kuzen senı tanımadan senı ısyerıne bıle dedıkodunu yapıyorsa zaten asla görusme o cocuktan ıyısı de cıkar elbet boşver..

ben hiç şaşırmadım bu tesadüfe :)) çünkü benim de başıma benzer birşey gelmişti.
bir dönem bir şirkette muhasebe müdürüydüm ve bankalarla çok haşır neşirdim ama bankanın birinde ki bir veznedarla hiç hoşlanmıyorduk birbirimizden ,aslında doğrudüzgün bir muhabbetimizde olmadı ama birbirimizi her gördüğümüzde yüzlerimiz şekilden şekile giriyordu,eğer sıra beklemem gereken bir durum olursa asla numaramın onda yanmaması için dualar ederdim.
neyse birgün şuan ki eşimin en samimi arkadaşı sizi bir kızla tanıştırıcam akşama dedi ve gele gele bu kızla geldi,kızda bende şok olduk tabii,hatta hiç unutmam o akşam okey bile oynamıştık
aklıma geldi işte birden yazmak istedim,senin konuna gelecek olursak,ben olsam ve o kadar çok beğenmiş olsam kuzen muzen falan tanımaz arardım çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…